Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Πήγαμε για… Picnic στην ολοκαίνουργια άφιξη της Παλιάς Λευκωσίας

Δοκιμάσαμε το νέο spot της πρωτεύουσας

Δημοσιεύτηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2023

Η νέα άφιξη της πρωτεύουσας προκαλεί ενδιαφέρον, πρώτ’ απ’ όλα γιατί η φράση «πάμε Picnic στην παλιά Λευκωσία» βγάζει, πλέον, νόημα. Οι λόγοι όμως αυξάνονται όταν το επισκεφτείς.

Εκεί που μέχρι πρότινος στεγαζόταν το πίβο microbrewery, άνοιξε ένας χώρος με ιδιαίτερο concept που σε ελκύει να τον επισκεφτείς. Ακολουθεί το σκεπτικό της εκλεκτής μουσικής και των απλών πιάτων, σε έναν χώρο που θέλει να περάσει την έννοια της παρέας, με ένα μεγάλο κεντρικό τραπέζι και στη μια άκρη έναν μεγάλο παγκάκι – καναπέ που «σπάζει» σε πιο μικρά τραπέζια. Με φόντο ψηλά φυτά και παχύφυτα, στον χώρο είναι έντονο το στοιχείο της πέτρας – χάρη στην ιστορία του κτιρίου – με τις τοξωτές αψίδες που οδηγούν στο μπαρ να δίνουν ένα επιπλέον ενδιαφέρον στην αρχιτεκτονική του, και το ξύλο στα τραπέζια και τα καθίσματα.

Το μενού, μικρό και περιεκτικό. Ξεκινήσαμε με, ολόφρεσκο και αφράτο, ψωμάκι πατάτας για να ανοίξει η όρεξη πριν περάσουμε στα κυρίως. Το Smash Burger, πεντανόστιμο και ζουμερό, είναι σίγουρα λόγος να έρθεις ξανά, μαζί με μια πλούσια μερίδα πατάτες τηγανιτές. Εκτός όμως απ’ αυτό, επιλέξαμε νόστιμα agnolotti με γέμιση αναρής και λαχανικά στα κάρβουνα, σαν μια ιδιαίτερη γεύση που σίγουρα θα βρει το κοινό της.

Στο σύνολο, το Picnic είναι ένας χώρος που δεν περιγράφεται εύκολα με λέξεις, και όταν το επισκεφτείς θα το συνειδητοποιήσεις κι εσύ. Μπορεί εύκολα να γίνει το στέκι σου στην παλιά πόλη, κι αν λάβουμε υπόψη πως μόλις άνοιξε, η εξέλιξη και η βελτίωση είναι δεδομένα. Είναι σίγουρα μια χαλαρή επιλογή για έξοδο, ένας cozy χώρος όπου σίγουρα θα περάσεις καλά. Εκεί που θα πας για να τα πεις με την παρέα σου, απολαμβάνοντας ένα ποτήρι κρασί, ένα καλό κοκτέιλ και ωραία μουσική σαν συνοδευτικά του φαγητού σου.

Συντάκτης: Νάκης Αντωνίου

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close