Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Δοκιμάσαμε τα viral κρουασάν pistachio, στην πολυσυζητημένη νέα άφιξη της Λευκωσίας

Οι εντυπώσεις μας από το πρώτο Overoll της Κύπρου

Δημοσιεύτηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2023

Σε μία Μακαρίου που συνεχίζει να εξελίσσεται και να ανανεώνεται, ήρθε μία ακόμα άφιξη που σίγουρα θα κερδίσει τον κόσμο. Άλλωστε, τα νέα bakeries είναι πάντα καλοδεχούμενα, για εκείνα τα σαββατοκύριακα που θέλεις να βγεις το πρωί με φίλους ή τα πρωινά που λαχταράς ένα φρεσκοψημένο σνακ για να ξεκινήσει η μέρα καλά.

Μιας και βρισκόμαστε σε γιορτινή περίοδο, το Σάββατο βγήκαμε για περίπατο στο κέντρο και καταλήξαμε σε ένα από τα λιγοστά άδεια τραπεζάκια του Overoll. H δημοφιλής κρουασαντερί της Ελλάδας άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Κύπρο και ο κόσμος – αν κρίνουμε απ’ αυτό που είδαμε με τα μάτια μας – την υποδέχτηκε με ενθουσιασμό.

Πρωταγωνιστής – πέραν του ροζ που χρωματίζει τον χώρο και τον διάκοσμο – είναι φυσικά το κρουασάν pistachio. Εκείνο το λαχταριστό, αφράτο κρουασάν με τις πράσινες ραβδώσεις που βλέπουμε, πλέον, συχνά στα social media, δεν μπορούσαμε να μην το δοκιμάσουμε. Αν σου φαίνεται δελεαστικό στις φωτογραφίες, επιβεβαιώνουμε πως είναι τόσο κι άλλο τόσο στην πραγματικότητα. Ολόφρεσκο, με μπόλικη γέμιση σοκολάτας pistachio που δεν σε λιγώνει καθόλου, είναι σίγουρα το σνακ που θα αγαπήσεις με την πρώτη μπουκιά. Έχεις όμως και εναλλακτικές, με γέμιση cheesecake και βερίκοκο.

Πέραν όμως απ’ αυτά, η βιτρίνα του σίγουρα θα σου ανοίξει την όρεξη με γλυκούς και αλμυρούς πειρασμούς. Δοκιμάσαμε – και ομολογουμένως, λατρέψαμε – το κροκ μαντάμ που είναι ακριβώς αυτό που έχεις υπόψη αλλά σε τραγανή, φρέσκια σφολιάτα, με το αβγό από πάνω σε μια νόστιμη φωλιά.

Στο μενού του θα βρεις επίσης πίτες με λουκάνικο, σπανάκι ή κιμά, cinnamon rolls, σοκολατένια κρουασάν και pain au chocolat, cruffin καραμέλας και διάφορα άλλα, που μπορείς να συνοδεύσεις με καλό καφέ, ζεστό ή κρύο.

Συντάκτης: Νάκης Αντωνίου

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close