Δημοσιεύτηκε στις 05 Δεκεμβρίου 2023
Ελάτε να ζήσουμε μαζί τη μαγεία των Χριστουγέννων, σε μια φαντασμαγορική παρέλαση για μικρούς και μεγάλους!
Ο Δήμος Λευκωσίας σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Συνδέσμου Γονέων Δημοτικών Σχολείων Λευκωσίας, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Παιδική Παρέλαση, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023.
Στις 16:00 παιδιά και γονείς θα συγκεντρωθούν στη Λεωφόρο Μακαρίου, στη συμβολή της με τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού (πλησίον του πρώην καταστήματος ERA) για συντονισμό. Tα παιδιά θα παραλάβουν χριστουγεννιάτικες κορδέλες, που θα δώσουν μια χριστουγεννιάτικη νότα στην παρέλασή μας.
Όσα παιδιά επιθυμούν μπορούν να είναι ντυμένα χριστουγεννιάτικα, συμμετέχοντας στη μαγεία των Χριστουγέννων, προσθέτοντας ακόμα περισσότερη χαρά και ενθουσιασμό στη γιορτινή ατμόσφαιρα.
Όλα τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα!
Στις 17:00 είναι η εκκίνηση της παρέλασης από τη διασταύρωση των Λεωφόρων Μακαρίου και Σπύρου Κυπριανού, θα διασχίσει τη Λεωφόρο Μακαρίου και θα καταλήξει στη Γέφυρα της Πλατείας Ελευθερίας μέσω της Λεωφόρου Ευαγόρου. Της παρέλασης θα προπορεύεται η Μπάντα Κρουστών Batukinio, δημιουργώντας μαγική ατμόσφαιρα. Μαζί τους θα παρελαύνουν ξυλοπόδαρος, μασκότ και Άγιοι Βασίληδες.
Στο σημείο τερματισμού, στην Πλατεία Ελευθερίας, η Μπάντα Κρουστών Butakinio με show θα ψυχαγωγήσει τα παιδιά. Οι Άγιοι Βασίληδες θα προσφέρουν συμβολικά δωράκια στα παιδιά. Τα παιδιά μπορούν να φωτογραφηθούν με τους Άγιους Βασίληδες, τις μασκότ και το ξυλοπόδαρο.
Σχετικά
Πέθανε ο ηθοποιός Pat Finn - Γνωστός από τα Φιλαράκια και το Seinfeld
Ο ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών - Η ανακοίνωση της οικογένειάς του
Το νέο αγροτουριστικό στο χωριό, έχει jacuzzi και υπέροχη θέα
Το σπίτι της Ευτυχίας στη Λόφου είναι ένας πραγματικός προορισμός που συνδυάζει αρμονικά την αυθεντικότητα με τη σύγχρονη πολυτέλεια
Χριστούγεννα με τοπικές βροχές, καταιγίδες και λίγα χιόνια στο Τρόοδος
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Telegraph: Τα «άσχημα» ευρωπαϊκά τουριστικά αξιοθέατα που πρέπει να αποφύγουν οι ταξιδιώτες το 2026
Από τη Βερόνα μέχρι το Παρίσι, αυτά είναι τα αξιοθέατα που πρέπει να αποφύγετε πάση θυσία, σύμφωνα τουλάχιστον με την Telegraph.
Μπαίνοντας στο Δάσος των Ονείρων - Η Πρωτοχρονιά στο Parklane
Αυτή είναι η καρδιά της εμπειρίας ένα δάσος γεμάτο ζωή, ενέργεια και όνειρα. Και στο Parklane, τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.
Το Σαββατοκύριακο που η πόλη έκανε “check-in” στη Lidl Food Academy
Lidl Christmas Days από τη Lidl Κύπρου: ένα διήμερο γεύσης, δημιουργίας και χριστουγεννιάτικης θαλπωρής, ανοιχτό για όλους
Ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στον... βυθό του Πρωταρά (Βίντεο)
Η ξεχωριστή αυτή πρωτοβουλία υλοποιήθηκε από το εκπαιδευτικό κέντρο SCUBA Dive Cyprus
Οι πιο ρομαντικοί προορισμοί στον κόσμο για ταξίδι του μέλιτος το 2026
Ταξίδι του μέλιτος 2026: Όταν ο ρομαντισμός συναντά την εμπειρία και την αυθεντικότητα
Ο Άγιος Βασίλης ξεκίνησε από τη Λαπωνία το ταξίδι των Χριστουγέννων (ΒΙΝΤΕΟ)
Το παραδοσιακό εορταστικό ταξίδι ξεκίνησε και φέτος, σκορπίζοντας χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους
Χριστούγεννα στο χιόνι: 4 προορισμοί στην Ευρώπη με μαγική γιορτινή ατμόσφαιρα
Χιονισμένες πλαγιές, παγωμένες λίμνες, ζεστή σοκολάτα και το Βόρειο Σέλας να χρωματίζει τον ουρανό.