Eating News , Εστιατόρια

Ένα αγαπημένο καφενείο στο χωριό κλείνει τις πόρτες του

Η ανακοίνωση

Δημοσιεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2024

Το αναζητούσαμε σε κάθε εξόρμησή μας στο χωριό, μιας και ήταν ξεχωριστό αλλά και πολύ νόστιμο! Ο λόγος για το Mary's Cafeνείο στον Ασκά, ένα καφενεδάκι που στεγαζόταν σε ένα πετρόκτιστο παραδοσιακό χώρο, σερβίροντας καφέδες, ζεστά ροφήματα, smoothie, αλκοολούχα ποτά, κρέπες, πίτες και γλυκά του κουταλιού. Ξεχώριζε επίσης για τη ζιβανία και το κρασί παράγωγης των ιδιοκτητών, τα οποία συνόδευαν με τσίμπημα.

Ωστόσο, σύμφωνα με ανάρτηση της σελίδας Ο Ασκάς μας, το εμβληματικό κλείνει οριστικά τις πόρτες του.

Πιο κάτω αυτούσια η ανακοίνωση:

Τίτλοι τέλους για το εμβληματικό Mary's Cafeνείο του Ασκά!

Το Mary's Cafeνείο, το εμβληματικό στέκι του χωριού μας, αποτελεί πλέον παρελθόν αφού έκλεισε τις πόρτες του στις 18 Φεβρουαρίου, μετά από 5+ χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας.

Γνωστό για τη ζεστή και φιλική του ατμόσφαιρα, την υπέροχη θέα και την ζωντάνια των ανθρώπων του, αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τους χιλιάδες επισκέπτες του χωριού μας από όλα τα μέρη της Κύπρου, αλλά και το εξωτερικό. Κατά τα χρόνια λειτουργίας του αποτέλεσε το ποιο ζωντανό κύτταρο για το χωριό μας και το χώρο καθημερινής συνεύρεσης για τους λιγοστούς κατοίκους του χωριού μας. Σίγουρα τα ατελείωτα πάρτι του δρόμο θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στις ζωές μας!

Καλή συνέχεια στη ζωή σας αγαπημένοι Τάκη και Γιώτα, σας ευχαριστούμε για τις όμορφες αναμνήσεις και ζωντάνια που μας δώσατε αυτά τα χρόνια.

marys.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close