Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Roe & Bone: Η πρωτοποριακή και πολύ εντυπωσιακή νέα άφιξη που θα γίνει talk of the town

Πρώτες εικόνες από την πρωτοποριακή προσθήκη στον γαστρονομικό χάρτη της Λεμεσού

Δημοσιεύτηκε στις 13 Μαρτίου 2024

Tο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού υποδέχεται στα μέσα του Μάρτη κάτι… νέο. Νέο από κάθε άποψη, αφού εκεί θα αναδυθεί ένα καινούργιο και πρωτοποριακό concept. Το Roe & Bone έρχεται για να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που απολαμβάνουμε το φαγητό και τη διασκέδαση.

812A9781.jpg

812A7901.jpg

Το εστιατόριο προσφέρει μια μοναδική σύμπραξη μεσογειακής κουζίνας με επιρροές από Γαλλία και Ασία. Παράλληλα, εξειδικεύεται σε πρώτης ποιότητας κρέατα, στέικ και φρέσκο ψάρι, ενώ προσφέρει και ποικιλία από ωμά πιάτα, όπου τα στρείδια κυριαρχούν, καθιστώντας το ως ένα από τα κορυφαία Οyster Βars του νησιού.

812A8945 copy.jpg

Το ισόγειο αποτελεί έναν ζωντανό χώρο, στον οποίο οι επισκέπτες – κάπου ανάμεσα στις ωραίες συζητήσεις και τη χαλαρή ατμόσφαιρα - θα απολαμβάνουν tapas και signature κοκτέιλ, πάνω στα ψηλά τραπέζια και τα μακριά island μπαρ. Πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο έχουν η εντυπωσιακή παρουσίαση ψαριών σε βιτρίνα και το ειδικό τμήμα ωρίμανσης κρεάτων, τα οποία ενισχύουν τη δέσμευση του Roe & Bone στη φρεσκάδα και την ποιότητα.

812A9349 copy.jpg

Η γαστρονομική περιπέτεια αναβαθμίζεται με την ανοιχτή κουζίνα, όπου το Josper grill και η robata γίνονται… center stage! Η εμπνευσμένη αυτή διάταξη του χώρου, επιτρέπει στους πελάτες να παρακολουθούν την εξέλιξη της μαγειρικής τέχνης, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τη συνολική εμπειρία προσθέτοντας ενθουσιώδεις πινελιές στην ατμόσφαιρα. Το εστιατόριο προσφέρει επίσης και μια εντυπωσιακή οινοθήκη και καλεί τους επισκέπτες να εξερευνήσουν υπέροχους συνδυασμούς και προτάσεις και να απογειώσουν την εμπειρία του δείπνου τους με το τέλειο κρασί.

812A9629.jpg

Ανεβαίνοντας στον πάνω όροφο, η εμπειρία των επισκεπτών γίνεται πιο… εστιατορική. Το αριστοτεχνικά σχεδιασμένο μενού επιτρέπει στους πελάτες να προσαρμόσουν το γευστικό τους ταξίδι και να ζήσουν την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία. Highlight του χώρου: τα τραπέζια που περιβάλλουν το μεγάλο μπαρ, τα οποία προσφέρουν μια μαγευτική θέα στη θάλασσα!

812A7937.jpg

Η ατμόσφαιρα και η ενέργεια του χώρου εμπλουτίζεται από την επιλεγμένη συλλογή μουσικής, η οποία δένει εξαιρετικά με την κομψότητα του εστιατορίου και διασφαλίζει ότι κάθε επίσκεψη θα συνοδεύεται από το ηχητικό φόντο που θα συμπληρώνει τη συνολική αισθητική εμπειρία. Μετά το δείπνο, το εστιατόριο μεταμορφώνεται σε ένα παλλόμενο κέντρο ενέργειας και ενθουσιασμού, όπου το πάρτισυνεχίζεται!

812A9032 copy.jpg

Την εσωτερική διακόσμηση του εστιατορίου έχει επιμεληθεί πλήρως η ομάδα του Salt and Pepper. Γνωστοί για την ικανότητά τους να συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα και την αισθητική αρμονία με τη λειτουργικότητα, κατάφεραν να συνδυάσουν την πολυτέλεια με την παιχνιδιάρικη κομψότητα και να δημιουργήσουν ένα πραγματικό έργο τέχνης.

812A7928 copy.jpg

Το Roe & Bone υπερβαίνει την απλή γαστρονομία και προσφέρει περισσότερα από ένα απλό γεύμα. Αποτελεί μια απαράμιλλη εμπειρία και έναν προορισμό για μια βαθιά, πολύπλευρη και πολυτελή εμπειρία, όπου οι αισθήσεις συναντώνται σε μια ατμόσφαιρα ασύγκριτης κομψότητας και σύγχρονου, αλλά ταυτόχρονα μοναδικού, concept.

812A9332.jpg

Σχετικά με το Roe & Bone:
Το Roe & Bone θα ανοίξει τις πόρτες του τον Μάρτιο στο Παλιό Λιμάνι της Λεμεσού. Με την πρωτοποριακή ιδέα που κρύβεται πίσω του, το ποικίλο μενού και τη ζωντανή του ατμόσφαιρα, υπόσχεται μια αξέχαστη γαστρονομική και ψυχαγωγική εμπειρία για κάθε περίσταση. Για πληροφορίες και κρατήσεις, συντονιστείτε με τα κοινωνικά δίκτυα του εστιατορίου.

812A9592.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close