17 December 2023
Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Μία βόλτα του Sant’ Or στη Λευκωσία

Η οινοποιία της Πελοποννήσου, ταξιδεύει στην Κύπερο

Δημοσιεύτηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2023

Τα 7 Κλειδιά κι αυτήν την Κυριακή μάς επιφυλάσσουν κάτι πολύ καλό... γι' αυτό και αφήνουμε τους ίδιους να μας το προλογίσουν:

Το ότι μας αρέσει να φιλοξενούμε κόσμο το ‘χετε καταλάβει, πόσω μάλλον όταν αυτός ο κόσμος (ο μικρός, ο μέγας) είναι κόσμος που ταυτίζεται με το είναι μας. Και αν μας ξέρετε κάτι τις, θα το αντιληφθείτε κι εσείς, αφού αυτή την Κυριακή στα 7 Κλειδιά, μία μικρή βόλτα από την Πελοπόννησο στη Λευκωσία, θα φέρει στο στενό της Χαριλάου Τρικούπη ανθρώπους πολύ αγαπημένους και πολύ μερακλήδες.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Δημητρόπουλο, από το οινοποιείο Sant’ Or, που έρχεται να μας συστήσει όχι μόνο τις τοπικές ποικιλίες της περιοχής -το αγιωργίτικο, τον ροδίτη και τη [σπάνια] σανταμεριάνα-, όχι μόνο λευκά, ερυθρά και πορτοκαλί κρασιά, όχι μόνο κάποιες -νέες και παλαιωμένες- από τις 20.000 φιάλες που παράγει ετησίως, αλλά και το προϊόν του πρώτου πιστοποιημένου βιοδυναμικού αμπελώνα στην Ελλάδα.

Μία βόλτα λοιπόν, που ξεκινά από τη δυτική Ελλάδα, κάνει μία στάση στην Αθήνα του Mr Vertigo, στρίβει στη Λεμεσό και αφικνείται στη Χαριλάου Τρικούπη.

Κι όπως είπαμε -ήδη- φιλοξενούμε κόσμο που ταυτίζεται με το είναι μας: και έτσι αυτή την Κυριακή, θα κόβουν βόλτες ανάμεσά μας κι η Φοίβη με τον Φίλιππο, που ξέρουν πώς να σας σερβίρουν στα μέτρα σας.

Τι είναι καλό να ξέρετε:

Οι τρέχουσες χρονιές θα προσφέρονται σε φιάλη, σε ποτήρι και σε μισό ποτήρι.

Οι παλαιωμένες χρονιές θα προσφέρονται σε ζευγάρια: δηλαδή, αν ζητήσετε ένα ποτήρι παλαιωμένο Ροδίτη, θα έρχεται με ένα Ροδίτη τρέχουσας χρονιά, για να κάνετε τη σύγκρισή σας.

Γίνονται και κρατήσεις σε περιορισμένο αριθμό στο 22103857.

Μία βόλτα σε συνεργασία με τον @mrvertigo.wine.

santor.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close