Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ιαπωνική κουζίνα επιπέδου, με υπέροχη θέα στη θάλασσα!

Το Sushi Yama επέστρεψε στη Μαρίνα Αγίας Νάπας

Δημοσιεύτηκε στις 02 Αυγούστου 2023

Αν έχετε αδυναμία στο σούσι, η απόλυτη ιαπωνική εμπειρία σάς περιμένει στο ανανεωμένο Sushi Yama στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, που άνοιξε ξανά τις πύλες του έτοιμο να σας προσφέρει μία ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία! Είτε πρόκειται για μια ρομαντική βραδιά είτε για μια χαλαρή συνάντηση με φίλους, το Sushi Yama είναι ο ιδανικός προορισμός για να απολαύσετε υψηλής ποιότητας σούσι και όχι μόνο.

DIO06846.jpg

Ακριβώς στην καρδιά της εμπορικής ζώνης της Μαρίνας Αγίας Νάπας, το Sushi Yama προσφέρει μια συναρπαστική γευστική εμπειρία σε ένα καλαίσθητο και φιλικό περιβάλλον. Ο εξωτερικός χώρος προσφέρει εκπληκτική θέα στη γύρω μαρίνα, ενώ το μοντέρνο μινιμαλιστικό εσωτερικό – ενισχυμένο με ζεστές ξύλινες πινελιές και ένα φιλόξενο μπαρ γεμάτο με ποτά εκλεκτής ιαπωνικής μπύρας, σάκε και ουίσκι – θυμίζει ένα σύγχρονο «σούσισο» του Τόκιο.

DIO06045.jpg

Οι λάτρεις του σούσι απολαμβάνουν ένα αξέχαστο γευστικό ταξίδι, με ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο, εποχιακό και έντεχνα παρουσιαζόμενο μενού. Από τα κλασικά California rolls μέχρι το τραγανό Spider roll με καβούρι και το θεϊκό Dragon με γαρίδα, η λίστα είναι ανεξάντλητη. Οι επιλογές από Nigiri είναι εξίσου εντυπωσιακές και περιλαμβάνουν τόνο, σολομό, γαρίδα και χτένι. Οι λάτρεις του Sashimi μπορούν να απολαύσουν μαγιάτικο, τόνο, χτένι, σολομό ή το εξαίσιο Truffle Ikura (αυγοτάραχο σολομού μαριναρισμένο σε σάλτσα σόγιας τρούφας), όσοι πάλι δεν μπορούν να αντισταθούν στα urumaki ή στα maki rolls, η λίστα του Sushi Yama θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Κι όλα αυτά φυσικά μπορούν να συνοδευτούν από μία μεγάλη ποικιλία ορεκτικών και συνοδευτικών. Δελεάστε τους γευστικούς σας κάλυκες με φασόλια edamame στον ατμό, θαλασσινό αλάτι, σουσάμι, σπρέι χυμού yuzu ή επιλέξτε ανάμεσα στο υπέροχο ταρτάρ τόνου, τις γαρίδες τηγανισμένες σε ελαφρύ κουρκούτι και τις παιχνιδιάρικες γαρίδες ποπ κορν που θα σας ενθουσιάσουν.

sushi_yama4.jpg

Και επειδή καμία ιαπωνική πανδαισία δεν ολοκληρώνεται χωρίς μια γουλιά από το εθνικό ποτό της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου, το Sushi Yama έχει τελειοποιήσει την εξωτική γευστική εμπειρία με το Yamas Porn Star Martini, φτιαγμένο με κορυφαίας ποιότητας σάκε και ένα εκρηκτικό μείγμα από γαλλική βανίλια, χυμό πορτοκαλιού, φρέσκο χυμό λάιμ, λικέρ Passoa, φρούτο του πάθους και προσέκο. Το Ishigaki Island συνδυάζει την ιαπωνική παράδοση με τη δική μας ζιβανία ενώ με τα signature cocktails του Sushi Yama μπορείτε να ανακαλύψετε τις τολμηρές και έντονες γεύσεις του ιαπωνικού ουίσκι (Sakura-Cherry Blossom), βότκας (7 Virtues Of The Samurai) και τζιν (Kabuki & Trip to Japan ).

Kanpai!

sushi_yama.jpg

Απολαύστε ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι στο Sushi Yama στη Μαρίνα της Αγίας Νάπας Τετάρτη με Παρασκευή 16.00 - 00.00 και σαββατοκύριακα 16:00 – 01:00.

Μάθετε περισσότερα για το Sushi Yama στο Facebook και στο Instagram.

Για κρατήσεις στο +357 23 300 580 και reservations@sushiyama.com.cy

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close