Eating News , Εστιατόρια

Πάμε για brunch στο δημοφιλές οινοποιείο στο χωριό

Σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι, φρέσκα προϊόντα και ξεχωριστά κρασιά

Δημοσιεύτηκε στις 03 Ιανουαρίου 2024

Στο εντυπωσιακό, παραμυθένιο σκηνικό που θα βρεις στο Κτήμα Γερόλεμο στο χωριό Όμοδος, βρίσκεται το ιδιαίτερο bistro/wine bar που επέστρεψε για να σε μαγέψει και σε προσκαλεί για brunch:

''Καλή Χρονιά σε εσάς και τους αγαπημένους σας. Νέα χρονιά σημαίνει, νέες περιπέτειες, νέες εμπειρίες και νέες γευστικές στιγμές στο Κτήμα Γερόλεμο. Έτσι, οι Κυριακές του Brunching επιστρέφουν και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε αυτή την Κυριακή 7 Ιανουαρίου. Ελάτε με τους φίλους,τις οικογένειες σας για να ζήσετε το ζεστό μας μπιστρό με μερικές από τις πιο παραδοσιακές και δημοφιλείς γεύσεις του πρωινού του χωριού Όμοδος, συνοδευόμενο από την πεντανόστιμη, έκδοση ζεστού κρασιού μας.''

Το παραδοσιακό brunch (€15 το άτομο) σε περιμένει για να το δοκιμάσεις και σίγουρα θα το λατρέψεις αφού φτιάχνεται με ντόπια προϊόντα και βιολογικά λαχανικά και αβγά, αλλά και μια συλλογή από εκλεκτά ροφήματα, όπως καφέδες, μοναδικά τσάγια για κάθε γούστο, το φημισμένο oreo cookies hot chocolate, ζεστό κρασί με μέλι και μπαχαρικά. Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις και το ζιβανόμελο του κτήματος.

Στο Κτήμα Γερόλεμο πέρα από νόστιμο παραδοσιακό brunch μπορείτε να επισκεφθείτε, να περιηγηθείτε τους χώρους τους, να μάθετε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το κρασιά τους αλλά και να τα γευτείτε.

(99696025) Όμοδος, επαρχία Λεμεσού.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close