Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Μέλισσες Brunch and Venue: Ένας ωραίος "κρυμμένος" κήπος για brunch και φαγητό

Κάτι ωραίο συμβαίνει στον κήπο με... τις Μέλισσες

Δημοσιεύτηκε στις 01 Σεπτεμβρίου 2023

Μπορεί να μπήκε ο Σεπτέμβρης, ωστόσο ο υδράργυρος παραμένει στην κορυφή. Εξ ου και οι μικρές οάσεις δροσιάς που μπορούμε να βρούμε στο νησί, γίνονται αυτομάτως στέκι. Όταν μάλιστα συνδυάζονται με υπέροχους κήπους, ιδανικούς για κάθε στιγμή της ημέρας, με καλό brunch, γλυκό και μουσική, τότε μιλάμε για ένα μοναδικό πάντρεμα.

image[9].jpg

Ένα τέτοιο μαγαζί θα βρεις στο χωριό Δένεια, ένα μικρό χωριό πολύ κοντά στη Λευκωσία και εύκολα προσβάσιμο, απ' οποιαδήποτε επαρχία. Ο λόγος λοιπόν για το Μέλισσες Brunch and Venue, που αν δεν έχεις επισκεφτεί ακόμα, είναι μια ευκαιρία να το κάνεις τώρα, κάνοντας μάλιστα και ένα τουρ στα αξιοθέατα της περιοχής με ένα από τα ποδήλατα της Next Bike Limassol, τα οποία βρίσκονται παρκαρισμένα έξω από το μαγαζί.

image[7].jpg

Το Μέλισσες Brunch and Venue λοιπόν, πήρε τη θέση του εδώ και μερικές εβδομάδες, σε ένα από τα πιο ωραία σημεία του χωριού, σε ένα μεγάλο κήπο 400 τ.μ., ανάμεσα σε δέντρα, θάμνους και αρωματικά φυτά, αποτελώντας ένα ειδυλλιακό σημείο για brunch τα πρωινά του σαββατοκύριακου (09.00-14.00), αλλά και ρομαντζάδα τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου (20.00-02.00), οπότε έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις platters και κοκτέιλ σε ένα υπέροχο περιβάλλον, κάτω από τον έναστρο ουρανό, παρέα με μουσική.

image[17].jpg

Οι άνθρωποι του Μέλισσες Brunch and Venue, μάλιστα, έφτιαξαν έναν χώρο με διαβαθμίσεις και εναλλαγές στα σκηνικά, προσφέροντας στον επισκέπτη πολλαπλές επιλογές, για να βιώσει με άπειρους τρόπους τον ζωντανό αυτόν κήπο. Ο άνετος χώρος του εστιατορίου ντύθηκε σε χρώματα γήινα, συνδέοντας το περιβάλλον με σύγχρονες αισθητικές αναφορές, ενώ ο ατμοσφαιρικός φωτισμός ολοκληρώνει αρμονικά το όλο σκηνικό.

image[3].jpg

Από την κουζίνα τώρα, που ξεκινά να σερβίρει τα σαββατοκύριακα από νωρίς το πρωί, βγαίνουν 3 platters, ανάμεσά τους αυτό με τα παραδοσιακά πουρέκκια χαλλουμιού, το μαρμελάδα platter με pancakes και σπιτικές μαρμελάδες, σοκολάτα, φρούτα εποχής και ξηρούς καρπούς, καθώς επίσης και το Δενειώτικο με αβγά βραστά, σουτζούκο, αναρή, χαλλούμι, λούντζα, αγγουράκι, ντομάτα, παστά φρούτα, μέλι, γιαούρτι, ελιές μαύρες και καρύδια ενώ ως συνοδευτικό έρχεται και ο κυπριακός καφές!

image[5].jpg

Στο μενού θα βρεις ακόμα πιάτα για brunch όπως egg benedict, αβοκάντο bagel, μια αλλιώτικη ομελέτα, κυπριακό πρωινό κ.ά. Η σαλάτα με κατσικίσιο τυρί, τα σάντουιτς, όπως τορτίλια με κοτόπουλο και τα bowl με γιαούρτι, τα pancakes (αναρής και σοκολάτας), το χειροποίητο καττιμέρι και το κυπριακό δροσερό μαχαλεπί συμπληρώνουν επίσης τις επιλογές.

Στα κυρίως πιάτα θα βρεις επιλογές όπως η jumbo μπριζόλα, το χοιρινό σουβλάκι, το beef burger κ.ά.

image[14].jpg

Σημείωσε ακόμα ότι εδώ μπορείς να απολαύσεις καλοφτιαγμένα κοκτέιλ, από τα οποία οφείλεις να δοκιμάσεις το Deneia forever αλλά και το Tommy's Margarita.

Τέλος, στη λίστα με τα ποτά υπάρχουν ακόμα κρασιά, μπίρες, ουίσκι, τζιν, βότκα, σπιτική λεμονάδα, smoothies και milkshakes ενώ μία μεγάλη γκάμα σε καφέδες ολοκληρώνουν το μενού!

Όπως ήδη αναφέραμε, ο χώρος λειτουργεί κάθε Σάββατο και Κυριακή για brunch, από τις 09.00-14.00. Ενώ τις Παρασκευές φιλοξενεί live, και τα Σάββατα σε περιμένει με ποτά και platters, από τις 20.00-02.00.

(99134963) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ 9, Δένεια, επ. Λευκωσίας.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close