Δημοσιεύτηκε στις 01 Φεβρουαρίου 2024
Το νέο αυτό boutique ξενοδοχείο, το οποίο συνδυάζει τη νεοκλασική αρχιτεκτονική με τη σύγχρονη πολυτέλεια, στεγάζεται σε ένα μοναδικής αισθητικής κτήριο στο κέντρο της παλιάς πόλης της Λευκωσίας και θα είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του το 2024, σε ημερομηνία που αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα από την Thanos Hotels.
Το Amyth of Nicosia περιγράφεται ως μια κομψή και όμορφη ανακαινισμένη έπαυλη με δέκα υπνοδωμάτια και σουίτες που χωροθετείται στην ιστορική παλιά πόλη της Λευκωσίας, μέσα στα μεσαιωνικά ενετικά τείχη και συγκεκριμένα στην οδό Πατριάρχου Γρηγορίου 29 πλησίον της Αρχιεπισκοπής.

Οι εσωτερικοί χώροι του ξενοδοχείου χρονολογούνται από τις αρχές του 1900 και διατηρούν τα χαρακτηριστικά στοιχεία της αρχιτεκτονικής του. Τα αυθεντικά δάπεδα με πλακάκια, η μεγάλη σκάλα, οι διακοσμητικοί τοίχοι και οι νωπογραφίες στην οροφή προσθέτουν ιστορική γοητεία στο χώρο ενώ εναρμονίζονται πλήρως με σύγχρονες ανέσεις, όπως μπαρ και εστιατόριο με υπαίθρια τραπεζαρία και το υδάτινο στοιχείο να πρωταγωνιστεί.
Σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια βρίσκονται βυζαντινές εκκλησίες, αρχαία πέτρινα σοκάκια και μια ζωντανή σύγχρονη κοινότητα με γκαλερί, καφετέριες, μπαράκια, καθώς και η Kult boutique της Thanos Hotels.
Το Amyth της Λευκωσίας θα ενταχθεί κάτω από την ομπρέλα του πέντε αστέρων Anassa στην Πόλη Χρυσοχούς, καθώς και στα Almyra και Annabelle στην Πάφο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Thanos Hotels & Resorts διαχειρίζεται και το Amyth Mykonos στη Μύκονο, ενώ θα διαχειρίζεται και το εμβληματικό ξενοδοχείο Berengaria στον Πρόδρομο, το οποίο βρίσκεται υπό ανακαίνιση.
Σχετικά

Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό Eurovision Cocktail Party με τον Theo Evan
Τον εκπρόσωπο της Κύπρου στον 69ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision

Το αρχαιότερο ξενοδοχείο της Κύπρου άνοιξε ξανά τις πύλες του μετά από ριζική ανακαίνιση
Το New Helvetia που επέστρεψε ανανεωμένο και 96 χρόνια ιστορίας

Με συννεφιά, βροχές και καταιγίδες διαμορφώνεται ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Πρώτες εικόνες από το σπίτι του Big Brother που την Κυριακή επιστρέφει στο Σίγμα
Πρεμιέρα την Κυριακή 27 Απριλίου στις 21.00

10 γοητευτικοί προορισμοί για να ταξιδέψεις τον Μάιο
Από τα νορβηγικά φιόρδ μέχρι τις οάσεις του Μαρόκο, οι ιδανικότεροι προορισμοί του τελευταίου μήνα της άνοιξης

10 road trip για την αργία της Πρωτομαγιάς
Η ημέρα της 1ης Mαΐου έφτασε και μας δίνει την καλύτερη αφορμή για εξόρμηση


Eurovision 2025: Αυτό το τραγούδι θα εκπροσωπούσε την Ουγγαρία στη Βασιλεία
Οι λόγοι απουσίας της χώρας από τον διαγωνισμό

Η μεγάλη αγκαλιά της Αρμενίας
Ένα τετραήμερο στη Γερεβάν και την αρμενική ύπαιθρο, ανάμεσα σε μνήμες, χιόνια, λαχματζούν και φιλία που δεν γνωρίζει σύνορα.

Η αεροπορική εταιρεία που προσφέρει τα καλύτερα γεύματα κατά τη διάρκεια της πτήσης
Δείτε τη κατάταξη με τις κορυφαίες

Ανάκαμψη ρεκόρ για τον τουρισμό στην Ελλάδα το 2025 – Τι φοβούνται οι ξενοδόχοι
Έκρηξη κρατήσεων, αλλά με σύννεφα στον ορίζοντα - Ο Τραμπ φέρνει αβεβαιότητα και στις διακοπές

Το «Heartstopper» θα τελειώσει με ταινία μεγάλου μήκους στο Netflix
Το τελευταίο κεφάλαιο της ρομαντικής εφηβικής κουήρ σειράς «Heartstopper» επιβεβαιώθηκε, με την πολυαναμενόμενη τέταρτη σεζόν να μετατρέπεται σε μια ταινία μεγάλου μήκους