20 January-24 July 2024
Επόμενες Εκθέσεις , Τέχνη

Το Nyx Hotel Limassol παρουσιάζει μια μαγευτική έκθεση

Στο πιο ιδιαίτερο ξενοδοχείο της Λεμεσού

Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιανουαρίου 2024

To Nyx hotel Limassol παρουσιάζει με περιφάνεια τα εγκαίνια της μαγευτικής έκθεσης του Κωνσταντίνου Σισέ Χριστοφή ''Woman through my eyes'', με εντυπωσιακές προσωπογραφίες αφιερωμένες στη Γυναίκα, με ζωγραφικά έργα και πίνακες.

Πρόκειται για την προσωπική έκθεση του Κωνσταντίνοου Χριστοφή Σισέ, που θα παρουσιαστεί τις 20 Ιανουαρίου 2024 στο Nyx Hotel Limassol by Leonardo Hotels τις ώρες 17:00-22:00.

Μέρος των εσόδων της έκθεσης θα διατεθούν στον Παγκύπριο Αντιλευχαιμικό Σύνδεσμο ΖΩΗ.

Πρόκειται για έναν έμπειρο Tattoo Artist που ασχολείται επαγγελματικά με το τατουάζ για περισσότερα από 10 χρόνια και διατηρεί στην Πάφο τον πολυχώρο σύγχρονης τέχνης «Constantinos Cisse Ink & Designs», δίνοντας μια αλλιώτικη καλλιτεχνική νότα στις μέρες μας. Ο Κωνσταντίνος Χριστοφή Σισέ είναι κάτοχος Πτυχίου και Μεταπτυχιακού στις Τέχνες από το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ ταξιδεύει συνεχώς στο εξωτερικό, όπου λαμβάνει μέρος σε διάφορα Tattoo Conventions, σε εκθέσεις προσωπικές και ομαδικές ενώ συνεργάζεται και με Tattoo Studio του εξωτερικού.

Ο νεαρός ταλαντούχος καλλιτέχνης με τα πρωτοποριακά του έργα ενισχύει τα πολιτιστικά δρώμενα και συμβάλει στον εμπλουτισμό της πολιτιστικής πορείας του τόπου. Είναι σημαντικό το κοινό να στηρίζει και να ενθαρρύνει την εικαστική και πνευματική δραστηριότητα νέων καλλιτεχνών και ταυτόχρονα να προσφέρει στο συνάνθρωπο.

Το ξεχωριστό και ιδιαίτερο concept του Nyx hotel Limassol βασίζεται στην ανάδειξη της νύχτας και προωθεί τις αξίες της ελευθερίας, της νεανικότητας και της αυτο-έκφρασης. Αυτό εκφράζεται μέσα από την ιδιαίτερη διακόσμηση των χώρων του, ζωντανεύει μέσα από καλαίσθητα έπιπλα, συναρπαστικά σχέδια και λαμπερά χρώματα. Οι επισκέπτες του απολαμβάνουν ένα ιδιαίτερο graffiti που κοσμεί τον κεντρικό τοίχο του ξενοδοχείου, καθώς και τη ζωντανή live μουσική των DJs που φιλοξενεί καθημερινά.

H έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου και μετέπειτα θα ανοίξει ξανά στις 24 Ιουλίου.

(25371111) Ανεξαρτησίας και Χριστόδουλου Σώζου, Λεμεσός.

nyx.jpeg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close