Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένας από τoυς ομορφότερους χώρους για τον γάμο ή το πάρτι των ονείρων σου!

Μία ολοκαίνουρια αίθουσα λίγο έξω από την πόλη της Λεμεσού

Δημοσιεύτηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2023

Τo Δασούϊ Green Wood events hall, θα το συναντήσεις στα προάστια της Λεμεσού και πιο συγκεκριμένα στο Πραστειό Κελλακίου, ένα γραφικό χωριό λίγα μόνο χιλιόμετρα έξω από την πόλη.

Πρόκειται για έναν πανέμορφο πολυχώρο με χαλαρή διακόσμηση και μια δροσερή βεράντα, με θέα την καταπράσινη κοιλάδα της περιοχής, ο οποίος φιλοξενεί πάρκο, εστιατόριο και παιδότοπο.

thumbnail_image7.jpg

Εδώ όμως και λίγες εβδομάδες, φιλοξενεί και μια καινούργια αίθουσα δεξιώσεων, η οποία στοχεύει να πρωταγωνιστήσει ακόμα και στις προσωπικές σου στιγμές, με τη διοργάνωση γάμων ή βαπτίσεων, γενεθλίων ή εταιρικών πάρτι και κάθε είδους κοινωνικών εκδηλώσεων.

Η μοναδική τοποθεσία του, η εύκολη πρόσβασή του (αφού βρίσκεται στην είσοδο του χωριού), η άρτια καταρτισμένη ομάδα του και ο μεγάλος χώρος στάθμευσης το καθιστούν ιδανικό προορισμό για τη διοργάνωση δεξιώσεων.

thumbnail_image2.jpg

Το Δασούϊ Green Wood Event Hall είναι το απόλυτο μέρος για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σου.

Διαθέτει ένα ειδυλλιακό περιβάλλον που απολαμβάνει τη θέα του βουνού αλλά και της θάλασσας στο βάθος, που μοιάζει σαν να ξεπήδησε από παραμύθι.

thumbnail_image6.jpg

Ο συνδυασμός της διακριτικής πολυτέλειας, του προσεγμένου και ρομαντικού φωτισμού, και των καλαίσθητων, άνετων τραπέζιών και καρέκλων, δίνουν στην κάθε σου εκδήλωση μια μοναδική αίσθηση που θα μείνει για καιρό στη μνήμη τη δική σου και των καλεσμένων σου.

Επιπλέον για τους μικρούς καλεσμένους σου, το κτήμα διαθέτει παιδότοπο. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με πλήρη οπτική επαφή από τους γονείς, αλλά χωρίς καθόλου ήχο, τα παιδιά μπορούν να παίζουν με ασφάλεια όσο εσείς θα διασκεδάζετε.

thumbnail_image9.jpg

Οι φιλόξενοι επαγγελματίες στο Δασούϊ σας περιμένουν με προθυμία και συνέπεια, για να οργανώσουν για εσάς και τους καλεσμένους σας ένα μοναδικό και αξέχαστο event!

Επιλέξτε τον χώρο, δημιουργήστε την ιδανική ατμόσφαιρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας στήνοντας ένα ειδυλλιακό σκηνικό, που θα θυμούνται όλοι.

Διεύθυνση: Ειρήνης και Φιλίας 1, Πραστειό Κελλακίου, Λεμεσός. Τ.Κ. 4505 (βρες το στον χάρτη).
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 77770305
Email: websunset@outlook.com
Facebook: Greenwood Events Hall - Prastio Kellakiou Limassol

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close