Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Chick-N-Fellas: Tο νέο "μυστικό" street food της πόλης

Στη Λευκωσία, μέσα σε μια «κουζίνα φάντασμα» φτιάχνονται νόστιμα burgers με κοτόπουλο και όχι μόνο

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιανουαρίου 2024

Το Ghost Kitchen, είναι ένας όρος –επίσης γνωστός και ως Cloud Kitchen ή Dark Kitchen– που εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια και αφορά μαγαζιά ή εγκαταστάσεις που παρασκευάζουν γεύματα αποκλειστικά για παράδοση στο σπίτι.

Ένα τέτοιο λοιπόν (ghost kitchen) μαγαζί έκανε μόλις της εμφάνισή του στην πρωτεύουσα... ενθουσιάζοντας όλους όσοι το έχουν ήδη δοκιμάσει!

Εδώ όμως έχουμε κάτι διαφορετικό.

thumbnail_image002.jpg

Το Chick-N-Fellas μπορεί να έκανε από εκεί την αρχή, δηλαδή ως ένα μαγαζί - "φάντασμα", σκοπό έχει ωστόσο σύντομα να ανοίξει και ένα υπέροχο κατάστημα!

Και μπορεί να μοιάζει με άλλο ένα μαγαζί με street food, όμως δεν είναι απλά αυτό μιας και στο μενού του πρωταγωνιστής είναι το λαχταριστό κοτόπουλο, ενώ η κάθε επιλογή που θα βρεις, έχει ακριβώς ό,τι θα περίμενες να δοκιμάσεις. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι το νέο μαγαζί ξεχωρίζει για τις πολύ προσιτές τιμές του. Αρκεί να σου πούμε ότι μπορεί να βρεις burger με μόνο €4.95.

thumbnail_image004.jpg

Ας γίνουμε όμως λίγο πιο συγκεκριμένοι. Στο μενού θα βρεις chicken burgers, wings, Chicken fillets, wraps, onion rings και french fries.

Το κοτόπουλο είναι παναρισμένο με homemade συνταγή -που φτιάχνουν οι ίδιοι- και είναι πολύ λαχταριστό και πολύ τραγανό! Επιπλέον τα σος είναι κι αυτά homemade, ενώ πατάτες που σερβίρονται είναι κυπριακές, φρεσκοκομμένες και τηγανισμένες τη στιγμή ακριβώς της παραγγελίας!

thumbnail_image005.jpg

Προτείνουμε λοιπόν να δοκιμάσεις το Chick-N Burger με 100g Fried chicken fillet, τουρσί, ντομάτα, μαρούλι και σος μέλι-μουστάρδα, το Hash Burger, με 100g παναρισμένο φιλέτο κοτόπουλου, ξεροτηγανισμένες πατάτες, τουρσί, μαρούλι, και καπνιστή μαγιονέζα, αλλά και το Wrap Sriracha με 180g Fried chicken fillet, τουρσί, μαρούλι και sriracha sauce. Συνόδευσέ τα με εκπληκτικά onion rings και τις Fellas French Fries.

Δοκίμασε τα και θα μας θυμηθείς.

Παράγγειλε μέσω Foody και Wolt!

thumbnail_image006.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close