Eating News , Εστιατόρια

Ξέρουμε πού θα βρεις παραδοσιακό γαλακτομπούρεκο στη Λευκωσία

Τυλικτό γαλακτομπούρεκο, με παραδοσιακή κρέμα πατισερί και περιλουσμένο με σιρόπι!

Δημοσιεύτηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2024

Το Bake on wood θα το βρεις στην πολυσύχναστη οδό Αρχ. Μακαρίου στα Λατσιά. Πρόκειται για ένα μικρό, παραδοσιακό αρτοποιείο, που φτιάχνει τα πάντα από την αρχή, φρέσκα, χειροποίητα και ψημένα παραδοσιακά στον ξυλόφουρνο.

Και δεν μιλάμε μόνο για κλασικά αρτοποιήματα αλλά για πάνω από 50 χειροποίητα παραδοσιακά σνακ, όπως τα δημοφιλή πεϊνιρλί του τα οποία έχουν μεγάλη ζήτηση, η πρωτότυπη πίτσα burger, καθώς και η τεράστια λουκανόπιτα του μαγαζιού, πενήντα πόντων, για πεινασμένους!

Και δεν μένει μέχρι εδώ! Το Bake on wood πρωτοτυπεί φτιάχνοντάς σου μια διαφορετική εκδοχή του λαχματζούν με αρνί ή βοδινό, καλτσόνε με κυπριακό λουκάνικο, τυρί, ντομάτα και χαλλούμι, αλλά και ιδιαίτερα burger με σουσάμι και μέλι, καθώς και vegan σνακ για τους λάτρεις του είδους. Επίσης, φτιάχνει φοβερή χαλλουμωτή με ελιά, χαλλούμι, δυόσμο και κρεμμύδι, αλλά και τα ιδιαίτερα κουλουράκια, με γεύσεις όπως σπανάχι, φιλαδέλφεια και φέτα, κουλουράκι με χαροπουπόμελο, με σπόρους κ.ά. Από είδη ψωμιών θα βρεις το χωριάτικο κουλούρι, την μπαγκέτα, αλλά και είδη με προζύμι.

Πέρα από αλμυρές λιχουδιές, εδώ θα δοκιμάσεις και μοναδικά γλυκά! Μάλιστα όλοι έχουν να λένε για το μαχαλεπί, και το ρυζόγαλό του, ενώ ο απόλυτος πρωταγωνιστή είναι το γαλακτομπούρεκό του!

Τυλικτό γαλακτομπούρεκο, με παραδοσιακή κρέμα πατισερί και περιλουσμένο με σιρόπι!

Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

(22 524877) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 19Α, Λατσιά, Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close