Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιουνίου 2023
Tο Le Sundeck Robuchon, γιορτάζει το πρώτο του καλοκαίρι με μια μαγευτική βραδιά "Gin & Jazz"!
Το Σάββατο 1η Ιουλίου και ώρα 20:00 ετοιμαστείτε να γοητευτείτε με έναν ξεχωριστό συνδυασμό ατμοσφαιρικής τζαζ μουσικής και δελεαστικών κοκτέιλ με βάση επιλεγμένα Gins από την εταιρεία Vassos Eliades στον υπέροχο χώρο του ολοκαίνουργιου Le Sundeck Robuchon στη Μαρίνα Αγίας Νάπας.
Το event θα ξεκινήσει στις 20:00, προσφέροντας στους επισκέπτες το τέλειο σκηνικό για να χαλαρώσουν και να αφεθούν σε μια βραδιά εκλεπτυσμένης διασκέδασης συντροφιά με τις απόλυτα εκφραστικές μελωδίες της τζαζ από ταλαντούχους μουσικούς. Τη βραδιά θα απογειώσουν τα χειροποίητα κοκτέιλ, προσεκτικά φροντισμένα με επιλεγμένα Gins από την εταιρεία Vassos Eliades. Κάθε κοκτέιλ είναι και ένα κομψοτέχνημα, σχολαστικά αναμεμειγμένο για να προσφέρει μια αρμονική συγχώνευση γεύσεων. Απολαύστε τις μαγευτικές νότες του The Gardener, το λεπτό άρωμα τριαντάφυλλου του Silent Pool Rose, το αναζωογονητικό μείγμα εσπεριδοειδών του Silent Pool Rare Citrus, το εμπνευσμένο από τη θάλασσα Edinburgh Seaside και τον απογειωτικό συνδυασμό Edinburgh Rhubarb & Ginger.
Κάντε εγκαίρως την κράτησή σας σε αυτή τη μοναδική βραδιά τζαζ με τζιν και άψογη φιλοξενία επικοινωνώντας με το Le Sundeck Robuchon στο +357 23 300 570 ή μέσω email στη διεύθυνση reservations@jrobuchoncyprus.com.
Το Le Sundeck Robuchon είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Πέμπτη 18:30 - 24:00 και από Παρασκευή έως Κυριακή 18:30 - 01:00, προσφέροντας μια ξεχωριστή καλοκαιρινή ατμόσφαιρα και μια γαστρονομική εμπειρία που ξεπερνά κάθε προσδοκία.
Για περισσότερες πληροφορίες: https://jrobuchoncyprus.com/
-
Μαρίνα Αγίας Νάπας
01 Ιουλίου 2023
Σχετικά

Ένα μεζεδοπωλείο-όαση στο πολύβουο κέντρο της πρωτεύουσας σε περιμένει για αυθεντικό ελληνικό φαγητό
O Λούκουλλος επέστρεψε και φέτος στην αυλή

Ραντεβού στην αυλή: 13 ταβέρνες στη Λευκωσία για νόστιμα μεζεδάκια
Γνωστές ή πιο «κρυμμένες», μικρές ή λίγο πιο μεγάλες, πλακόστρωτες ή με γρασίδι, νόστιμες και αεράτες

Δύο γαστρονομικές βραδιές με τον διάστερο Arnaud Bignon στη Λεμεσό
Ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin σεφ θα παρουσιάσει ένα ειδικό μενού στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο Anaïs του City of Dreams Mediterranean

Η τιμή και τα συνοδευτικά του οφτού σε 10 top ταβερνάκια του νησιού
Πού τρως καλοφτιαγμένο οφτό κλέφτικο στο νησί και πόσα θα το πληρώσεις

Οι 11 νέες αφίξεις και όλα όσα πρέπει να ξέρεις!
Το καλοκαίρι κρατά ψηλά το γαστρονομικό μας ενδιαφέρον με πολλά και άκρως συναρπαστικά νέα

Δωρεάν λουκουμάδες για όλους, για μία ημέρα!
Ο Λούκουμαν έχει γενέθλια και σε κερνάει (μα τι άλλο;) λουκουμάδες

Το Taste Atlas προτείνει διακοπές στις καλύτερες περιοχές στον κόσμο για φαγητό
Η ελληνική που ξεχωρίζει

Πάμε για τυφλή γευσιγνωσία κρασιού σε ένα υπέροχο οινοποιείο στο χωριό
Δοκιμάζουμε κρασιά χωρίς όραση... μόνο με όσφρηση και γεύση

Μία Τετάρτη γεμάτη μωροκανέλα, τη σπάνια κυπριακή ποικιλία κρασιού
5 ετικέτες για να γνωρίσεις την ποικιλία και τις δυνατότητέ της

Nobu Matsuhisa: Η Κύπρος θα φιλοξενήσει για δύο μέρες τον μεγαλύτερο star chef του κόσμου
Για μία αποκλειστική γαστρονομική εμπειρία

Το Ιστορικόν: Το ταβερνείο-σταθμός του Αγίου Δομετίου ανοίγει και Δευτέρα βράδυ
Βραβευμένο, αυθεντικό και πάντα μερακλίδικο, το Ιστορικόν προσαρμόζει το ωράριό του για το καλοκαίρι, παραμένοντας κλειστό Κυριακή μεσημέρι – μέχρι τον Οκτώβριο.

Το πολυαναμενόμενο εστιατόριο με την υπογραφή Αθηναγόρα Κωστάκου και The Clumsies στην Κύπρο
Το βραβευμένο αθηναϊκό μπαρ και ο ταλαντούχος σεφ Αθηναγόρα Κωστάκο ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ‘ORIS Fire Kitchen & Bar’