News , Guide , Things to Do , Εκδηλώσεις

Όσα αξίζει να γνωρίζεις για τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη παρέλαση στη Λευκωσία

Ελάτε να ζήσουμε μαζί τη μαγεία των Χριστουγέννων, σε μια φαντασμαγορική παρέλαση για μικρούς και μεγάλους!

Δημοσιεύτηκε στις 05 Δεκεμβρίου 2023

Ελάτε να ζήσουμε μαζί τη μαγεία των Χριστουγέννων, σε μια φαντασμαγορική παρέλαση για μικρούς και μεγάλους!

Ο Δήμος Λευκωσίας σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Συνδέσμου Γονέων Δημοτικών Σχολείων Λευκωσίας, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Παιδική Παρέλαση, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023.

Στις 16:00 παιδιά και γονείς θα συγκεντρωθούν στη Λεωφόρο Μακαρίου, στη συμβολή της με τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού (πλησίον του πρώην καταστήματος ERA) για συντονισμό. Tα παιδιά θα παραλάβουν χριστουγεννιάτικες κορδέλες, που θα δώσουν μια χριστουγεννιάτικη νότα στην παρέλασή μας.

Όσα παιδιά επιθυμούν μπορούν να είναι ντυμένα χριστουγεννιάτικα, συμμετέχοντας στη μαγεία των Χριστουγέννων, προσθέτοντας ακόμα περισσότερη χαρά και ενθουσιασμό στη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Όλα τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα!

Στις 17:00 είναι η εκκίνηση της παρέλασης από τη διασταύρωση των Λεωφόρων Μακαρίου και Σπύρου Κυπριανού, θα διασχίσει τη Λεωφόρο Μακαρίου και θα καταλήξει στη Γέφυρα της Πλατείας Ελευθερίας μέσω της Λεωφόρου Ευαγόρου. Της παρέλασης θα προπορεύεται η Μπάντα Κρουστών Batukinio, δημιουργώντας μαγική ατμόσφαιρα. Μαζί τους θα παρελαύνουν ξυλοπόδαρος, μασκότ και Άγιοι Βασίληδες.

Στο σημείο τερματισμού, στην Πλατεία Ελευθερίας, η Μπάντα Κρουστών Butakinio με show θα ψυχαγωγήσει τα παιδιά. Οι Άγιοι Βασίληδες θα προσφέρουν συμβολικά δωράκια στα παιδιά. Τα παιδιά μπορούν να φωτογραφηθούν με τους Άγιους Βασίληδες, τις μασκότ και το ξυλοπόδαρο.

IMG_5975.jpeg

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close