Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιουνίου 2021
Μετά από ένα απόλυτα πετυχημένο ταξίδι, με απίστευτα ρεκόρ επισκεψιμότητας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Σόφια, το φημισμένο Μουσείο και Πάρκο Δεινοσαύρων φτάνει και στην Κύπρο.
Από τις 2 Ιουλίου και για δύο ολόκληρους μήνες, η Λεμεσός θα βρίσκεται στην σκιά των Δεινοσαύρων. Η βόρεια πλευρά του Ποταμού Γερμασόγιας (Μεσαιωνικό Γεφύρι) μεταμορφώνεται σε γη μιας άλλης εποχής και καθημερινά, μέχρι τις 31 Αυγούστου η μεγάλη παρέα των προϊστορικών ζώων μαζί με τους μοναδικούς εμψυχωτές αναμένεται να ξετρελάνει όλους όσοι επιλέξετε να ζήσετε την αξέχαστη εκπαιδευτική και ψυχαγωγική εμπειρία.
Όλα τα εκθέματα είναι ρομποτικά, με κινήσεις, χρώματα, υφές και ήχους, που σε συνδυασμό με τη διακόσμηση του χώρου, δημιουργούν την αίσθηση ότι βρίσκεστε στον πραγματικό κόσμο που ζούσαν αυτά τα εντυπωσιακά ζώα.
Ο πιο επιβλητικός δεινόσαυρος είναι ο κολοσσιαίων διαστάσεων, προϊστορικός, θηρευτής Τυραννόσαυρος Ρεξ, ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος να μαγνητίζει την προσοχή, κάνοντάς μας όλους ευγνώμονες που δεν ζήσαμε μαζί του στην πρωτόγονη εποχή!
Πέρα από τον Ρεξ, παρουσιάζεται επίσης ο Διπλόδοκος, με τη μακριά ουρά μαστίγιο που παρασέρνει τους πάντες στο πέρασμά του, ο Βραχιόσαυρος, με τον πανύψηλο λαιμό, καθώς και 18 άλλα, ποικίλων μεγεθών, προϊστορικά ζώα.
Το χαμόγελο και η διασκέδαση θα συνδυάζονται συνέχεια με την ένταση της αδρεναλίνης, όμως να είστε προσεκτικοί και να προχωράτε αργά….κι αυτό επειδή πρέπει να είστε έτοιμοι να αποφύγετε τα «χτυπήματα» από τις δυνατές ουρές των Δεινοσαύρων!
Για πληροφορίες:
• Τηλ: +35722008567
• FΒ: Δεινόσαυροι/Dinosaurs
• Instagram: dinosaurs.gr
• Website: www.dinosaurs.com.cy
• Διοργανωτές: Eksagon Exhibitions (www.eksagonexhibitions.com/)
Σχετικά

Η Πάφος (την Κυριακή) θα γεμίσει αθλητές
Αναβαθμισμένος και με αυξημένη συμμετοχή ο Αγώνας Τριάθλου που θα πραγματοποιηθεί στην Πάφο την Κυριακή 4 Μαΐου 2025


Όλα όσα θα γίνουν την Πρωτομαγιά στην Κύπρο
10 υπέροχες προτάσεις για να κάνεις την αργία σου

«Στιγμές»: Μία παράσταση σύγχρονου χορού εμπνευσμένη από την ποίηση του Κώστα Μόντη
Έξι χορευτές ερμηνεύουν επί σκηνής με ζωντανή μουσική από τέσσερις μουσικούς

Πεζοπορία στον Αγρό με αφορμή το Φεστιβάλ Τριαντάφυλλου
Δες αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες

Ένα μαγιάτικο πανηγύρι αγάπης θα στηθεί για καλό σκοπό στην Λευκωσία
Με φαγητό, ποτό, εργαστήρια, παζαράκι και πολλά άλλα

Ο πολυβραβευμένος Έλληνας μοντέρ Γιώργος Μαυροψαρίδης για ένα masterclass στην Κύπρο
Καλεσμένος της Ένωσης Σκηνοθετών Κύπρου

Το Misfit Sundays επιστρέφει με ένα Car Boot Sale!
Το αγαπημένο κυριακάτικο event της πόλης επιστρέφει με μια ανατρεπτική έκδοση

Κλείνουμε τη σεζόν σε ένα διήμερο second hand wardrobe gala στην Λευκωσία
Με τον πιο στιλάτο και βιώσιμο τρόπο

Αν αγαπάς τα βιβλία, σου έχουμε ένα δυνατό book bazaar
Αγόρασε βιβλία με έκπτωση έως και με 80%.

Πάμε να καθαρίσουμε το Δάλι όλοι μαζί
Εκστρατεία καθαριότητας με τη συμμετοχή όλων των οργανωμένων φορέων του Δήμου, εθελοντών και πολιτών.

30 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Δες αναλυτικά την κάθε εκδήλωση και όλους τους Έλληνες τραγουδιστές που θα επισκεφθούν το νησί μας