17 June 2021
Μουσική , Συναυλίες & Events

Η Μιρέλα Πάχου συναντά τον Βαγγέλη Γερμανό στην Κύπρο

Σε 2 ονειρικές καλοκαιρινές βραδιές, γεμάτες swing latin, blues και μπαλάντες, νησιώτικα, λαϊκά, κέφι και φαντασία

Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαΐου 2021

Με την αστείρευτη ενέργεια, το χαμόγελο και βέβαια... το ακορντεόν της, η Μιρέλα Πάχου συναντά τον αειθαλή Βαγγέλη Γερμανό με την κιθάρα του, σε μια... "κρουαζιέρα για δύο" με αγαπημένες μελωδίες!

Η Μιρέλα έχει στις αποσκευές της πολύτιμες συνεργασίες με τους Θάνο Μικρούτσικο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Διονύση Σαββόπουλο, Γιάννη Κότσιρα, Νίκο Πορτοκάλογλου, Γιώργο Νταλάρα, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Μίλτο Πασχαλίδη, Χρήστο Θηβαίο, Σάκη Μπουλά, Γιάννη Ζουγανέλη κ.ά.

Αυτή την περίοδο ετοιμάζει την τρίτη δισκογραφική της δουλειά, ύστερα από τους δύο δίσκους της, «Μιρέλα» και «Λίγο χρώμα», που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία, ειδικά το «Μιρέλα» αλλά και το «Δύο και Κάτι» (σε μουσική του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα), το «Λίγο χρώμα», το «Ριπλέι», το «Στη δική μου γειτονιά» (τραγούδι τίτλων καθημερινής σειράς του Αντ1 Κύπρου ‘Pasta Pomilωri’), το «Έρωτας Παρωδία» που της χάρισε η Πέννυ Μπαλτατζή, αλλά και οι «Νομάδες» με τη συμμετοχή των Γιάννη Κότσιρα και Μίλτου Πασχαλίδη.

Ο Βαγγέλης Γερμανός, ανήσυχος και δημιουργικός, ακολουθώντας μια διαδρομή απ' τα "Μπαράκια" ως τα "Μπλουζάκια" με τραγούδια όπως "Κηπουρός", "Κρουαζιέρα", "Απόκληρος", "Μπανιέρα", "Δραπέτης", "Γόησσα", "Σκλάβος σου για πάντα" και τόσα άλλα, διατηρεί περίτεχνα σταθερή, μια πορεία που ο ίδιος χάραξε.

Χαρακτηρισμένα - όχι άδικα - ως ο “εθνικός” μας τροβαδούρος, ο Βαγγέλης με την κιθάρα του είναι μια εικόνα που έχει το δικό της στίγμα στην πορεία της ελληνικής πραγματικότητας.

Δημήτρης Σινογιάννης: ηλεκτρική κιθάρα
Δημήτρης Μουτάφης: μπάσο

>> Πέμπτη 17 Ιουνίου στην Πλατεία - Σκαλί Αγλαντζιάς!
>> Παρασκευή18 Ιουνίου, Οινοποιείο ΕΤΚΟ, Λεμεσός

Προπώληση εισιτηρίων: www.tickethour.com.cy & acs courier (77777040)
Πληροφορίες: 99059257

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close