Δημοσιεύτηκε στις 05 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Arnold Schwarzenegger είναι το νέο πρόσωπο της σειράς προϊόντων PARKSIDE. Με τη φράση «Το ‘χεις άνετα!» δίνει το κίνητρο στην τηλεόραση και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς μοιράζεται τα μυστικά της επιτυχίας του στη διαφημιστική ταινία PARKSIDE. Οι θεατές βιώνουν θρυλικές στιγμές της καριέρας του, που διαδραματίζονται στον κόσμο του PARKSIDE DIY. Ο Arnold Schwarzenegger γίνεται πρεσβευτής για τη σειρά προϊόντων PARKSIDE. Εμπνέει τους ανθρώπους να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και τους συνοδεύει στην πορεία προς την επιτυχία. Και όλα αυτά με μια καλή δόση χιούμορ και αυτοσαρκασμού.
Schwarzenegger και PARKSIDE: Αυτό και αν είναι ταίριασμα. Ο Christoph Pohl, Διευθυντής Αγορών της Lidl International, εξηγεί: «Χάρη στη συνεχή ανάπτυξη επί σειρά ετών, η PARKSIDE έχει γίνει μία μάρκα που έχει ήδη καταφέρει να εμπνεύσει πολλούς πελάτες με την υψηλή ποιότητα, την ασυναγώνιστη σχέση ποιότητας-τιμής, την εντυπωσιακή γκάμα και τον ελκυστικό της σχεδιασμό. Με τον Arnold Schwarzenegger, καταφέραμε να κερδίσουμε κάποιον που ενσαρκώνει πολλές από τις αξίες μας. PARKSIDE σημαίνει να αντιμετωπίζεις τα πράγματα μόνος σου. Θέλουμε να δώσουμε στους ανθρώπους την αυτοπεποίθηση ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Ο Arnold Schwarzenegger είναι άνθρωπος των έργων, είναι αυθεντικός, αποφασισμένος και προσγειωμένος. Είμαστε υπερήφανοι που είναι πλέον μέλος της ομάδας PARKSIDE».
«DIY Φτιάξ’ το μόνο σου για όλους» - αυτό είναι το PARKSIDE. Η μάρκα απευθύνεται ιδιαίτερα σε όλους εκείνους που τους αρέσει να επισκευάζουν, να κατασκευάζουν και να ασχολούνται με την κηπουρική - το μόνο που χρειάζεται είναι να σηκώσετε τα μανίκια σας. Η γκάμα εργαλείων, εξοπλισμού κηπουρικής και αξεσουάρ είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Lidl.
Ο Arnold Schwarzenegger είναι εξοικειωμένος με τα εργαλεία. Εργαζόταν ως χτίστης και του αρέσει να δημιουργεί. Αυτός είναι άλλος ένας λόγος για τον οποίο η συνεργασία είναι μία καθ' όλα επιτυχημένη για τον ηθοποιό, όπως τονίζει ο ίδιος: «”Το ‘χεις άνετα” – αυτή ακριβώς είναι η στάση μου. Πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου, γι' αυτό και είμαι PARKSIDER.».
Σχετικά με τη σειρά προϊόντων PARKSIDE
Η μάρκα PARKSIDE, που διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα Lidl, προσφέρει προϊόντα «DIY Φτιάξ’ το μόνος σου» που επιτρέπουν σε όλους και όλες να εκτελέσουν μόνοι τους και σε ελάχιστο χρόνο εργασίες στον κήπο, το σπίτι ή το εργαστήριο. Η σειρά PARKSIDE Performance απευθύνεται επίσης σε ιδιαίτερα φιλόδοξους, προχωρημένους λάτρεις του DIY. Με τη σειρά μπαταριών X20V, προσφέρονται στους πελάτες πάνω από 100 εργαλεία για το εργαστήριο και τον κήπο, τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν με μία μόνο συμβατή μπαταρία. Ανεξάρτητα από το αν είστε επαγγελματίας ή αρχάριος, η PARKSIDE έχει ήδη καταφέρει να πείσει πολλούς με την υψηλή ποιότητα, την ασυναγώνιστη σχέση τιμής-απόδοσης, την ευρεία γκάμα και, φυσικά, τον ελκυστικό σχεδιασμό της. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την PARKSIDE στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://parkside-diy.com .
Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου και στα:
orporate.lidl.com.cy
team.lidl.com.cy
lidlfoodacademy.com.cy
facebook.com/lidlcy
instagram.com/lidl_cyprus
youtube.com/lidlcyprus
twitter.com/Lidl_Cyprus_
linkedin.com/company/lidl-cyprus
Σχετικά
Τα ταξίδια έχουν πλέον και… γεύση: Αθήνα, Μύκονος και Σαντορίνη στις κορυφαίες food & drink εμπειρίες του κόσμου
Στην κορυφή της παγκόσμιας λίστας βρίσκεται μια γαστρονομική βόλτα στο Ρέικιαβικ, με στάσεις από food trucks έως εστιατόρια
Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τα 21α Βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2026
Ο σημαντικότερος θεσμός που τιμά τη γυναικεία παρουσία, δημιουργικότητα και προσφορά στην Κύπρο επιστρέφει για 21η χρονιά
Η Λευκωσία μόλις κέρδισε ένα MICHELIN Key
Πρώτο Michelin Key για το Amyth of Nicosia - Διατηρεί τη διάκρισή του το Amyth of Mykonos
Αυτές είναι οι 20 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο για το 2026
Μόλις έξι ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες κατάφεραν να βρεθούν στην πρώτη 20άδα
Γιατί αυτή η ιταλική πόλη είναι ο τέλειος προορισμός για ένα Σαββατοκύριακο το φθινόπωρο
Όσα αξίζει να δείτε και να κάνετε σε μια απο τις ωραιότερες ιταλικές πόλεις, τη Βερόνα, το φθινόπωρο.
Φιλανθρωπικό Δείπνο «Dinner For Life» Καραϊσκάκειου Ιδρύματος
Μια ξεχωριστή βραδιά, που ένωσε την κομψότητα, τη μουσική και, πάνω απ’ όλα, την προσφορά
Τα 10 πιο δημοφιλή κάστρα και παλάτια της Ευρώπης, σύμφωνα με κριτικές ταξιδιωτών
Η νέα κατάταξη από την ταξιδιωτική εταιρεία TUI Musement
Βροχές και καταιγίδες (και) σήμερα - Ποιες περιοχές είναι στο επίκεντρο
Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή με ορατό το ενδεχόμενο βροχών και καταιγίδων.
Πέθανε η Μαργαρίτα Παπανδρέου σε ηλικία 103 ετών
Ήταν συγγραφέας και η δεύτερη σύζυγος του τέως πρωθυπουργού της Ελλάδας, Ανδρέα Παπανδρέου Πέθανε η Μαργαρίτα Παπανδρέου, σε ηλικία 103 ετών
Αυτά είναι τα 9 αυθεντικά Χριστουγεννιάτικα Χωριά της Κύπρου, που θα λειτουργήσουν φέτος
Η περίοδος λειτουργίας των Χριστουγεννιάτικων Χωριών είναι από τις 21 Νοεμβρίου 2026 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2027
«Πράσινο φως» για το νέο glamping στην Πάφο
Το glamping έρχεται να προσθέσει μια διαφορετική επιλογή διαμονής στην περιοχή του Ακάμα, με έμφαση στη φύση και την εμπειρία