18 November 2023
Προσεχώς , Μουσική

Η Τάνια Τσανακλίδου γιορτάζει 50 χρόνια στη μουσική σκηνή, στη Λευκωσία

Έρχεται με ένα πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια που έχουν ντύσει κάθε στιγμή μας και μας έχουν πείσει πώς το κλάμα και το γέλιο τελικά κάπου συναντώνται

Δημοσιεύτηκε στις 20 Οκτωβρίου 2023

Συνεπιβάτες με την Τάνια. Στην αποσκευή η «Ζελατίνα», «Η Σωτηρία της Ψυχής», το «Φίλε», «Το Πάτωμα», «Τα Ήσυχα Βράδια» και πόσα άλλα τραγούδια που θα μας θυμίσουν πώς είναι να γίνεσαι μία μεγάλη παρέα και να μεθάς από τα πιο αντιφατικά συναισθήματα.

Η Τάνια Τσανακλίδου, με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων στη δισκογραφία, στέκεται μόνη στη σκηνή έξω από νόρμες, γεμάτη πάθος και με μια δίψα εφηβική υπόσχεται να μας παρασύρει σε ένα ταξίδι που πέρα από τα σκοτάδια, τους φόβους και τις υπερβάσεις καταλήγει στο φως.

Εξωστρεφής μα γεμάτη εσωτερικότητα, με σκηνική παρουσία που υποδηλώνει στο μέγιστο την αισθαντικότητα έρχεται με ένα πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια που έχουν ντύσει κάθε στιγμή μας και μας έχουν πείσει πώς το κλάμα και το γέλιο τελικά κάπου συναντώνται.

Γιατί η Τάνια είναι το καταφύγιο των πιο κρυφών μας πόθων, των πιο μεγάλων πόνων.

"Το κάδρο της ζωής μας σκουραίνει διαρκώς. Κάθε μέρα ένας καινούργιος φόβος, μία νέα ανασφάλεια. Να κρατηθούμε από αυτά που αγαπάμε, να υπερασπιστούμε αυτά που πιστεύουμε, να κρατηθούμε χέρι - χέρι και να πάμε στην ελπίδα και την αγάπη. Γι'αυτό θέλω να τραγουδήσω πάλι. Να θυμηθώ στιγμές φωτεινές, να αφήσω τη μουσική να με παρηγορήσει. Θυμάμαι τραγούδια, κρατάω στιγμές. Δεν μπορεί ... αυτός ο κόσμος μπορεί και πρέπει να γίνει καλύτερος. Ο καθείς και το έργο του. Ο καθείς και το χρέος του. Στον χρωστήρα μου τα χρώματα ξανοίγουν και λάμπουν. Ό,τι αξίζει πρέπει να διαφυλαχθεί. Μοιράζομαι την αγάπη και την ελπίδα. Με αυτά τα υλικά στήνω τη συγκεκριμένη παράσταση", Τάνια Τσανακλίδου

Μαζί της οι εξαιρετικοί μουσικοί:
Σπύρος Μάνεσης, Κώστας Νικολόπουλος, Νίκος Παπαϊώάννου και Παναγιώτης Τσεβάς.

>> Στις 18 Νοεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στη Λευκωσία.

tania.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close