Δημοσιεύτηκε στις 16 Απριλίου 2014
Το γνωστό εργαστήρι ζαχαροτεχνικής, με έδρα τη Λεμεσό (οδός Αγίας Ζώνης), το οποίο εξειδικεύεται αποκλειστικά στη χειροποίητη διακόσμηση σε τούρτες και κεραστικά, ονόματι Sugar Designs, διοργανώνει δύο καινούργια εργαστήρια ζαχαροτεχνίας! Στο πρώτο φτιάχνουμε Επώνυμη Τσάντα με τρισδιάστατο σκυλάκι. Το μάθημα θα ξεκινήσει Δευτέρα 5 Μαΐου ή Τρίτη 6 Μαΐου (Δευτέρα: 09.30-11.30 & 18.15-20.15 ή Τρίτη 18.15-20.15) και θα διαρκέσει 4 συνεδρίες των 2 ωρών. Στο μάθημα θα καλυφθεί η ακόλουθη ύλη: Σχεδιασμός και μορφοποίηση τούρτας σε σχήμα τσάντας (από πολυστερίνη), Επικάλυψη τούρτας και δίσκου, Κατασκευή τρισδιάστατου σκύλου τύπου boxer (θα βγαίνει από την τσάντα). Κόστος €75 (συμπεριλαμβάνει όλα τα υλικά). Στο δεύτερο εργαστήριο θα διδαχθεί μια ολοκαίνουργια τεχνική, η τέχνη των λουλουδιών από μπισκοτόχαρτο (wafer paper), διαρρυθμισμένα σε τούρτα γάμου. Το μάθημα θα ξεκινήσει Τετάρτη 7 Μαΐου (09.30-11.30 ή 17.00-19.00) και θα διαρκέσει 4 συνεδρίες των 2 ωρών. Στο μάθημα θα καλυφθεί η ακόλουθη ύλη: Μεθοδολογία πολύπατης τούρτας και τρόποι στήριξης ανάλογα με τις γεμίσεις, Επικάλυψη τρίπατης τούρτας (από πολυστερίνη), Μπισκοτόχαρτο και τρόποι χρήσης του, κατασκευή λουλουδιών από μπισκοτόχαρτο, patchwork, δαντέλα. Και για τα δύο εργαστήρια είναι απαραίτητη η προκράτηση θέσης στο τηλέφωνο 25342274.
Σχετικά
Weekend Agenda: 31 πράγματα που αξίζει να κάνεις αυτό το πρώτο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου
Συναυλίες με μεγάλα ονόματα, παραδοσιακά φεστιβάλ, πάρτι, θέατρο, όπερα και οικογενειακές διοργανώσεις γεμίζουν την Κύπρο με επιλογές.
4 events στον Πρωταρά που αξίζει να βάλεις στο ημερολόγιό σου
Τρεις διαφορετικές διοργανώσεις που επιβεβαιώνουν πως η περιοχή έχει λόγους να την επισκεφθείς και μετά το τέλος του καλοκαιριού, προσφέροντας δράσεις για κάθε ηλικία και ενδιαφέρον
Θέατρο Σκιών στη Βάβλα: Εργαστήρι Θεάτρου Σκιών & Παράσταση «Ο Καραγκιόζης Τραγουδιστής»
Ένα ξεχωριστό απόγευμα με τον καραγκιοζοπαίχτη Γιάννη Πάφιο.
Rainbow Mermaids: Ένα φαντασμαγορικό drag show έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Οι Rainbow Mermaids παρουσιάζουν το «True Colours» σε Λεμεσό και Λευκωσία, συνδυάζοντας ζωντανό podcast, μουσική, χιούμορ, λάμψη και ελεύθερη έκφραση.
Πότε θα γίνει φέτος το προσκύνημα του Τιμίου Σταυρού στο Όμοδος
Το χωριό ετοιμάζεται να βάλει τα γιορτινά του
Πέντε φθινοπωρινές εκδηλώσεις στον Δήμο Πόλης Χρυσοχούς
Από την παράδοση και το θέατρο μέχρι το Φεστιβάλ Αβοκάντο και τη μουσική, η περιοχή υποδέχεται το φθινόπωρο με ένα πλούσιο πρόγραμμα.
Μια μαγική βραδιά κάτω από το φως της Σελήνης, στο σημείο με την ωραιότερη (ίσως) θέα!
Στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία, με κρασί και εδέσματα
Cinema και pizza σε μία υπέροχη παραλία
Ένα από τα events που θα μας κρατήσουν λίγο ακόμη σε καλοκαιρινό mood έρχεται στις 25 Σεπτεμβρίου, συνδυάζοντας κινηματογράφο, pizza και μια όμορφη βραδινή έξοδο.
Βραδινή εξόρμηση στον Άγιο Σωζόμενο
Με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, θα παρατηρήσουμε Κουκκουφκιάους (μικρή κουκουβάγια) και αν είμαστε τυχεροί μπορεί να δούμε και νυχτερίδες!
Η μαγεία των βιεννέζικων βαλς έρχεται για πρώτη φορά στην Πάφο
Οι Strauss Virtuosi, διακεκριμένοι σολίστ της περίφημης Ορχήστρας του Ανακτόρου Σενμπρούν της Βιέννης, παρουσιάζουν μια βραδιά αφιερωμένη στη μουσική του Γιόχαν Στράους.
Το θρυλικό μπαλέτο «Σπάρτακος» παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Το αριστούργημα του Αράμ Χατσατουριάν ζωντανεύει από τους κορυφαίους χορευτές του Grand International Classic Ballet, σε δύο μεγάλες παραστάσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό.
Μέρα Παραδοσιακών Προϊόντων και Λαϊκής Τέχνης στην Πόλη Χρυσοχούς
Μια ξεχωριστή βραδιά παράδοσης και πολιτισμού!