Δημοσιεύτηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2023
Μια ολοκαίνουργια και συνάμα παραδοσιακή άφιξη αναμένεται να κάνει αισθητή την παρουσία της, στον Άγιο Αθανάσιο, στη Λεμεσό. Στις 15 Δεκεμβρίου, λοιπόν, έγινε η επίσημη πρώτη της ταβέρνας «Το Τσιγκέλι» που δηλώνει πανέτοιμη για να φιλοξενήσει τους απανταχού λάτρεις των αυθεντικών γεύσεων.
Η ιδέα της ταβέρνας «Το Τσιγκέλι» περιστρέφεται γύρω από την παραδοσιακή χασαποταβέρνα, όπου ο συνδυασμός του φρέσκου, ποιοτικού κρέατος στα χέρια ενός πεπειραμένου ψήστη, αυθεντία στο καλό κρέας, καταλήγει σε μια πανδαισία γεύσεων, που θα μείνει αξέχαστη.
Η κεφάτη ατμόσφαιρα, σε έναν χώρο που εκπέμπει τη ζεστασιά της παλιάς, παραδοσιακής, κυπριακής φιλοξενίας, σίγουρα θα προσελκύσει πελάτες από κάθε γωνιά του νησιού, οι οποίοι θα σπεύσουν για να απολαύσουν τις γευστικές επιλογές, σ’ έναν πανέμορφα διαμορφωμένο χώρο.
Στην ταβέρνα «Το Τσιγκέλι» οι παραγγελίες σίγουρα δεν θα βγαίνουν με το... τσιγκέλι, αφού οι μερακλίδικες επιλογές είναι ατέλειωτες. Αυτό που σίγουρα θα ξεχωρίσει είναι η ποιότητα των πρώτων υλών, που εκθέτονται απ’ευθείας στον πελάτη, ο οποίος επιλέγει το κομμάτι της αρεσκείας του.
Η φιλοξενία, η ποιότητα των πρώτων υλών, οι πεπειραμένοι ψήστες, το άνετο περιβάλλον, οι προσιτές τιμές και η ευχέρεια επιλογής του κρέατος, θα κάνουν την κάθε επίσκεψη στην ταβέρνα «Το Τσιγκέλι» μοναδική. Από τις 15 Δεκεμβρίου, λοιπόν, ο Άγιος Αθανάσιος στη Λεμεσό φιλοξενεί μια ολοκαίνουργια κυπριακή ταβέρνα, με παραδοσιακή κουζίνα, όπου η απόλαυση είναι δεδομένη στα χέρια ενός ψήστη, αυθεντία!
Για πληροφορίες και κρατήσεις: 70 00 00 60
Πλατεία Ειρήνης, Δημαρχείο Αγίου Αθανασίου
Instagram: to_tsigkeli
Σχετικά
RESERVA 52 LOUNGE: Μια all-day γαστρονομική εμπειρία στο κέντρο της Λευκωσίας
Iδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας -από τον πρωινό καφέ και το lunch, μέχρι το δείπνο, τα after-work drinks και τις πιο ιδιαίτερες περιστάσεις
O σεφ Σταυρής ετοιμάζει ένα "δυνατό" steak night
Η βραδιά για τους λάτρεις του καλού κρέατος επιστρέφει στο Stavris Kitchen
Τις Κυριακές πάμε για steak, pasta και κρασί στο βουνό
Στο ALMA στην Κυπερούντα, οι Κυριακές αποκτούν νέο γαστρονομικό ενδιαφέρον
Αυτή η πιτσαρία αναδείχθηκε η καλύτερη στον κόσμο - Και δεν βρίσκεται στην Ιταλία
Δεν βρίσκεται ούτε στη Νάπολη ούτε στη Νέα Υόρκη, αλλά στο Λονδίνο, και αναδείχθηκε η καλύτερη πιτσαρία στον κόσμο
Το Tocayo παρουσιάζει τη νέα σειρά «Experimental Cocktails»
Καινοτομία, Σύγχρονη Μιξολογία και Culinary Ακρίβεια
Σεπτέμβριος στο Λατσί: χαλαρές μέρες, θάλασσα και ηλιοβασιλέματα στο Island Beach Bar
Το ημερολόγιο μπορεί να λέει ότι το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του, αλλά στο Λατσί υπάρχουν ακόμη πολλές μέρες που μοιάζουν ακριβώς με καλοκαίρι
Γνωστό ταβερνάκι στις 25 του μήνα θα σερβίρει το τελευταίο οφτό της σεζόν
Ωστόσο αφήνουν ένα μικρό teaser για τον χειμώνα, προαναγγέλλοντας πως κάτι καινούργιο «μαγειρεύεται»
Δεν έχεις ΙΔΕΑ τι έρχεται στο κέντρο της Λευκωσίας
Ένα νέο all-day spot ετοιμάζεται να δώσει διαφορετικό ρυθμό στις εξόδους μας, μεταφέροντάς μας από το χαλαρό brunch μέχρι τα βραδινά drinks και τα DJ sets
27 ξεχωριστά μέρη για να βγεις στη Λευκωσία
Μια λίστα με εστιατόρια που ξεχώρισαν και είναι ανάμεσα στα υποψήφια των 22ων Cyprus Eating Awards.
Πάμε για "Brandy Sour" και πορτοκαλόπιτα στο καφενείο
Ένα απόγευμα στο καφενείο που θα θυμίζει Κυριακάτικο τραπέζι
Tripadvisor: Τα 25 καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο για το 2026 – Ανάμεσα τους και ένα ελληνικό
Η φετινή κατάταξη ταξιδεύει τον επισκέπτη γαστρονομικά από τη Νότια Αμερική και την Ασία έως την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.