Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Άγιος Βαλεντίνος: 30 ρομαντικές προτάσεις για να γιορτάσεις τον έρωτα

Ο έρωτας περνάει απο το στομάχι

Δημοσιεύτηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2024

30 υπέροχες προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο τη ρομαντικότερη ημέρα του χρόνου, του Αγίου Βαλεντίνου.

Κομψά εστιατόρια και στολισμένες σάλες και στα οποία κυριαρχούν οι κόκκινες καρδιές, αλλά και το καλό φαγητό!

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

rokoko.jpg

Rokoko
Eξαιρετικές γεύσεις και μοντέρνα ατμόσφαιρα, σε μια από τις πιο γοητευτικές γειτονιές του κέντρου. Στον φινετσάτο και elegant, industrial και ατμοσφαιρικό χώρο του, που παραπέμπει σε μαγαζιά της Νέας Υόρκης, έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις εξαιρετικό φαγητό σε value for money τιμές, με επιλογές που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε ουρανίσκο και μοναδικά πιάτα με βάση τους ολόφρεσκα υλικά. Το δείπνο σου οπωσδήποτε πρέπει να συνοδευτεί με ένα από τα δημιουργικά κοκτέιλ που θα βρεις στον κατάλογο, ενώ για επιδόρπιο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην παραγγείλεις το λαχταριστό καλτσόνε με νουτέλα και μασκαρπόνε που αποτελεί πια σήμα κατατεθέν για τους θαμώνες του μαγαζιού.
(22254525) Χριστόδουλου Σώζου 21, Λευκωσία.

bottega.jpg

Bottega Amaro
Θα το βρεις στην οδό Πινδάρου, στο κέντρο της Λευκωσίας. Εκεί θα καθίσεις αναπαυτικά και θα επιλέξεις μέσα από το περιεκτικό μενού του, που βασίζεται στις καλές πρώτες ύλες. Σε μια ατμόσφαιρα υπέροχη, που σε εμπνέει να πας είτε για ποτό είτε για φαγητό, το talk of the town μαγαζί της πρωτεύουσας έχει αέρα ιταλικό και μας αρέσει.
(22777270) Πινδάρου 14, Λευκωσία. Δ-Κ 09.00-02.00.

tocayo 33.jpg

Tocayo
Ιδανικό για την μέρα, αφού είναι ένα εστιατόριο υψηλών προδιαγραφών, με sophisticated χαρακτήρα και μίνιμαλ chic διακόσμηση που ξεχωρίζει. Όσο για τα πιάτα του αυτά ακολουθούν τη φιλοσοφία του sharing, έχουν έντονες επιρροές από τη νοτιοανατολική Ασία και τη Λατινική Αμερική, συγκεντρώνουν τις παγκόσμιες γαστρονομικές τάσεις και είναι φτιαγμένα με εξαιρετικές πρώτες ύλες. Brionche με κρέμα, beef tartar, φιλέτο Steak Angus, περουβιανό κοτόπουλο, Takikomi mushoom, shiitake ravioli, crispy pork bao, είναι μερικά από τα πιάτα που θα σε ταξιδέψουν! Όσο δε για τα φοβερά γλυκά του, αρκεί να δοκιμάσεις το cheesecake του!
(70088089) Πρεβέζης 10, Λευκωσία. Δ-Κ 11.00-24.00.

sentio.jpg

Sentio
Ένας εντυπωσιακός χώρο ιδιαίτερης αισθητικής που συνδυάζει το γκρι, το μαύρο, το μπεζ, το λευκό και το ξύλο, όποι οιδιοκτήτες δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα που αποπνέει ζεστασιά και δημιουργεί ένα αίσθημα οικειότητας. Στην κουζίνα, ο σεφ Ανδρέας Γιαγκουλλάς, με την ξεχωριστή του ματιά και την ικανότητά του να συνδυάζει αρμονικά την παράδοση με τις υψηλές τεχνικές, δημιούργησε ένα μενού στη φιλοσοφία to-share, βασισμένο στη μεσογειακή κουζίνα, με νότες από τη Μέση Ανατολή και επιρροές από την ασιατική κουζίνα. Ανάμεσα στα πιάτα που ξεχωρίζουν, η κόκκινη γαρίδα με αβγοτάραχο, καθώς και το Shiso green με κόλιανδρο, πράσινο μήλο και amarillo.
(22322324) Στασάνδρου 13, Λευκωσία.

