Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Τα διάσημα κρουασάν της Λευκωσίας, έρχονται τώρα και στο σπίτι σου

Τα Overoll άρχισαν delivery

Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιανουαρίου 2024

Σίγουρα θα έμαθες ότι το Overoll, η πιο γνωστή Croissanterie της Αθήνας, με τα πιο ονειρεμένα κρουασάν άνοιξε τις πόρτες του στη Λευκωσία πριν λίγες εβδομάδες, δημιουργώντας τον παράδεισο για τους λάτρεις του κρουασάν.

Τρία χρόνια μετά τη δημιουργία του στην Αθήνα εγκαταστάθηκε στην Κύπρο σε ένα μοντέρνο και κομψό χώρο στην καρδιά της πρωτεύουσας. Εκτός από τα πιο γευστικά κρουασάν μπορείς να δοκιμάσεις και τα νέα προϊόντα, όπως spread σοκολάτας, αμυγδάλου, φιστικιού και κάστανου.

Ετοιμάσου λοιπόν να υποδεχτείς τα διάσημα κρουασάν και στο σπίτι σου μέσω delivery μέσω της εφαρμογής Foody χωρίς να χρειαστεί να πας εκεί να τα πάρεις. Οι πιο περιζήτητες επιλογές που μπορείς να δοκιμάσεις είναι το κρουασάν βουτύρου και το κρουασάν χαμ τυρί σε συνδυασμό με ένα Freddo Espresso ή ένα Freddo Cappuccino.

Ετοιμάσου λοιπόν να υποδεχτείς τα διάσημα κρουασάν και στο σπίτι σου μέσω delivery μέσω της εφαρμογής Foody χωρίς να χρειαστεί να πας εκεί να τα πάρεις. Οι πιο περιζήτητες επιλογές που μπορείς να δοκιμάσεις είναι το κρουασάν βουτύρου και το κρουασάν χαμ τυρί σε συνδυασμό με ένα Freddo Espresso ή ένα Freddo

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close