Μουσική

Το Μουσικό Χωριό Φέγγαρος επιστρέφει σε μία μαγευτική τοποθεσία στο χωριό

Μουσική σε ένα ειδυλλιακό φυσικό περιβάλλον

Δημοσιεύτηκε στις 06 Μαΐου 2021

Το Μουσικό Χωριό Φέγγαρος επιστρέφει στη μαγευτική τοποθεσία του γραφικού χωριού Κάτω Δρυς, όπου με υπερηφάνεια παρουσιάζει την όγδοη συνεχή διοργάνωσή του.

Ο θεσμός που καθιερώθηκε ως ένα από τα σημαντικότερα μουσικά σημεία συνάντησης για μουσικούς από την Κύπρο και το εξωτερικό, δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ενταχθούν σε ένα ευρύ δίκτυο και μια κοινότητα καλλιτεχνών. Από τις 22 έως τις 27 Ιουλίου, η μουσική διδασκαλία θα ανθίσει σε ένα ειδυλλιακό φυσικό περιβάλλον μέσα από μια σειρά από εννέα εργαστήρια, τα οποία θα παραδίδονται από έμπειρους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε Κύπρο, Ελλάδα και Γερμανία και εκτείνονται στα πεδία που κυμαίνονται ανάμεσα στη τζαζ, στην ποπ και την κλασική μουσική μέχρι τις ανατολικές μουσικές παραδόσεις.

Τα εργαστήρια, που θα πραγματοποιούνται καθημερινά το πρωί και το απόγευμα, φιλοδοξούν να γεμίσουν το χωριό με τη δημιουργικότητα και την ενέργεια της μουσικής. Σε αυτό το πλαίσιο, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί δωρεάν τις συναυλίες που θα πραγματοποιούνται στο τέλος της κάθε μέρας, αλλά και να απολαύσει μία σειρά από jam sessions στο παραδοσιακό καφενείο του χωριού.

Διάρκεια κάθε εργαστηρίου: Πρωινές και απογευματινές συναντήσεις 30 περίπου ωρών.

Κόστος Συμμετοχής: €135 – Πλήρης συμμετοχή σε ένα εργαστήριο / €175 – Πλήρης συμμετοχή σε ένα εργαστήριο και 5 μεσημεριανά γεύματα

Διαμονή: Δωρεάν Κατασκηνωτικός Χώρος (με ντους και τουαλέτες) / Αγροτουριστικά καταλύματα διαθέσιμα προς ενοικίαση

 

Ακύρωση εγγραφής με επιστροφή χρημάτων μέχρι τις 22 Ιουνίου 2021.

Σε περίπτωση που εισηγητής δεν είναι σε θέση να παρευρεθεί, η διοργάνωση θα προτείνει αντικαταστάτη εισηγητή ή εργαστήρι. Εάν ο σπουδαστής δεν επιθυμεί να προχωρήσει με τον αντικαταστάτη εισηγητή ή με άλλο εργαστήρι, θα του επιστραφούν τα χρήματα εγγραφής.

Περισσότερες πληροφορίες: Fengaros Music Village 2021

Γραφιστικός σχεδιασμός: pin_i_am

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close