pinolo.jpg

Pinolo
Στην καρδιά της Λευκωσίας, σε έναν από τους εμπορικότερους δρόμους της πόλης, την αναβαθμισμένη λεωφ. Μακαρίου, το Pinolo αποτέλεσε μίαν από τις πρώτες αφίξεις που άνοιξαν το δρόμο για τη δημιουργία του γαστρονομικού χάρτη της περιοχής. Το ιταλικό εστιατόριο αποτελεί μία ωδή σε μία ίσως από τις πιο δημοφιλείς και αγαπημένες κουζίνες του πλανήτη, με το μενού να περιλαμβάνει αυθεντικές ιταλικές συνταγές, φτιαγμένες με εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες που χωρίς αμφιβολία σε ταξιδεύουν από τις πιάτσες της Ρώμης μέχρι τα σοκάκια της Νάπολης.
(22570750) Aρχ. Μακαρίου Γ΄, Severis Building 9, Λευκωσία.

Madama Residence & Βistro
Το εστιατόριο Madama θα το συναντήσεις στο ισόγειο του ξενοδοχείου Madama Residence και σερβίρει ιταλικό μεσογειακό μενού με to share προσέγγιση. Όλα συμπληρώνονται με την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα, το στυλ και την κομψότητα που το αντιπροσωπεύουν. Για τις 14 Φεβρουαρίου, εδώ θα βρεις ένα ειδικό μενού, απόλυτα γιορτινό, ενώ και η διαμονή θα σε ανταμείψει.
(22445551) Σόλωνος γωνία και Πύθωνος 11, Πάροδος Ονασαγόρου, Λευκωσία.

amano3.jpg

Amano Kitchen Bar
Το ΑΜΑΝΟ, που σημαίνει "διά χειρός", είναι ένα μαγαζί με πρωταγωνιστές το καλό φαγητό, συνοδευμένο από το ιδανικό ποτό! Ένα από τα μεγάλα του ατού, εξάλλου, είναι το μενού του, που έχει to-share φιλοσοφία και διεθνή fusion προσανατολισμό και φέρει την υπογραφή του chef Χρήστου Νοέλ Bassil, που δημιούργησε έναν κατάλογο που ακολουθεί τις νέες τάσεις της μαγειρικής αλλά και την εποχικότητα των υλικών. Εξ ου και κάποια πιάτα προέρχονται από το Περού και την Ιαπωνία (Nikkei κουζίνα), ενώ κάποια έχουν μεσογειακές πινελιές. Όλα ωστόσο είναι εξαίρετα σε γεύση και άριστα σε ισορροπία... Στο ΑΜΑΝΟ πρωταγωνιστές είναι και τα κοκτέιλ που δημιουργούνται για να ταιριάζουν ιδανικά με τα πιάτα που δοκιμάσεις και το αντίστροφο, αφού κάποιες συνταγές φαγητού γίνονται έμπνευση για νέες προτάσεις που σερβίρονται σε ποτήρι... Πίσω από το μπαρ θα συναντήσεις τον Mixologist Βασίλη Βατικιώτη, ο οποίος δεν αφήνει τίποτα στην τύχη! Δυνατή είναι και η κάβα, με επιλεγμένες ετικέτες κρασιών, που επίσης μπορούν να συνδυαστού τέλεια με τα φανταστικά πιάτα του μαγαζιού. Όσο για τους φιλοξενούμενους DJs που αναλαμβάνουν τα decks, παίζουν house funky και pop music, και σε απογειώνουν με τα πιο φανταστικά beats!
(99938500) Eυαγόρου 17Α, Λευκωσία.

