Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το Μata φέρνει την αυθεντική κορέατικη κουζίνα στην Κύπρο

Η κορεάτικη κουζίνα κάνει δυναμική είσοδο στο νησί

Δημοσιεύτηκε στις 09 Φεβρουαρίου 2024

Η Μαρίνα Λεμεσού φαίνεται ότι τελευταία έχει πάρει τα πάνω της, ανανεώνοντας τα εστιατόρια της και δίνοντας στους επισκέπτες της ακόμα περισσότερες επιλογές.

Μάλιστα αυτές τις μέρες, παρουσιάζει με μεγάλο ενθουσιασμό, τη νέα της άφιξη. Ο λόγος για το MATA, το πρώτο και μοναδικό κορεάτικο εστιατόριο στην Κύπρο.

Η νέα άφιξη προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό απολαυστικού φαγητού, εκπληκτικής θέας και εκλεπτυσμένου εσωτερικού χώρου, που υπόσχεται μια αξέχαστη γαστρονομική απόλαυση για όλους τους επισκέπτες.

MATA_Opening_limassolmarina_560x344_1.png

Στο μενού του ΜATA θα βρεις τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή πιάτα από την Κορέα, προσεκτικά φτιαγμένα με παραδοσιακές συνταγές και κορυφαία υλικά που εισάγονται απευθείας από την Κορέα. Τα πιάτα παρασκευάζονται με ειδικό εξοπλισμό που εισάγεται από την Κορέα, χρησιμοποιώντας φρέσκα και υψηλής ποιότητας υλικά. Δοκίμασε Pork Bokum, Samgyeopsal, Japchae, Kimbap, Tteokbokki, Korean Fried Chicken Wings, Bibimbap, Bulgogi κ.ά. (δες όλο το μενού εδώ) και εξερεύνησε κάθε γωνιά της Κορέας μέσα από τα πιάτα της!

Τις δελεαστικές γεύσεις του θα τις συνοδεύσεις με ένα μοναδικό μείγμα ποτών, όπως αυθεντική κορεάτικη μπύρα όπως η Cass and Hite, το διάσημο κορεάτικο soju και το παραδοσιακό κρασί από ρύζι, Makgeolli.

Μάλιστα, οι κάτοικοι της Μαρίνας, από βίλες μέχρι διαμερίσματα, επαγγελματίες γραφείων, ιδιοκτήτες γιοτ και πληρώματα, θα έχουν σύντομα την ευκολία των απολαυστικών πιάτων της MATA να παραδίδονται απευθείας στο κατώφλι τους.

ματα 3.png

Τα εγκαίνια του Mata θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024, ημερομηνία που συμπίπτει με το Σεληνιακό Νέο Έτος (γνωστή και ως Κινέζικη Πρωτοχρονιά). Από τις 12.00 θα μπορούμε να επισκεφτούμε το Mata και να μυηθούμε στη μαγεία της κορεάτικης γαστρονομίας και κουλτούρας.

Ας γνωρίσουμε λοιπόν καλύτερα την ιδιαίτερη και γεμάτη αντιθέσεις Κορεάτικη κουζίνα.

Tηλέφωνο επικοινωνίας: 25101618
www.matalimassol.com

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close