Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πάμε για φρέσκο ψάρι σε ένα από τα πιο νόστιμα παραθαλάσσια ταβερνάκια

Μια από τις πιο αγαπημένες ψαροταβέρνες του καλοκαιριού με υπέροχη θέα στη θάλασσα!

Δημοσιεύτηκε στις 22 Απριλίου 2021

Φαίνεται ότι επιτέλους το καλοκαίρι πλησιάζει, οπότε σίγουρα όσοι ακόμα δεν έχετε εξορμήσει εκτός, ετοιμάζεστε για εκδρομή σε κάποια από τις παραλιακές περιοχές του νησιού μας.

Αλλά επειδή η θάλασσα ανοίγει την όρεξη, εμείς βρήκαμε ένα πολύ χαριτωμένο ταβερνάκι δίπλα ακριβώς στο κύμα, για να απολαύσετε μια υπέροχη εκδρομή με καλό φαγητό.

Ο λόγος για την Ψαροταβέρνα Λοΐζος Κουμπαρής, ένα μαγαζί με ιστορία που ξεκίνησε από το 1970 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα... στο δικό του πλέον εστιατόριο στο Ζύγι.

Με τραπεζάκια που ακουμπούν σχεδόν στο κύμα, η ψαροταβέρνα Λοΐζος Κουμπαρής είναι η καλύτερη επιλογή για θαλασσινή μεζεδοκατάσταση! Σε έναν υπέροχο χώρο στην παραλία του Ζυγίου, οι λάτρεις του ψαριού και των θαλασσινών απολαμβάνουν εκλεκτούς ψαρομεζέδες, ολόφρεσκα κυπριακά ψάρια, αλλά και τα καλύτερα προϊόντα με “γεύση” τη θάλασσα. 

Μία ιστορία που μετρά χρόνια...
Η ιστορία του ξεκινά το 1970, όταν άρχισε να εργάζεται στο εστιατόριο «Σταθμός Σκαρίνου» στο χωριό της Σκαρίνου στην επαρχία Λάρνακας. Το 1973 μετακομίζει στη γενέτειρά του Αμμόχωστο, όπου ανοίγει το εστιατόριο «Village». Το 1974, μετά την τουρκική εισβολή, μετακομίζει στο Ζύγι, στην επαρχία Λάρνακας, όπου το 1975 λειτουργεί την πρώτη ψαροταβέρνα στο Ζύγι με την ονομασία «Αποβάθρα».

Από το 1978 μέχρι το 1980 βρίσκεται στη Λεμεσό, στο εστιατόριο «St Chryso» στην τουριστική περιοχή της πόλης. Από το 1981 μέχρι τον Ιούνιο του 1997 επανέρχεται στο Ζύγι, στην ψαροταβέρνα «Ζυγιάνα». 

Τέλος, από τον Ιούλιο του 1997 μέχρι σήμερα δημιουργεί και λειτουργεί την ιδιόκτητη ψαροταβέρνα με την ονομασία «Λοΐζος Κουμπαρής», μαζί με την οικογένειά του και κυρίως τον συνονόματό και εγγονό του, Λοΐζο Κουμπαρή. 

Ο Λοΐζος Κουμπαρής κατά τη μακρά του ιστορία, εξυπηρέτησε χιλιάδες ανθρώπους, φίλους, παρέες και οικογένειες και μέχρι σήμερα συνεχίζει να προσφέρει άψογη εξυπηρέτηση με την ίδια αγάπη, ποιότητα και αφοσίωση, προσφέροντας φρέσκα ψάρια στις ίδιες ποσότητες, με τα ίδια αγνά υλικά, κάτι που γνωρίζει πολύ καλά να κάνει… εδώ και μισό αιώνα. 

Καλωσορίσατε στην ψαροταβέρνα του Λαΐζου Κουμπαρή και... Καλή σας Όρεξη!

Tip: Ένα από τα δυνατά του χαρτιά είναι τα τραπέζια του που είναι κυριολεκτικά πάνω στο κύμα, τα ψάρια του σπαρταριστά, ενώ τα παιδιά της κουζίνας είναι μάστορες στο ψήσιμο.

(96790372) Γρηγόρη Αυξεντίου 71, Ζύγι, επ. Λάρνακας.

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close