Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα γαστρονομικό ταξίδι γεύσεων στο Henry’s μαζί με τον Πάνο Ιωαννίδη

Ένα δείπνο όπου οι μαγειρικές γεύσεις του εστιατορίου Ovio στην Αθήνα συνδυάζονται με την εμπειρία του Henry’s

Δημοσιεύτηκε στις 04 Σεπτεμβρίου 2023

Η πόλη της Λευκωσίας ετοιμάζεται για το πιο μεγάλο γευστικό γεγονός της χρονιάς.  Στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου, το Henry’s υποδέχεται τον καταξιωμένο Έλληνα σεφ Πάνο Ιωαννίδη για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.  Μαζί με την ομάδα του Henry’s θα ετοιμάσουν ένα εκρηκτικό μενού 6 πιάτων που περιλαμβάνει μοναδικές γεύσεις θαλασσινών και κρεατικών.

Με παραστάσεις από εστιατόρια Michelin και έχοντας εργαστεί δίπλα στους πιο μεγάλους chefs του κόσμου, ο chef, συγγραφέας και καθηγητής μαγειρικής Πάνος Ιωαννίδης αναμένεται να συνδυάσει της μαγειρικές γεύσεις του εστιατορίου Ovio στην Αθήνα, με την εμπειρία του Henry’s.

henry's (1).jpg

Το δείπνο ξεκινά με Trifolata άγριων μανιταριών σε τραγανό tuille risotto με φρέσκια καλοκαιρινή τρούφα και κρέμα από Parmigiano Reggiano 24μηνης ωρίμανσης.

Από θαλασσινές γεύσεις, θα απολαύσετε φρέσκο στρείδι και scallops με νότες λεμονιού και εσπεριδοειδών, απαλή κρέμα μάραθου και αυγά από πέστροφα

Ακολουθεί Amuse Bouche: La Panzanella, tomberry tomatoes sorbet με φράουλα και χειροποίητη focaccia.

henry's (2).jpg

Τα 2 κυρίως πιάτα θα σας καταπλήξουν με τους πρωτόγνωρους τους συνδυασμούς.  Αρχικά, το μενού περιλαμβάνει Raviollo με guanciale, κρόκο αυγού, φασκόμηλο και crumble από sourdough.  Στη συνέχεια, έχουμε porchetta affumicata, με σάλτσα espresso, βανίλια Μαδαγασκάρης, κρέμα από παστινάκι, και ψητά νεκταρίνια σε Commandaria.

Η αποδομημένη λεμονόπιτα, με θυμάρι, «τραγανό» μέλι και sorbet από φρούτα του δάσους αποτελεί το ιδανικό κλείσιμο για ένα πλούσιο και εμπνευσμένο μενού.

henry's (3).jpg

Εάν είσαι λάτρης του καλού φαγητού και των ασυνήθιστων γευστικών συνδυασμών τότε το δείπνο με τον Πάνο Ιωαννίδη είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις!

Μόνο για δύο νύχτες, 28 και 29 Σεπτεμβρίου, για περιορισμένο αριθμό κρατήσεων.

+357 22 35 11 11, www.henrys.cy/panos-ioannidis/

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close