Cook Shop
Το Cookshop αποτελεί ένα αγαπητό μαγαζί που συνδυάζει το μοντέρνο με το παλιό και όλα μαζί συνθέτουν μια ιδιαίτερη αισθητική, γεμάτη χαρακτήρα και στυλ που φέρει παριζιάνικο αέρα. Αξίζει πάντα μια στάση για το φαγητό, ακόμα και τη μέρα του Αγ. Βαλεντίνου! Εξ ου και λάνσαρε ένα ιδιαίτερο μενού για τους ερωτευμένους.
(99012307) Πινδάρου 6A, Λευκωσία.

drz-MAP-Hotel__5085 (2).jpg


Scale
Υπέροχος χώρος, στο ισόγειο του εντυπωσιακού Map Hotel στο κέντρο της Λευκωσίας. Φυσικά, κανένα εστιατόριο δεν θα ήταν ολοκληρωμένο χωρίς εξαιρετική κουζίνα. Με επικεφαλής τον διάσημο σεφ Αθηναγόρα Κωστάκο και την ομάδα έμπειρων σεφ του, το Scale προσφέρει ένα μενού που είναι τόσο ποικίλο όσο και νόστιμο. Ένα γαστρονομικό μενού εμπνευσμένο από τη Μεσόγειο με ιδιαίτερες ελληνικές πινελιές. Ετοιμάσου λοιπόν να ταξιδέψεις!
(22444440) Στασίνου 15, Λευκωσία.

Blue Bar
Το Blue Bar στο Classic Hotel στην Λευκωσία, αποτελεί πόλο έλξης για τους ερωτευμένους… Ο πλήρως ανακαινισμένος χώρος του και οι εκλεκτές γεύσεις που προσφέρει μαγνητίζει… Κι εμείς σου προτείνουμε να περάσετε ένα ξεχωριστό βράδυ για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, κάτω από το φως των κεριών… Εδώ θα ζήσετε μία μοναδική εμπειρία δείπνου με τη συνοδεία live μουσικής του jazz band «Trio in Cahoots».
(22664006) Ρηγαίνης 94, 1010 Λευκωσία.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ρομαντικό δείπνο δίπλα στο τζάκι, με καλό φαγητό και μουσική!

ΛΕΜΕΣΟΣ

Wolfgang’s Steakhouse
Το Wolfgang’s Steakhouse Limassol πλημμυρίζει από αγάπη και υποδέχεται την πιο ερωτική μέρα του χρόνου με ένα set menu αλλά και a la carte πιάτα, ειδικά για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Το γαστρονομικό ταξίδι των ερωτευμένων, περιλαμβάνει μοναδικές γεύσεις, φτιαγμένες από εξαιρετικά υλικά, τα οποία καταφθάνουν ολόφρεσκα στην κουζίνα του Wolfgang’s Steakhouse Limassol αλλά και μουσική από τη Μυρτώ Μελετίου.
(70004515) Αμαθούντος 6, 4531, Λεμεσός.

Anais wne cellar.jpg

Anaïs
Το πρώτο γαλλικό Gastro Club της Κύπρου, θα το βρεις στο City of Dreams Mediterranean, και εκεί θα απολαύσεις γαστρονομικές προτάσεις εμπνευσμένες από την Κυανή Ακτή βιώνοντας ταυτόχρονα μοναδικές εμπειρίες ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Χρησιμοποιώντας φρέσκα θαλασσινά, λαχταριστά λαχανικά, αρωματικά βότανα και εκλεκτά κρέατα, το εστιατόριο προσφέρει κλασικά γαλλικά πιάτα που συνοδεύονται από έξοχα φτιαγμένα κοκτέιλ που ικανοποιούν τον ουρανίσκο κάθε επισκέπτη. Η ατμόσφαιρα του χώρου συνθέτει μια πολυτελή ψυχαγωγική εμπειρία που συνδυάζει τη σύγχρονη κομψότητα με μια διαχρονική αύρα, καθιστώντας το Anaïs τον απόλυτο προορισμό για τους μπον βιβέρ. Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό μενού, συνδυασμένο ιδανικά με τα καλύτερα κρασιά, αλλά και τους ήχους του υπέροχου DJ Diva Love αλλά και ένα ξεχωριστό live ντουέτο.
(25088888) City of Dreams Mediterranean, Λεμεσός.

