Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Τρεις μέρες γεμάτες μπάσκετ και θέαμα στην Πλατεία Ευρώπης

Πάμε Λάρνακα για μπασκετικές μάχες, μουσική, χορούς, διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις

Δημοσιεύτηκε στις 03 Αυγούστου 2023

Η 3on3 Cyprus LTD σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τον Δήμο Λάρνακας διοργανώνουν το OPAP Larnaca 3x3, στην πόλη του Ζήνωνα και οι προσπάθειες όλων των συμβαλλόμενων είναι η καθιέρωση της διοργάνωσης στα αθλητικά δρόμενα της πόλης.

Έχοντας ως φάρο τις διοργανώσεις σε Λεμεσό και Πάφο, οι διοργανωτές έχουν θέσει ψηλά τον πήχη για την φιλοξενία μιας άρτιας διοργάνωσης, η οποία συμπεριλαμβάνεται στο επίσημο καλεντάρι της FIBA 3x3, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναγωνιστούν σε συνολικά τέσσερις κατηγορίες.

Το κοινό που θα παρευρεθεί στην Πλατεία Ευρώπης θα απολαύσει μοναδικές αναμετρήσεις στις εξής κατηγορίες:

- OPAP Men
- OPAP Women
- Cyprus 3x3 Under 18
- Cyprus 3x3 Under U16
- Scaffolding Solutions Under 14 Boys
- Prime Insurance Under 14 Girls
- Cablenet U12

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του OPAP Larnaca 3x3 2023.

OPAP Larnaca 3x3 Official Programme 2023.jpg

Θερμές ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λάρνακας για την αμέριστη στήριξη προς τους διοργανωτές και κατ’ επέκταση την διοργάνωση OPAP Larnaca 3x3.

Μεγάλες ευχαριστίες προς τον διαμαντένιο χορηγό μας ΟΠΑΠ Κύπρου, την εταιρεία που είναι πάντοτε δίπλα στην κυπριακή κοινωνία και στηρίζει έμπρακτα εδώ και 54 πλέον χρόνια, τόσο την κοινωνία, όσο και τον αθλητισμό. Τον Πλατινένιο χορηγό μας, την εταιρεία Cablenet, όπου μέσα από την νέα αυτή συνεργασία η Cablenet μας παρέχει την δυνατότητα να προβάλουμε σε ζωντανή μετάδοση, μέσω υπηρεσίας live streaming και των καναλιών της πλατφόρμας τηλεόρασης, όλες τις τελικές αναμετρήσεις όλων των πόλεων. Τους χρυσούς χορηγούς της διοργάνωσης, την εταιρεία Scaffolding Solutions, που μας στηρίζει ανελλιπώς από την 2017, όπως επίσης τον διαχρονικό χορηγό Prime Insurance. Τους Ασημένιους χορηγούς Herbalife, MyMall Limassol, SoEasy Stores, Harris Kyriakkides LLC και τον νέο χορηγό των διοργανώσεων μας, Cosmos Sport, και τους υποστηρικτές Search the Nest και Blue Cross Hospital.

Σας περιμένουμε στη Πλατεία Ευρώπης, στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων το τριήμερο 4 – 6 Αυγούστου για μπασκετικές μάχες, μουσική, χορούς, διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις!

Για περισσότερες πληροφορίες και νέα των διοργανώσεων μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα των διοργανωτών www.cyprus3x3.com.cy και στα επίσημα κανάλια της διοργάνωσης στο Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Twitter & Linkedin.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close