Δημοσιεύτηκε στις 18 Οκτωβρίου 2023
Σε ένα απομακρυσμένο ισπανικό χωριό, η δημιουργία ενός αιολικού πάρκου γίνεται το πρόσχημα για μια όλο και πιο βίαιη αντιπαράθεση μεταξύ των ντόπιων κατοίκων και ενός ζευγαριού Γάλλων που έχουν εγκατασταθεί εκεί.
Με φόντο τα υποβλητικά βουνά της Γαλικίας, ο Ισπανός σκηνοθέτης Rodrigo Sorogoyen κτίζει σταδιακά το σασπένς και αποκαλύπτει ταυτόχρονα ένα μωσαϊκό κοινωνικών ανισοτήτων και προκαταλήψεων, σε μια ταινία που κέρδισε το ξενόγλωσσο Σεζάρ, καθώς και εννέα βραβεία Γκόγια.
Το "As bestas" θα προβληθεί από την Κινηματογραφική Λέσχη Λεμεσού, τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, στις 20.15, στο σινεμά Ρίο 3. Διάρκεια: 137 λεπτά.
Σχετικά

Πρεμιέρα για την ταινία "The Surfer"
Ο Nicolas Cage σε μία από τις καλύτερες ερμηνείες του






The Shrouds
Ο μετρ του body horror, David Cronenberg, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με ένα all-star cast


The Big Trip 3: Race Around the World
Μια ξεκαρδιστική, γεμάτη ανατροπές ιστορία για τη φιλία, την επιμονή και την αξία του να μην τα παρατάς ποτέ!