la_caleta_1.jpg

La Caleta
Το βραβευμένο La Caleta στο εμβληματικό The Icon, ατενίζει τον κόλπο της Λεμεσού (εξ ου και το όνομα), με ένα εκτυφλωτικό περιμετρικό πλάνο, από το οποίο δυσκολεύεσαι να σηκώσεις τα μάτια σου. Bρίσκεται σε ύψος 65 μέτρων, στεγάζεται στον 10ο όροφο του The Icon και αποτελεί μια ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα ρομαντικό δείπνο με θέα τη θάλασσα.
(25 252404) Γεωρ. Α' 89, 4048 Λεμεσός.

epsilon.jpg

Έψιλον
Το συγκεκριμένο εστιατόριο μπορεί να σου προσφέρει μία πολύ ιδιαίτερη βραδιά στον ατμοσφαιρικό του χώρο στη Μαρίνα Λεμεσού. Τα προσεγμένα πιάτα του, η εξαιρετική εξυπηρέτηση, τα πολύ καλά κοκτέιλ του και η θέα της θάλασσας δημιουργούν όλες εκείνες τις προδιαγραφές για το τέλειο δείπνο.
(25051393) Μαρίνα Λεμεσού, Λεμεσός. Δ-Κ 10.00-02.00.

Oshi
Aν εσύ και το ταίρι σου έχετε μία προτίμηση στις ασιάτικες γεύσεις, τότε μπορείς να επισκεφτείς το Asian interactive εστιατόριο. Ο σεφ του Oshi έχει δημιουργήσει ένα ειδικό μενού για να δελεάσει τις γευστικές σας προτιμήσεις και να δημιουργήσει αξέχαστες στιγμές με το αγαπημένο σας πρόσωπο.
(25377770) Ελευθερίας 52, 3042, Λεμεσός.

pier one.jpg

Pier One
Το Pier One Cafe Restobar προσφέρει ιδιαίτερες προτάσεις για δείπνο, με πιάτα όπως φρέσκα φιλέτα ψαριών, κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής, αλλά και χοιρινά με οικείες γεύσεις και όλα σερβιρισμένα με προσεγμένη παρουσίαση που χαρακτηρίζει το Pier One Cafe Restobar. Η γευστική εμπειρία ολοκληρώνεται με δημιουργικά επιδόρπια όπως για παράδειγμα την Chocolate Millefeuille. Πέρα όμως από τα γλυκά ο χώρος προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία κρασιών.
(25022375) Παλιό Λιμάνι Λεμεσού.

Columbia steak house
Η εκλεκτική γαστρονομική φιλοσοφία του εστιατορίου δημιουργεί μοναδικά πιάτα όπως φρέσκο σούσι και θαλασσινά, ζυμαρικά, νόστιμες σαλάτες και φυσικά το καλύτερο στέικ της χώρας, που μπορούν να συνοδευτούν με μερικά από τα καλύτερα κρασιά και επώνυμα κοκτέιλ στον κόσμο. Μάλιστα, για του Αγ. Βαλεντίνου σε περιμένουν με επιλογές που θα απογειώσουν κάθε λεπτομέρεια στον ουρανίσκο.
(25321800) Columbia Plaza, Αγίου Ανδρέου 223, 3036, Λεμεσός.

The Steak House
Το Τhe Steak House, βρίσκεται ανάμεσα στη φανταστική θέα της θάλασσας και στους ήχους της πόλης. Φέτος σου υπόσχεται πως η ημέρα των ερωτευμένων θα σου μείνει αξέχαστη! Αν, λοιπόν, θέλεις να απολαύσεις ένα δείπνο με το ταίρι σου και θέα τη θάλασσα, ρίξε μία ματιά στα δύο μενού του εστιατορίου.
(99988180) Παλιό Λιμάνι, Λεμεσός.

Benzai
Ένα αγαπημένο ιαπωνικό εστιατόριο που έχει ετοιμάσει μοναδικές γευστικές δημιουργίες και πεντανόστιμα πιάτα ειδικά σχεδιασμένα για το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου.
(25 588282) Πάτμου 19, Γερμασόγεια 4044, Λεμεσός.

