Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το ολοκαίνουριο Oliv είναι η απόλυτη υγιεινή διατροφική πρόταση!

Από σαλάτες και energy bowls, μέχρι wraps, μπάρες δημητριακών και ροφήματα, το Οliv Fresh Deli προσφέρει healthy επιλογές για κάθε ώρα της μέρας.

Δημοσιεύτηκε στις 19 Οκτωβρίου 2023

Το Oliv fresh Deli που άνοιξε τις πόρτες του πριν από λίγο καιρό επί της πολυσύχναστης Πιαλέ Πασά 154 στη Λάρνακα, σε έναν υπέροχο χώρο απέναντι ακριβώς από την παραλία, είναι μία πολύ καλή επιλογή για όσους προσέχουν τη διατροφή τους ή επιθυμούν πιο προσεγμένα και ψαγμένα πιάτα.

Oliv-003.jpg

Είναι ένα all day healthy brand, το οποίο σε περιμένει για πρόγευμα, brunch, μεσημεριανό, απογευματικό καφέ συνοδευμένο με ένα υγιεινό γλυκό ή βραδινό.

Καταρχάς, είναι ένα απόλυτα φωτεινό μαγαζί, με ψηλά τζάμια και μοντέρνα διακόσμηση, γήινα χρώματα, βιτρίνες με προϊόντα προς πώληση, ξύλινα τραπεζάκια στο εσωτερικό, για να απολαύσεις τον καφέ ή το γεύμα σου και μία μοναδική βεράντα που απολαμβάνει την περατζάδα της παραλιακής οδού.

Oliv-032.jpg

Εδώ λοιπόν δεν θα μάθεις μόνο να τρως καλά και υγιεινά, ενώ θα προμηθευτείς και διάφορα υπέροχα προϊόντα για το σπίτι!

Στον κατάλογο θα βρεις ποικιλία σε σαλάτες, ολόφρεσκα σάντουιτς, μοναδικά γλυκά, εποχιακά φρούτα, εκλεκτά τυριά, ενώ υπάρχουν ακόμη αρκετά bowls με superfoods όπως σπιρουλίνα.

Oliv-129.jpg

Εναλλακτικά, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε μία μπάρα δημητριακών για ένα ελαφρύ σνακ, ένα κρουασάν, μία υγιεινή ομελέτα κ.ά. τα οποία θα συνοδεύσεις με καφέ (ζεστό και κρύο), detox smoothies, vegan ice tea, ολόφρεσκους χυμούς, που είναι φτιαγμένα για να δώσουν μια τονωτική και δυναμωτική νότα στον καθένα.

Oliv-048.jpg

Το πιο σημαντικό είναι ότι εδώ είναι όλα προσεκτικά φτιαγμένα και για σένα που προσέχεις τη διατροφή σου αλλά και για σένα που ακολουθείς τη vegan φιλοσοφία.

Επίσης, το μαγαζί λειτουργεί και ως deli, εξ ου και στα ράφια και τα ψυγεία του θα βρεις βιολογικά προϊόντα όπως μακαρόνια, organic products κ.ά., αλάτι, μπαχαρικά, πάστα ελιάς κ.ά. τα οποία μπορείς να προμηθευτείς για να απολαμβάνεις στο σπίτι.

(96 678579) Πιαλέ Πασά 154, Λάρνακα.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close