News , Guide

Τα διάσημα προπονητικά camps από Real Madrid Foundation έρχονται Κύπρο

Σε συνεργασία με το Aphrodite Hills Resort και Be Free Football

Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιουνίου 2023

Ο όμιλος Atlantica Hotels & Resorts, η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή εταιρεία σε Κύπρο και Ελλάδα με πορτφόλιο 50 ξενοδοχειακών μονάδων, ξεκινά μια 4ετή συνεργασία με το Be Free Football και το Real Madrid Foundation, για τη φιλοξενία των διάσημων προπονητικών camp, ξεκινώντας το καλοκαίρι του 2023, στο Aphrodite Hills Resort.

Από τις 3 Ιουλίου μέχρι τις 11 Αυγούστου, αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-17 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο ειδικό πρόγραμμα ποδοσφαιρικής εκπαίδευσης από τους προπονητές του Real Madrid Foundation.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά σε 3 ξεχωριστά χρονικά περιθώρια για τις 3 διαφορετικές ηλικιακές ομάδες, με τη συμμετοχή συνολικά 75 παιδιών ανά ημέρα, στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν το ειδικά σχεδιασμένο προπονητικό κιτ, καθώς και την επίσημη στολή του Real Madrid Foundation.

KIDS_18.JPG

Train with the Real Best: μια εμπειρία ζωής
Η συνεργασία αυτή, προσφέρει στους νεαρούς επισκέπτες του Aphrodite Hills Resort, των Atlantica Hotels & Resorts αλλά και στο ευρύτερο κοινό της Κύπρου, την ευκαιρία να αναπτύξουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες μέσα από μια εξειδικευμένη εκπαίδευση διεθνών προδιαγραφών.

Προπονητές του Real Madrid Foundation, θα αναλάβουν τις προπονήσεις των νεαρών αθλητών, δίνοντας τους την ευκαιρία να ζήσουν το όνειρό τους, να παίξουν, να εκφράσουν την πλήρη αθλητική δυναμική τους, να χτίσουν την αυτοπεποίθησή τους και να δημιουργήσουν νέες φιλίες μέσα από μια ενεργή και διασκεδαστική εμπειρία, πάντοτε υπό τις οδηγίες των καλύτερων του είδους.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://bit.ly/3OQpDDx ή επικοινωνήστε με το Aphrodite Hills Resort στο sports@aphroditehills.com.

REAL MADRID FOUNDATION.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close