Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ταβέρνα «Το Τσιγκέλι»: Μια ολοκαίνουργια κυπριακή ταβέρνα, με παραδοσιακή κουζίνα

Η νέα άφιξη αναμένεται να κάνει αισθητή την παρουσία της στη Λεμεσό

Δημοσιεύτηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2023

Μια ολοκαίνουργια και συνάμα παραδοσιακή άφιξη αναμένεται να κάνει αισθητή την παρουσία της, στον Άγιο Αθανάσιο, στη Λεμεσό. Στις 15 Δεκεμβρίου, λοιπόν, έγινε η επίσημη πρώτη της ταβέρνας «Το Τσιγκέλι» που δηλώνει πανέτοιμη για να φιλοξενήσει τους απανταχού λάτρεις των αυθεντικών γεύσεων.

Η ιδέα της ταβέρνας «Το Τσιγκέλι» περιστρέφεται γύρω από την παραδοσιακή χασαποταβέρνα, όπου ο συνδυασμός του φρέσκου, ποιοτικού κρέατος στα χέρια ενός πεπειραμένου ψήστη, αυθεντία στο καλό κρέας, καταλήγει σε μια πανδαισία γεύσεων, που θα μείνει αξέχαστη.

Η κεφάτη ατμόσφαιρα, σε έναν χώρο που εκπέμπει τη ζεστασιά της παλιάς, παραδοσιακής, κυπριακής φιλοξενίας, σίγουρα θα προσελκύσει πελάτες από κάθε γωνιά του νησιού, οι οποίοι θα σπεύσουν για να απολαύσουν τις γευστικές επιλογές, σ’ έναν πανέμορφα διαμορφωμένο χώρο.

Στην ταβέρνα «Το Τσιγκέλι» οι παραγγελίες σίγουρα δεν θα βγαίνουν με το... τσιγκέλι, αφού οι μερακλίδικες επιλογές είναι ατέλειωτες. Αυτό που σίγουρα θα ξεχωρίσει είναι η ποιότητα των πρώτων υλών, που εκθέτονται απ’ευθείας στον πελάτη, ο οποίος επιλέγει το κομμάτι της αρεσκείας του.

Η φιλοξενία, η ποιότητα των πρώτων υλών, οι πεπειραμένοι ψήστες, το άνετο περιβάλλον, οι προσιτές τιμές και η ευχέρεια επιλογής του κρέατος, θα κάνουν την κάθε επίσκεψη στην ταβέρνα «Το Τσιγκέλι» μοναδική. Από τις 15 Δεκεμβρίου, λοιπόν, ο Άγιος Αθανάσιος στη Λεμεσό φιλοξενεί μια ολοκαίνουργια κυπριακή ταβέρνα, με παραδοσιακή κουζίνα, όπου η απόλαυση είναι δεδομένη στα χέρια ενός ψήστη, αυθεντία!

Για πληροφορίες και κρατήσεις: 70 00 00 60
Πλατεία Ειρήνης, Δημαρχείο Αγίου Αθανασίου
Instagram: to_tsigkeli

thumbnail_To Tsigeli slogan logo.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close