Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Ένα ειδυλλιακό μέρος για να απολαύσεις το κοκτέιλ σου και το ηλιοβασίλεμα

Βουτιές, φαγητό, καφεδάκι και κοκτέιλ σε ένα ειδυλλιακό beach bar

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιουλίου 2023

Όπως όλα τα νησιά έχουν τη θάλασσα στο "πιάτο", έτσι κι αυτό το "Νησί" (Island) δεν φέρει μόνο το όνομα αλλά έχει και τη χάρη. Ή μάλλον τη χαρά… να βρίσκεται σε μία υπέροχη παραλία, όπου οι άνθρωποί του δημιούργησαν ένα ειδυλλιακό τοπίο, ιδανικό για το καλοκαίρι -και όχι μόνο- και μία ατμόσφαιρα ενός χώρου που ξέρει πώς να προσφέρει αυτό ακριβώς που θέλεις κάθε στιγμή της ημέρας.

Από τον πρωινό καφέ μέχρι τη βραδινή διασκέδαση, εδώ θα βρεις ό,τι ζητάς για να ζήσεις όμορφες στιγμές δίπλα στη θάλασσα.

IMG_2488.JPG

Η (μαγική) τοποθεσία!
Το Island Beach Bar & Restaurant θα το βρεις σε ένα υπέροχο σημείο, ακριβώς πάνω στην παραλία του Λατσιού με τα υπέροχα τιρκουάζ νερά... Μία περιοχή που έχει μια διαφορετική ενέργεια τις ώρες που πέφτει ο ήλιος. Τότε που ο ουρανός βάφεται ροζ/πορτοκαλί και η ατμόσφαιρα ηλεκτρίζεται, σαν να δίνει το μήνυμα ότι κάτι μαγευτικό όπου να ’ναι θα αρχίσει! Το ειδυλλιακό τοπίο και η μαγευτική θάλασσα σε συνδυασμό με την άνεση και την ποιότητα εξυπηρέτησης που θα σου προσφέρει το “Island Beach Bar”, θα σε κάνουν να μην ξεκολλάς από εκεί με τίποτα!

island1.jpg

Ο χώρος
Στον μίνιμαλ χώρο με τις κομψές διακοσμητικές λεπτομέρειες η διασκέδαση επιστρέφει στην αυθεντική της μορφή κι αυτό το αισθάνεσαι από την πρώτη στιγμή, αφού η ενέργεια που εκπέμπει το Island beach bar & restaurant σε παρασύρει μαζί της. Ο χώρος μπροστά στην παραλία θα φιλοξενήσει χαλαρές στιγμές, με βουτιές στη θάλασσα, άραγμα κάτω από τον ήλιο, cool μουσικές και δροσιστικά κοκτέιλ να διαδέχονται το ένα το άλλο –θα πρέπει να δοκιμάσεις τις εντυπωσιακές μείξεις των bartenders.

food-island.jpg

Το μενού
Φυσικά θα πας εκεί από το πρωί για να απολαύσεις έναν υπέροχο αρωματικό καφέ ή δροσιστικά smoothies και φρέσκους χυμούς κυριολεκτικά δίπλα στο κύμα. Αφού κάνεις τις πρώτες βουτιές και απολαύσεις τη θάλασσα, σειρά έχει ένα άκρως δροσιστικό κοκτέιλ -δοκίμασε το daiquiri mango, θα σε ξεδιψάσε και θα ανεβάσει τη διάθεσή σου στα ύψη. 

island cocktail.jpg

Ακολούθως, αφέσου σε ένα γαστρονομικό ταξίδι και απόλαυσε πιάτα από τη διεθνή κουζίνα! Οι ταλαντούχοι σεφ του με τεχνογωσία και ταμπεράμεντο, δημιουργούν απολαυστικά πιάτα, ανάμεσά τους πιάτα με πρωταγωνιστές τα φρέσκα θαλασσινά αλλά και τα κρεατικά στη σχάρα, σπιτικές πίτσες και δροσιστικές σαλάτες, μπεργκερ και σάντουιτς, που ικανοποιούν κάθε γούστο.

Το απογευματάκι θα σε βρει και πάλι στο Island να κάνεις μία τελευταία βουτιά με φόντο το καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα και να απολαμβάνεις τη μουσική με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι.

IMG_2483.JPG

Τα δε βράδια "παίζει" πάρτι στο "Νησί", με ξένη και ελληνική μουσική, διάφορους DJs να αλαμβάνουν τα decks, live βραδιές, με έντεχνο και jazz, αποτελώντας τη must επιλογή για αυθεντική διασκέδαση σε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα που ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις και ικανοποιεί κάθε επιθυμία

IMG_2487.JPG

Το Island είναι εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν τον καφέ, το ποτό ή το κοκτέιλ τους, τη χαλάρωση καθώς και τα πάρτι κυριολεκτικά δίπλα στο κύμα μιας και φιλοξενεί καταξιωμένους DJs που φροντίζουν να ανεβάζουν το ρυθμό και τη διάθεση!

(96785757) Λεωφ. Ακάμαντος, Λατσί, επ. Πάφου.
Facebook: Island Beach Bar and Restaurant
Instagram: Island Beach Bar

IMG_2484.JPG

IMG_2486.JPG

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close