Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Τα 4 boutique hotels που άνοιξαν τις πόρτες τους το 2023

Ποια είναι και πού λειτούργησαν

Δημοσιεύτηκε στις 09 Ιανουαρίου 2024

Τα boutique hotels φαίνεται να είναι η νέα τάση που κατακλύζει την Κύπρο, με το 2023 να έχει φέρει δυναμικά openings, τόσο σε αστικές όσο και σε ορεινές περιοχές. Ανάμεσά τους, κυπριακές επιχειρήσεις αλλά και ηχηρά ονόματα ξένων επενδυτών που επέλεξαν το νησί.

gate.jpg

Gate Twenty Two Boutique Hotel
Στις 22 Μαΐου 2023 έκανε το ντεμπούτο του στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, στο κέντρο της Λευκωσίας, το «Gate Twenty Two Boutique Hotel », το νέο boutique ξενοδοχείο, το οποίο ήρθε να "αντικαταστήσει" το ιστορικό κτήριο που στέγαζε την πολυκατοικία Λυσσαρίδη. Το design του ξενοδοχείου διατηρεί τον χαρακτήρα του υφιστάμενου κτιρίου, τουλάχιστον στο εξωτερικό, ενώ το εσωτερικό παρουσιάζεται αναβαθμισμένο και πολύ... καλαίσθητο! Το ξενοδοχείο διαθέτει 32 δωμάτια (standard room, superior room, deluxe room), ιδανικά για όσους θέλουν να κάνουν ένα χαλαρωτικό διάλειμμα στην πόλη ή ένα επαγγελματικό ταξίδι στην πρωτεύουσα. Πέρα από τα δωμάτια -κάθε δωμάτιο έχει διαφορετικό σχεδιασμό και φωτισμό–, τα οποία τα χαρακτηρίζει η εκλεπτυσμένη αισθητική, ο κορυφαίος σχεδιασμός και οι σύγχρονες ανέσεις, το νέο boutique hotel διαθέτει εστιατόριο στο ισόγειο, το Lobby Restaurant, το οποίο σερβίρει breakfast και brunch, lunch αλλά και για dinner, ενώ στο στον όγδοο όροφό του λειτουργεί το “The View” Rooftop, που απολαμβάνει την εκπληκτική πανοραμική θέα της πολιτιστικής κληρονομιάς της Λευκωσίας.
Πληρ. 22010022 .

heart room.jpg

Heart Hotel
Δύο αδέρφια από τη Λεμεσό, ο Στυλιανός και η Άντρια Λάμπρου, που αγαπούν ιδιαίτερα τα κλασικά κτήρια του περασμένου αιώνα, αποφάσισαν να ανακατασκευάσουν ερειπωμένα αρχοντικά σπίτια και να τα μετατρέψουν σε μοντέρνα boutique ξενοδοχεία. Έτσι, ένα ερειπωμένο παλιό αρχοντικό στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στην παλιά πόλη της Λεμεσού μετατράπηκε σε ένα υπέροχο boutique ξενοδοχείο που ονομάζεται Heart Hotel Limassol και το οποίο μόλις άνοιξε τις πόρτες του! Πρόκειται για ένα διατηρητέο κτίριο στο οποίο διατηρήθηκαν τα ιδιόμορφα του χαρακτηριστικά, μαζί και η ιστορία και η κληρονομιά που χαρακτηρίζει την ευρύτερη περιοχή. Ταυτόχρονα, προστέθηκε ένας μινιμαλιστικός σχεδιασμός για την αισθητική αναβάθμιση του κτιρίου. Μάλιστα, το project ανέλαβε η ομάδα του Mob Design Studio, η οποία είναι γνωστή για πολλά επιτυχημένα projects στο νησί. Το Heart Hotel Limassol διαθέτει 12 άνετα δωμάτια, ανάμεσά τους Double Room, Deluxe Double Room, Deluxe Double Room with Balcony και Suite with Balcony, με υπέροχη θέα στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας. Τα δωμάτια είναι κομψά επιπλωμένα, σε μοντέρνο αλλά ταυτόχρονα μίνιμαλ στυλ, ενώ όλα διαθέτουν ψυγείο, παροχές για τσάι και καφέ, Smart TV με Netflix, στεγνωτήρα μαλλιών, φυσικά προϊόντα μπάνιου από την Olive Era, βιβλία και τα πιο καθαρά λευκά είδη και πετσέτες! Το μικρό μέγεθος του ξενοδοχείου, η γραφικότητα των παλιών δρόμων της πόλης και η αρχοντιά του παλιού κτιρίου είναι τα στοιχεία που διασφαλίζουν μια διαμονή που μπορεί να προσφέρει άνεση, εγγύτητα στα πιο κεντρικά σημεία της Λεμεσού, αλλά και ηρεμία, σε όσους επιλέγουν μια τέτοια λύση.
Κάνε κράτηση, εδώ. .

