Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Rocas Experience: Γαστρονομική εμπειρία με αύρα που σε ανεβάζει σε άλλο επίπεδο

Αισθητική, ιδιαίτερες γεύσεις και δυνατά vibes στη φετινή άφιξη του Πρωταρά

Δημοσιεύτηκε στις 04 Αυγούστου 2023

Με θέα το γαλάζιο της Μεσογείου, το Rocas Experience στον Πρωταρά, μας εντυπωσιάζει με την εξαιρετική boho αισθητική του, τις γαστρονομικές του επιλογές, αλλά και τη μοναδική του ατμόσφαιρα.

Το όνομα Rocas προέρχεται από την ισπανική λέξη που σημαίνει βράχος και συμβολίζει τη δύναμη και τη σταθερότητα. Όπως ο βράχος που στηρίζει τα θεμέλια ενός βουνού, το Rocas Experience αποτελεί το θεμέλιο μιας εξαιρετικής γαστρονομικής εμπειρίας.

Με την ίδια φιλοσοφία, οι βασικές αξίες του venue -ποιότητα, καινοτομία και αυθεντικότητα- αποτελούν τους πυλώνες για να παρέχει μια ασύγκριτη εμπειρία φιλοξενίας και ψυχαγωγίας στους επισκέπτες του.

2.jpg

Η γαστρονομία βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο μέσω μιας φιλοσοφίας fusion, που αναμειγνύει τη Μεσογειακή κουζίνα με Ασιατικές επιρροές. Κάθε πιάτο χαρακτηρίζεται από λεπτότητα, ισορροπία και αρμονία, αφού το δημιουργικό μενού υπογράφει ο γνωστός Κύπριος Chef Andrew Tzo.

Τοπικά υλικά και μοντέρνες τεχνικές συνδυάζονται για να χαρίσουν μια αυθεντική και καινοτόμα γαστρονομική εμπειρία, με το μενού να συμπληρώνεται από μια λίστα από κλασικά και signature cocktails καθώς και ετικέτες κρασιών από ντόπια και διεθνή οινοποιεία.

5.jpg

Με δυνατά χαρτιά τη γαστρονομική απόλαυση βασισμένη στην προσεκτικά επιλεγμένη πρώτη ύλη, στο δημιουργικό ταμπεραμέντο και στη φιλοσοφία της αισθητικής, τα πιάτα είναι πληθωρικά και για μοίρασμα (to share). Νιώθει κανείς πως θα μπορούσε να ανταλλάξει γεύσεις ακόμη και με το διπλανό τραπέζι.

Από απολαυστικά ορεκτικά έως λαχταριστά κυρίως πιάτα, η ελληνική κουζίνα αναδεικνύεται με ποιότητα και ποικιλία σε κάθε δημιουργία του Rocas Experience.

Στη μεγάλη επιτυχία του μέχρι σήμερα, σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν και τα εβδομαδιαία μουσικά events που εντυπωσιάζουν με τον χαρακτήρα τους, με σημαντικούς καλλιτέχνες να ανεβαίνουν στα decks.

4.jpg

Με την υπόσχεση να συνεχίσει να παρέχει μια μοναδική εμπειρία, το Rocas Experience έχει καταφέρει να δημιουργήσει έναν γαστρονομικό προορισμό με ένα περιβάλλον που αντικατοπτρίζει απόλυτα το νησιώτικο χαρακτήρα του.

Κατάλληλο για μεσημεριανό, βραδινό ή απλώς για μια έξοδο για ένα ποτό, το Rocas Experience θα σας εντυπωσιάσει με την ποικιλία και την ποιότητα που μοιράζεται μαζί μας.

Πληροφορίες: +357 97 511000
Website:www.rocasexperience.com
Facebook: www.facebook.com/rocasexperience
Instagram: www.instagram.com/rocas_experience

3.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close