Δημοσιεύτηκε στις 07 Μαρτίου 2024
Το ξενοδοχείο AMARA δεν παρέμεινε κλειστό μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου τυχαία, αφού προετοιμάζεται για τη «γέννηση» ενός καινούργιου -για τα Κυπριακά δεδομένα-, πολυτελούς εστιατορίου, του Beefbar!
Το Beefbar έκανε παγκόσμια αίσθηση όταν έκανε το ντεμπούτο του στο Μόντε Κάρλο το 2005 και τα τελευταία 19 χρόνια εξαπλώθηκε σε διάφορα σημεία κλειδιά στον κόσμο, ενώ τώρα φτάνει στη Λεμεσό, για να μεταμορφώσει και να εμπλουτίσει το γαστρονομικό τοπίο του νησιού.

Ο εμπνευστής του Beefbar, Riccardo Giraudi και ο Executive Chef Thierry Paludeto, κατάφεραν να αποκτήσουν παγκόσμια αναγνώριση, αφού επαναπροσδιόρισαν την παραδοσιακή έννοια του «steakhouse», δημιουργώντας ένα αντισυμβατικό μενού, στο οποίο συνδύασαν το out-of-the-box mindset του street food, με πιο εκλεπτυσμένες γεύσεις. Η ποιότητα των υλικών είναι αδιαπραγμάτευτη, ενώ οι premium κοπές που χρησιμοποιούνται προέρχονται από Αυστραλία, Ιαπωνία και Ηνωμένες Πολιτείες και είναι δεδομένο ότι θα εντυπωσιάσουν ακόμα και τους πιο μεγάλους λάτρεις των steak.
Η πολυτελής ατμόσφαιρα, οι καθαρές αρχιτεκτονικές γραμμές και η γαστρονομική του υπεροχή δένουν μαγικά μεταξύ τους και προσφέρουν ένα ξεχωριστό αισθητηριακό ταξίδι στους θαμώνες του.
Το όραμα του Giraudi, κατακτά και ξεπερνά το αρμονικό πάντρεμα των ποιοτικών υλικών με τη μαγειρική δεξιοτεχνία, δημιουργώντας μια χαλαρή και ταυτόχρονα κομψή ατμόσφαιρα. Δέσμευσή του είναι τόσο η ανάδειξη του κρέατος σε… μορφή τέχνης, όσο και η προσφορά μιας ξεχωριστής εμπειρίας σε κάθε επισκέπτη.
Είτε είστε λάτρης του εμβληματικού Wagyu, είτε προτιμάτε τις πιο «γρήγορες» γεύσεις, το Beefbar στο AMARA, υπόσχεται μια καθηλωτική και αξέχαστη εμπειρία. Και ναι, το Beefbar ανάβει το φως του και υπόσχεται να γίνει ένας γαστρονομικός φάρος που θα οδηγεί αυτούς που αναζητούν όχι απλώς ένα γεύμα, αλλά μια πολύπλευρη γαστρονομική… γιορτή!
Το Beefbar ανοίγει τις πόρτες του την άνοιξη του 2024.
Amara, λεωφ. Αμαθούντος 95, Άγιος Τύχωνας 4533, Λεμεσός
WEB: www.amarahotel.com
IG: www.instagram.com/amarahotelcy
Σχετικά
RESERVA 52 LOUNGE: Μια all-day γαστρονομική εμπειρία στο κέντρο της Λευκωσίας
Iδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας -από τον πρωινό καφέ και το lunch, μέχρι το δείπνο, τα after-work drinks και τις πιο ιδιαίτερες περιστάσεις
O σεφ Σταυρής ετοιμάζει ένα "δυνατό" steak night
Η βραδιά για τους λάτρεις του καλού κρέατος επιστρέφει στο Stavris Kitchen
Τις Κυριακές πάμε για steak, pasta και κρασί στο βουνό
Στο ALMA στην Κυπερούντα, οι Κυριακές αποκτούν νέο γαστρονομικό ενδιαφέρον
Αυτή η πιτσαρία αναδείχθηκε η καλύτερη στον κόσμο - Και δεν βρίσκεται στην Ιταλία
Δεν βρίσκεται ούτε στη Νάπολη ούτε στη Νέα Υόρκη, αλλά στο Λονδίνο, και αναδείχθηκε η καλύτερη πιτσαρία στον κόσμο
Το Tocayo παρουσιάζει τη νέα σειρά «Experimental Cocktails»
Καινοτομία, Σύγχρονη Μιξολογία και Culinary Ακρίβεια
Σεπτέμβριος στο Λατσί: χαλαρές μέρες, θάλασσα και ηλιοβασιλέματα στο Island Beach Bar
Το ημερολόγιο μπορεί να λέει ότι το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του, αλλά στο Λατσί υπάρχουν ακόμη πολλές μέρες που μοιάζουν ακριβώς με καλοκαίρι
Γνωστό ταβερνάκι στις 25 του μήνα θα σερβίρει το τελευταίο οφτό της σεζόν
Ωστόσο αφήνουν ένα μικρό teaser για τον χειμώνα, προαναγγέλλοντας πως κάτι καινούργιο «μαγειρεύεται»
Δεν έχεις ΙΔΕΑ τι έρχεται στο κέντρο της Λευκωσίας
Ένα νέο all-day spot ετοιμάζεται να δώσει διαφορετικό ρυθμό στις εξόδους μας, μεταφέροντάς μας από το χαλαρό brunch μέχρι τα βραδινά drinks και τα DJ sets
27 ξεχωριστά μέρη για να βγεις στη Λευκωσία
Μια λίστα με εστιατόρια που ξεχώρισαν και είναι ανάμεσα στα υποψήφια των 22ων Cyprus Eating Awards.
Πάμε για "Brandy Sour" και πορτοκαλόπιτα στο καφενείο
Ένα απόγευμα στο καφενείο που θα θυμίζει Κυριακάτικο τραπέζι
Tripadvisor: Τα 25 καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο για το 2026 – Ανάμεσα τους και ένα ελληνικό
Η φετινή κατάταξη ταξιδεύει τον επισκέπτη γαστρονομικά από τη Νότια Αμερική και την Ασία έως την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.