Shopping , Τα καλύτερα της Κύπρου

Αυτήν την άνοιξη στο Nicosia Mall σε περιμένουν πολλές εκπλήξεις!

Κι ένας πασχαλινός διαγωνισμός, που θα σουχαρίσει incredible δώρα

Δημοσιεύτηκε στις 16 Απριλίου 2021

Το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας, υποδέχεται την Άνοιξη με ένα πασχαλινό διαγωνισμό, που ξεκινά στις 19 Απριλίου, για να σας χαρίσει incredible δώρα από τα δεκάδες καταστήματά του.
 
Με χιλιάδες πανέμορφα λουλούδια, πασχαλινή διακόσμηση και ανοιξιάτικη διάθεση σε κάθε γωνιά του, το Nicosia Mall, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας για την ασφάλεια που χρειάζεστε, σας υποδέχεται για απολαυστικές και ξέγνοιαστες στιγμές shopping και ψυχαγωγίας.

Τα εντυπωσιακά αερόστατα και οι πεταλούδες, ο τοίχος με τα πολύχρωμα λουλούδια και οι πολύχρωμες κατασκευές με πασχαλινά αβγά και λαγούς δίνουν το έναυσμα της Άνοιξης, προσκαλώντας σας να συμμετέχετε σε ένα incredible πασχαλινό διαγωνισμό, που θα σας δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσετε υπέροχα δώρα.

Για να συμμετέχετε στο Διαγωνισμό θα πρέπει να ακολουθήσετε τα τρία πιο κάτω βήματα: 

•    Να κάνετε follow τον λογαριασμό του Nicosia Mall στο Instagram
•    Να προσθέσετε με ετικέτα (tag) ένα φίλο/η στα σχόλια της φωτογραφίας που θα ανεβάσει το Nicosia Mall για τους σκοπούς του διαγωνισμού 
•    Να προσθέσετε το Ηashtag #IncredibleEaster2021 στα σχόλια της φωτογραφίας 

Οι κληρώσεις θα γίνονται καθημερινά κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού από 19 Απριλίου 2021 μέχρι και 9 Μαΐου 2021 (εξαιρούνται η Μεγάλη Τετάρτη, Μεγάλη Πέμπτη και Μεγάλη Παρασκευή). Οι νικητές θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα του Nicosia Mall και στον λογαριασμό του Nicosia Mall στο Instagram εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από τη διεξαγωγή της σχετικής κλήρωσης.

Απολαύστε λοιπόν τη βόλτα σας στο αγαπημένο σας εμπορικό κέντρο, τηρώντας τα ενδεικνυόμενα μέτρα για να προστατεύσετε τον εαυτό σας αλλά και τους γύρω σας και χαρείτε την Άνοιξη, που στο Nicosia Mall… είναι incredible!


 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close