Lithos Concept Bar
To Lithos Concept Bar αποτελεί ένα κόσμημα για την πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου στο κέντρο της Λεμεσού. Πρόκειται για μία εντυπωσιακή διώροφη εσωτερική αυλή όπου κυριαρχεί η πέτρα και το ξύλο, με τους εντυπωσιακούς πολυελαίους να μαγνητίζουν τα βλέμματα. Βελούδινα υφάσματα, άνετοι καναπέδες, και πολλά φυτά είναι τα κυρίαρχα στοιχεία στο εσωτερικό του. Ένας ρομαντικός χώρος για εσένα και το ταίρι σου.
(25762761) Βασιλίσσης 4Β (πίσω από Μεσαιωνικό Κάστρο).

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ρομαντικά δείπνα, πολυτελής διαμονή: Τα ξενοδοχεία της Κύπρου γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

ΛΑΡΝΑΚΑ

alamr.jpg

Almar Seafood Bar
Το εστιατόριο ψαρικών και θαλασσινών θα το βρεις στην περιοχή του Μακένζι να απολαμβάνει τη θέα της θάλασσας. Στο μενού του, φιγουράρουν τα φρέσκα ψάρια, τα θαλασσινά, οι ψαρομεζέδες και όλα όσα σου προσφέρει η θάλασσα, τα οποία μετουσιώνονται σε δημιουργικές συνταγές και προσγειώνονται στο πιάτο σου. Ένα ατμοσφαιρικό δείπνο που σίγουρα θα σου μείνει αξέχαστο .
(24201700) Τάσου Μητσόπουλου, Μακένζυ, Λάρνακα. Δ-Κ 09.00-01.00.

Nippon
Με ένα ειδικό μενού (6 πιάτων) για δυο περιμένει τους ερωτευμένους το Nippon, το οποίο έχει καταξιωθεί ως ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια, ενώ έχει καταφέρει να εδραιωθεί στον γαστρονομικό χάρτη της Λάρνακας. Πρόκειται για ένα εστιατόριο που αφήνει κατενθουσιασμένους του λάτρεις της ιαπωνικής δημιουργικής κουζίνας και με το παραπάνω.
(24400330) Σταδίου 120, 6020, Λάρνακα.

enigma.jpg

Enigma Restaurant
Aγαπημένη πρόταση για ρομαντικά εστιατόρια στη Λάρνακα είναι το Enigma Restaurant στην περιοχή Μακένζι της Λάρνακας. Μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις απολαμβάνοντας εξαιρετική διεθνή κουζίνα.  Η αριστοκρατική ατμόσφαιρα του εστιατορίου, το καθιστά ιδανικό μέρος για ένα ρομαντικό ραντεβού. Στο Enigma Restaurant θα απολαύσεις εκλεκτά πιάτα με θαλασσινά και κρέατα, αλλά και φοβέρα επιδόρπια για το τέλος του ραντεβού σου!
(24634001) Τάσου Μητσόπουλου 70, Μακένζι, Λάρνακα . Δ-Κ 7:00-12:30.

Ma Peruvian Japanese Restaurant
Το Ma Peruvian Japanese Restaurant στο Radisson Blu Hotel Larnaca συνθέτει μια κομψή ατμόσφαιρα από κορυφαίες γαστρονομικές προτάσεις. Για τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου δημιουργήσει ένα ξεχωριστό μενού εμπνευσμένο από τη γιορτή του έρωτα με εκρηκτικές γεύσεις που θα δελεάσει τους γευστικούς σας κάλυκες. Επιπλέον, ειδικά για τη βραδιά θα έχουν ένα live saxophone performance.
(24505822) Ατλαντίδων 2, Λάρνακα.

STEAK.jpg

Cambanario
Στεγασμένο σε ένα διατηρητέο σπίτι χάρη στην ρομαντική ατμόσφαιρα που αποπνέει και τα νόστιμα πιάτα το είναι μια πολύ καλή επιλογή για εσένα που θες να απολαύσεις ένα καλό στέικ. Καλό φαγητό και όμορφο φιλικό περιβάλλον που αξίζει να το επισκεφτεί κανείς!
(24626110) Νικοδήμου Μυλωνά 10, Λάρνακα. Δ-Σ 18.30-23.00.