nyx3.jpg

Nyx Hotel Limassol
Γεμάτο χρώμα και ενέργεια, το NYX Hotel Limassol, διαθέτει την αύρα ενός super μοντέρνου, funky αλλά και σύγχρονου «έργου τέχνης», που σε προσκαλεί να ζήσεις τις πιο συναρπαστικές ημέρες και νύχτες. Μόδα που ανατρέπει, pop art τέχνη που σε αγγίζει και ζωντανή διάθεση, «δίνουν ραντεβού» με την πιο απολαυστική όσο και κομψή διαμονή στην καρδιά της Λεμεσού, σε απόσταση αναπνοής από το Παλιό Λιμάνι, τη Μαρίνα Λεμσού και την παλιά πόλη. Το πρώτο hotel brand της ΝYX στην Κύπρο, κατάφερε να ξεχωρίσει από την αρχή της εμφάνισής του, χάρη στην πρωτοτυπία και την καλλιτεχνική του ατμόσφαιρα. Το ξεχωριστό και ιδιαίτερο concept του NYX Hotel Limassol βασίζεται στην ανάδειξη της νύχτας και προωθεί τις αξίες της ελευθερίας, της νεανικότητας και της αυτο-έκφρασης. Αυτό εκφράζεται μέσα από την ιδιαίτερη διακόσμηση των χώρων του, ζωντανεύει μέσα από καλαίσθητα έπιπλα, συναρπαστικά σχέδια και λαμπερά χρώματα. Οι επισκέπτες του απολαμβάνουν ένα ιδιαίτερο graffiti που κοσμεί τον κεντρικό τοίχο του ξενοδοχείου, καθώς και τη ζωντανή live μουσική των DJs που φιλοξενεί καθημερινά. Ως υποστηρικτές και εκφραστές της αστικής κουλτούρας και πολιτισμού, οι άνθρωποι του NYX Hotel εγκαινίασαν ένα νέο φιλόδοξο project με στόχο την ενεργό συμμετοχή τους στην ενίσχυση της τοπικής πολιτιστικής δραστηριότητας. Εξού λοιπόν και παραχωρούν το lobby του ξενοδοχείου σε υποσχόμενους τοπικούς καλλιτέχνες, σχεδιαστές μόδας και μουσικούς, παρέχοντάς τους χώρο για να παρουσιάσουν τα έργα τους. Τέλος, το NYX Hotel Limassol by Leonardo Hotels διαθέτει πέντε εστιατόρια (Chaos Lounge Bar, Clash Business Lounge, Ethers Roof Bar, ONAR Mediterranean Bistro, Mizu - Mazu Asian Restaurant). Το ξενοδοχείο διαθέτει εξωτερική πισίνα που λειτουργεί όλο το χρόνο, γυμναστήριο, σάουνα και κοινόχρηστο lounge.

(25371111) Ανεξαρτησίας & Χριστοδούλου Χ''Παύλου, Λεμεσός 3036.
Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες όσο αφορά τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο τηλέφωνο και τα ακόλουθα emails:
panglogallou@nyxhotelscyprus.com
idemenegas@nyxhotelscyprus.com

thimises.jpg

Thymises Boutique Hotel
Το Thymises Boutique Hotel δεν είναι απλώς ένα μέρος για να μείνεις, είναι ένα μέρος που πρέπει να ανήκεις! Φωλιασμένο ανάμεσα στα γραφικά χωριά Κακοπετριά και Γαλάτα, το ξενοδοχείο στέκεται ως φάρος φιλοξενίας στην περιοχή, συνδυάζοντας τη σύγχρονη άνεση με την παραδοσιακή γοητεία. Η ξεχωριστή του αρχιτεκτονική με απαλά χρώματα και γήινα υλικά, είναι αυτή που το ξεχωρίζει ανάμεσα στα άλλα της περιοχής. Τέσσερις μήνες αφότου άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του, το Thymises απέδειξε ότι είναι ένα μαγευτικό καταφύγιο για όσους αναζητούν μια ξέγνοιαστη διαμονή στα ορεινά του Τροόδους. Μπαίνοντας στο λόμπι σας περιμένουν ζεστά χαμόγελα και άρτια εξυπηρέτηση. Το αφοσιωμένο προσωπικό δεσμεύεται να διασφαλίσει ότι η διαμονή σας θα παραμείνει αξέχαστη. Προχωρώντας θα εντυπωσιαστείτε με την άνεση των προσεκτικά σχεδιασμένων σουιτών, η κάθε μια σχεδιασμένη με τον δικό της χαρακτήρα και τη δική της ιστορία συνδυάζοντας τη μοντέρνα με την παραδοσιακή διακόσμηση. Διαθέτει 15 δωμάτια, ε των οποίων 4 executive σουίτες, 2 junior σουίτες και 9 comfort σουίτες και ένα εστιατόριο που προσκαλεί τόσο ενοίκους του ξενοδοχείου όσο και τους επισκέπτες του χωριού να απολαύσουν παραδοσιακές γεύσεις. Επιπλέον, στο καφέ του θα βρεις και ένα μάρκετ με παραδοσιακά προϊόντα από παραγωγούς της περιοχής.
(22922222/ thymisesboutiquehotel.reserve-online.net) Αγίας Παρασκευής 2, 2827, Γαλάτα (απέναντι από ΑΗΚ Κακοπετριάς).
Email: info@thymisesboutiquehotel.com
Facebook: Thymises Boutique Hotel
Instagram: thymises_boutique_hotel

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close