Eating News , Εστιατόρια

Το Porto Hydra είναι η άφιξη που περιμένει η Λεμεσός

Ένα ελληνικό εστιατόριο, με έμφαση στα ψάρια και τα θαλασσινά

Δημοσιεύτηκε στις 03 Ιανουαρίου 2024

Στην πολυσύχναστη λεωφόρο Μακαρίου, δίπλα σε δύο επίσης σχετικά νέα και πολύ ενδιαφέροντα γαστρονομικά project –και συνάμα εντυπωσιακά– μία νέα γαστρονομική άφιξη γεννάται.

Το Porto Hydra είναι έτοιμο να ανοίξει τις απολαυστικές του πόρτες και υπόσχεται να ταξιδέψει τους ουρανίσκους του κοινού, που αγκαλιάζει οτιδήποτε έχει γεύση και άρωμα ελληνικό!

Πρόκειται για ένα εστιατόριο που φιλοξενείται σε ένα χώρο με αριστοκρατική αύρα, σε ένα από τα νέα κτήρια της περιοχής.

Στο νέο πολλά υποσχόμενο σύγχρονο ελληνικό και θαλασσινό προορισμό της πόλης, η ελληνικότητα αποτελεί συνειδητή επιλογή. Μία γαστρονομική απόφαση, της οποίας οι ρίζες ξεκινούν από την εποχικότητα των πρώτων υλών, τα φρέσκα ψάρια και τα εκλεκτά κρασιά!

Δίνεται επίσης μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες: ελαιόλαδο, αντζούγιες, βούτυρο, θαλασσινό αλάτι και όλα όσα επιβάλλεται ώστε το αποτέλεσμα να αποτυπώνεται στο πιάτο.

Επιπλέον, η φιλοσοφία των ανθρώπων του ναι μεν επικεντρώνεται στο φαγητό, ωστόσο μέλημά τους είναι επίσης να κερδίσουν στους τομείς της φιλοξενίας κι εξυπηρέτησης. Εξ ου και στόχος είναι να δημιουργήσουν μία ατμόσφαιρα που να αποπνέει χαλαρότητα, να είναι cool και ταυτόχρονα funky "Θέλουμε να έρχονται άνθρωποι για φαγητό αλλά και να απολαμβάνουν το vibe και την ίδια την τοποθεσία".

Ετοιμάσου λοιπόν για καταπληκτικά brunch το Σάββατο και την Κυριακή, ψάρια με υπογραφή, εκλεκτή λίστα κρασιών, μουσική funk & soul, και όλα αυτά σε έναν υπέροχο χώρο με ψηλά τραπέζια στο εσωτερικό, με το κόκκινο και το άσπρο να κυριαρχούν στο μεγάλο wallpaper με τον αστακό που υπάρχει στον τοίχο, λεπτομέρειες με αντίκες, φανταχτερά πιάτα και ποτήρια.

Το Porto Hydra αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του τις επόμενες μέρες, στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄181, δίπλα στα SHIBUI και Salone.

porto.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close