Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ζήστε ανεπανάληπτες γιορτές στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa!

Μαγικές γιορτές σε μια παραμυθένια ατμόσφαιρα

Δημοσιεύτηκε στις 23 Νοεμβρίου 2023

Αυτή την εορταστική περίοδο, το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa μάς προσκαλεί να μπούμε σε έναν κόσμο Μαγικού Ρεαλισμού, όπου τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και παραμυθιού θολώνουν και γινόμαστε όλοι ξανά παιδιά, βιώνοντας το δικό μας χριστουγεννιάτικο θαύμα.

Στο επίκεντρο της γιορτής βρίσκεται το «The Parklane Novel», μια εμβληματική εμπειρία εμπνευσμένη από διαχρονικά παραμύθια, όπου τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα και κάθε επισκέπτης γίνεται ο πρωταγωνιστής της δικής του γοητευτικής ιστορίας, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή.

Τον τόνο στη φαντασμαγορική ατμόσφαιρα δίνουν κλασικά έργα, όπως «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων», «Χάνσελ και Γκρέτελ» και «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο της Σοκολάτας», καλώντας μικρούς και μεγάλους σε μία μαγευτική περιπέτεια.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου, προβολές χριστουγεννιάτικων ταινιών θα ζωντανεύουν το γιορτινό πνεύμα, ενώ το lobby του Parklane θα μεταμορφωθεί σε μια σοκολατένια χώρα των θαυμάτων, όπου οι μικροί επισκέπτες θα φτιάχνουν λαχταριστά γλυκά.

park1.jpg

Οι Gold Singers έρχονται στο Lanes Restaurant το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων και στο brunch της ημέρας των Χριστουγέννων, για να δημιουργήσουν μία ατμόσφαιρα χαράς και γιορτής με τις μελωδικές φωνές τους, καθώς εσείς απολαμβάνετε μία εκλεκτή ποικιλία αλμυρών και γλυκών εδεσμάτων. Στο brunch της Πρωτοχρονιάς, το γαστρονομικό ταξίδι θα συνοδευτεί με τη σειρά του από τις αισθαντικές μελωδίες του διάσημου σαξοφωνίστα Βασίλη Ξενόπουλου και του τζαζ τρίο του.

Το LPM Restaurant & Bar σάς περιμένει τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς με τη γνωστή joie de vivre του, τη χαρακτηριστική κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρά του και γιορτινά μενού που αιχμαλωτίζουν το αυθεντικό πνεύμα της Γαλλικής Ριβιέρας.

park2.jpg

Για το πιο θεαματικό γκαλά της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, ο προορισμός σας είναι το Diamond Ballroom. Τη συναρπαστική βραδιά στο ballroom του Parklane επιμελείται το Gabriele Rizzi Lab, ενορχηστρώνοντας μία εμπειρία μαγικού ρεαλισμού και ένα διαδραστικό σόου κατά το οποίο χαρισματικοί καλλιτέχνες θα σας παρασύρουν σε έναν κόσμο παραμυθένιο. Απολαμβάνοντας μια ξέφρενη γαστρονομική γιορτή, ετοιμαστείτε για μια αντίστροφη μέτρηση που θα κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Αυτές τις γιορτές, σας περιμένουμε στο Parklane Resort & Spa, για να εκπλαγείτε από τη μαγική αφήγηση και την πληθώρα των εξαιρετικών δραστηριοτήτων μας!

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο: celebrations@parklanecyprus.com ή τηλεφωνικά στο: +357 25 862000

Δείτε το πλήρες εορταστικό μας πρόγραμμα: A Parklane Novel | 2023-2024 by Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol - Issuu

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close