Things to Do , Εκδηλώσεις

Δώρα αγάπης στα παιδιά από το προσωπικό της Melco

Θα μοιραστούν σε παιδιά μέσω του Οργανισμού Hope for Children

Δημοσιεύτηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2023

Κύπρος, Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, 2023 - Πιστή στη δέσμευσή της να στηρίζει και να προσφέρει στην τοπική κοινωνία, η Melco Cyprus, διαχειρίστρια του City of Dreams Mediterranean, μοίρασε δώρα σε παιδιά με την ευκαιρία των Χριστουγέννων.

Στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο City of Dreams Mediterranean, το προσωπικό της εταιρείας μοίρασε δώρα στον οργανισμό Hope for Children. Στόχος της ενέργειας ήταν να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς δώρο τα Χριστούγεννα.

Σε δηλώσεις του, ο Vice President, Hotel and F&B, Marlon Hirsh, ανέφερε ότι η κοινωνική προσφορά αποτελεί βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας της Εταιρείας, η οποία εδώ και χρόνια στηρίζει δράσεις με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που αφήνουν το αποτύπωμά τους στην κοινωνία.

«Η ενέργεια αυτή του προσωπικού, θα φέρει το χαμόγελο σε περισσότερα παιδιά αυτά τα Χριστούγεννα. Είμαστε ευγνώμονες για τη συνεργασία μας με ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να κάνουν τη διαφορά, προσφέροντας σε όσους έχουν ανάγκη».

Το Hope For Children είναι ένας ανεξάρτητος, διεθνής ανθρωπιστικός οργανισμός, σκοπός του οποίου είναι να βελτιώσει τις ζωές των ευάλωτων παιδιών σε όλο τον κόσμο. Αποστολή του είναι να παρέχει στήριξη, προστασία, και ευκαιρίες σε παιδιά που αντιμετωπίζουν φτώχια, κακοποίηση, παραμέληση και άλλες δυσμενείς συνθήκες. Το Hope For Children εργάζεται επίσης για την ενδυνάμωση των τοπικών κοινωνιών, ενώ υποστηρίζει τα δικαιώματα των παιδιών με στόχο τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος.

Περισσότερα για το City of Dreams Mediterranean

Το City of Dreams Mediterranean, το πρώτο πολυθεματικό θέρετρο της Ευρώπης, είναι το μεγαλύτερο και κορυφαίο θέρετρο στην περιοχή. Διαθέτει 14όροφο πολυτελές ξενοδοχείο με 500 δωμάτια και σουίτες, πάνω από 8.000τμ συνεδριακών και εκθεσιακών χώρων, υπαίθριο αμφιθέατρο, adventure park για όλη την οικογένεια, εκλεκτούς χώρους εστίασης και πολυτελή καταστήματα. Ο εσωτερικός του σχεδιασμός βασίζεται στα διεθνή πρότυπα πολυτέλειας της Melco, που έχουν προσαρμοστεί ειδικά για το πολυθεματικό θέρετρο της Κύπρου, ενώ ο εξωτερικός σχεδιασμός έχει έντονο μεσογειακό χαρακτήρα.

www.cityofdreamsmed.com.cy

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close