Hobos Steak House
Στο Hobos Steak House, η πετυχημένη ατμόσφαιρα αλλά και η απρόσκοπτη υπέροχη θέα προς τη θάλασσα σε συνδυασμό με το πάντα άριστης ποιότητας χαρίζουν στον επισκέπτη μια μοναδική γευστική εμπειρία, την οποία μπορείς να μοιραστείς μαζί με το ταίρι σου για τις 14 Φεβρουαρίου. Ειδικά για τη μέρα, μάλιστα, οι δεφ του εστιατορίου, έχουν ετοιμάσει δύο set menu, ικανοποιώντας όλα τα γούστα.
(24652584) Αθηνών Avenue, 14, 6022, Λάρνακα.

ΠΑΦΟΣ

onar.webp

Onar
Σε ένα όμορφο νεοκλασικό κτήριο, το Onar σερβίρεται σύγχρονη κυπριακή και ελληνική κουζίνα, αλλά και ποικιλία κρασιών από μικρά τοπικά και ελληνικά οινοποιεία, αποκλειστικά από γηγενείς ποικιλίες. Όσον αφορά στο μενού του, αυτό έχει to-share φιλοσοφία και στηρίζεται στην εποχικότητα των υλικών, περιλαμβάνοντας επιλογές τόσο σε κρεατικά όσο και σε ψαρικά!
(26 322444) Aγίου Κεντέα, Πάφος.

Divine Peak Restaurant
Το Divine Peak στεγάζεται στο ξενοδοχείο Kefalos Damon, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων. Είναι "σκαρφαλωμένο" στον τέταρτο όροφο του ξενοδοχείου απολαμβάνοντας πανοραμική θέα στην πόλη αλλά και στη θάλασσα της περιοχής! Πέρα όμως από την εξαιρετική θέα, το εστιατόριο ξεχωρίζει και για τη διακόσμησή του, η οποία είναι ιδανική για όσους θέλουν ένα ρομαντικό δείπνο στις 14 Φεβρουαρίου.
(97740445) Λεωφ. Τάφοι των Βασιλέων, Πάφος.

Don Carlo Italian Restaurant
Μεστή γεύση ποιότητας και καινοτομίας στο αγαπημένο ιταλικό στέκι Don Carlo, στην παλιά Πάφο. Ο προσεγμένος χαρακτήρας του Don Carlo, βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της Kanika Hotels and Resorts, έναν κολοσσιαίο πρωτεργάτη στον χώρο της φιλοξενίας στην Κύπρο, που αποδεικνύει ακόμα μια φορά την επιρροή της στον χώρο της γαστρονομίας. Το Don Carlo σε περιμένει για lunch breaks, επαγγελματικά γεύματα, δείπνο για δύο ή κυριακάτικες οικογενειακές εξορμήσεις, έτοιμο να σου σερβίρει ιδιαίτερες νότες σε αγαπημένες γεύσεις θα σε καταπλήξουν ευχάριστα και θα μιλήσουν στην καρδιά σου.
(700 87047) Ιωάννη Αγρότη 40, 8047 Πάφος.

the lodge.jpg

The Lodge Steak & Seafood Co
Αν σου αρέσουν οι διεθνείς γεύσεις πρέπει να δοκιμάσεις το εστιατόριο The Lodge που βρίσκεται στην Κάτω Πάφο. Αν και διατηρεί ταυτότητα Νοτιοαφρικανική, διαθέτει μια πλούσια κάρτα μενού που σε ταξιδεύει γευστικά σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη!
(96677288) Ποσειδώνος 52, Πάφος. Δ-Πεμ 18.00-23.00 & Παρ-Κ 12.00-23.00.

ΕΛ. ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

L’ Atelier Robuchor
Το L’ Atelier Robuchor θα το συναντήσεις στην εντυπωσιακή Μαρίνα Αγίας Νάπας και έχει να σου δώσει πολλά. Το design αλλά και οι γαστρονομικές γεύσεις του σε ταξιδεύουν νοερά στο Παρίσι. Στο κομψό εστιατόριο η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου θα έχει την τιμητική της, εξ ου και ετοίμασε ένα υπέροχο μενού ειδικά για τους ερωτευμένους.
(23300570) Μαρίνα Αγίας Νάπας.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close