3 September 2023
Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

100 μοναδικά αυτοκίνητα θα συγκεντρωθούν στη Λεμεσό

Το Motor Show ”Exhaust Pericles x Kickdown” επιστρέφει για δεύτερη χρονιά

Δημοσιεύτηκε στις 31 Αυγούστου 2023

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι φίλοι του αυτοκινήτου θα έχουν την ευκαιρία να γοητευθούν από τον βρυχηθμό των κινητήρων και την αίγλη μοναδικών μοντέλων αυτοκινήτων, που έχουν γράψει ιστορία, καθώς το MYMALL Limassol ανακοινώνει την πολυαναμενόμενη επιστροφή της συγκλονιστικής έκθεσης αυτοκινήτων ” Exhaust Pericles x Kickdown ”.

Η φετινή εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, από τις 14:00 έως τις 19:00, υπόσχεται να είναι ακόμη πιο συναρπαστική, καθώς ανεβάζει στροφές για δεύτερη φορά στον χώρο στάθμευσης πίσω από το κατάστημα Public.

Η έκθεση αυτοκινήτων θα περιλαμβάνει μια εντυπωσιακή σειρά οχημάτων, όπως αυτοκίνητα Drift, αγωνιστικά αυτοκίνητα FIA, αυτοκίνητα αντίκες, μοτοσικλέτες, αλλά και αυτοκίνητα κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου στο χέρι, αναδεικνύοντας την απίστευτη ποικιλομορφία και την υψηλή καλλιτεχνική αισθητική του κόσμου της αυτοκίνησης.

VideoCapture_20221005-100330.jpg

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την επιστροφή της μοναδικής έκθεσης αυτοκινήτων, η οποία σημείωσε και πέρσι μεγάλη επιτυχία συγκεντρώνοντας επαινετικά σχόλια από όλους όσους συμμετείχαν είτε επρόκειτο για φανατικούς λάτρεις των αυτοκινήτων, είτε για απλό κόσμο με τις οικογένειές του που απόλαυσαν το θέαμα», ανέφερε η κ. Μαρία Αντωνιάδου, Marketing Manager του MYMALL Limassol. «Μετά την επιτυχία της περσινής διοργάνωσης, ετοιμαζόμαστε για μια ακόμη πιο συναρπαστική επίδειξη της αυτοκινητικής αριστείας, μέσω του εντυπωσιακού Motor show Kickdown x Exhaust Pericles, μέρος των εσόδων του οποίου, θα διατεθεί στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα "Περικλής", στηρίζοντας την ευγενή αποστολή του ιδρύματος», κατέληξε η ίδια.

Με 14 περίπτερα που προσφέρουν μια σειρά από διαδραστικές δραστηριότητες και προϊόντα που σχετίζονται με το αυτοκίνητο οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια ολοκληρωμένη και δυναμική εμπειρία αυτοκίνησης, ενώ ταυτόχρονα με τη συμμετοχή τους συνεισφέρουν και στηρίζουν το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα "Περικλής" αφού μέρος των εσόδων θα δοθούν σε αυτό το ίδρυμα.

Το εισιτήριο εισόδου γι’ αυτή τη μοναδική έκθεση αυτοκινήτων κοστίζει 5 ευρώ, ενώ τα παιδιά κάτω των 10 ετών απολαμβάνουν δωρεάν είσοδο.

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα "Περικλής" στοχεύει στην παροχή δωρεάν καλλιτεχνικής εκπαίδευσης σε παιδιά από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και οικονομικά άπορες οικογένειες. Εκτός από τα προγράμματα καλλιτεχνικής εκπαίδευσης, το ίδρυμα διοργανώνει μια σειρά από καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, συνέδρια, συναυλίες, σεμινάρια και διαλέξεις, όλα αφιερωμένα στον εμπλουτισμό της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης και ανάπτυξης των παιδιών.

VideoCapture_20221005-100348.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close