11 June 2023
Things to do με το παιδί , Παιδί

Ένα μεγάλο φεστιβάλ για τα παιδιά με πολλές δραστηριότητες

Πρωτότυπα παιχνίδια και κατασκευές, ζύμωμα, έκθεση βιβλίου και πολλές άλλες εκπλήξεις

Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιουνίου 2023

Με εκατοντάδες παιδικές φωνούλες αναμένεται να γεμίσει η Κεντρική Πλατεία της Αγίας Νάπας την Κυριακή 11 Ιουνίου από τις 6.00μ.μ-9.30μ.μ. όπου θα διεξαχθεί το 29ο Παιδικό Φεστιβάλ και 15ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Παιδιού, το οποίο διοργανώνει ο Δήμος Αγίας Νάπας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, η οποία ως γνωστό εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Ιουνίου.

Ο Δήμος Αγίας Νάπας κατάρτισε και φέτος για τους μικρούς του φίλους ένα πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα, το οποίο πέρα από το καλλιτεχνικό μέρος περιλαμβάνει γωνιές ζωγραφικής, χειροτεχνίας, αγγειοπλαστικής, ζωγραφική προσώπου, πρωτότυπα παιγνίδια και κατασκευές, ζύμωμα/φούρνισμα, και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Στο καλλιτεχνικό μέρος του Φεστιβάλ συμμετέχουν η Χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Νάπας – «Αντώνης Τσόκκος», η ομάδα Dance Motion/Frosso Pattichi η οποία θα παρουσιάσει χορογραφίες Hip-Hop Σύγχρονου και Μπαλέτου «Ο κόσμος μέσα από τα μάτια των παιδιών» ο Χορευτικός ΄Ομιλος του Δήμου Αγίας Νάπας και το Χορευτικό Συγκρότημα «Κίμων» Ξυλοτύμπου, τα οποία θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια, οι παιδικές καλλιτεχνικές ομάδες και τα τμήματα Ορθοφωνίας/Φωνητικής του Ανοικτού Σχολείου θα παρουσιάσουν την Μουσικοχορευτική Παράσταση «Χάντρα Θαλασσιά», Fantastic Films από το Evolution Dance Studio, η Ιδιωτική Σχολή ΄Εντεχνου Χορού «Freedom Dance School», η οποία θα παρουσιάσει την παράσταση «Μία Σκάλα στο Φεγγάρι».

Επίσης θα διεξαχθεί η θεατρική παράσταση «Η Παναγία των Παρισίων» στην οποία λαμβάνουν μέρος Κατερίνα Λούρα, Κίκης Κακουλλής, Ονησίφορος Ονησιφόρου και Κρίστη Χαραλάμπους.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ, θα λειτουργεί στο χώρο Έκθεση βιβλίου καθώς και περίπτερο με διάφορες λιχουδιές, αναμνηστικά δώρα και τα κέρδη θα διατεθούν για τις ανάγκες των σχολείων του Δήμου.

Σε όλα τα παιδιά θα προσφέρεται δωρεάν από την Παγκύπρια Οργάνωση Πενταμελούς Οικογένειας Π.Ο.Π.Ο.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών εκδηλώσεων του Δήμου Αγίας Νάπας για την απόκτηση της Γαλάζιας Σημαίας στις παραλίες του.

thumbnail_Pediko 2023 Banner 155x220 PRINT.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close