Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουνίου 2023
Το Cyprus Refugee Council και το Ίδρυμα Bridges for Tomorrow συν-διοργανώνουν το 10ο ετήσιο Street Festival για την Παγκόσμια Ημέρα του Πρόσφυγα.
Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Ιουνίου από τις 18:00 έως τις 22:00 στην Πλατεία της Φανερωμένης και τελεί υπό την αιγίδα της Ύπατης Αρμοστείας των Η.Ε για τους Πρόσφυγες (UNHCR) στην Κύπρο και του Δήμου Λευκωσίας.
Το Φεστιβάλ έχει ως στόχο να προάγει τη διαφορετικότητα και την αλληλεγγύη, να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τη κοινωνία σε μια εορταστική ατμόσφαιρα. Ελάτε να απολαύσετε φαγητά από όλο τον κόσμο, να ακούσετε μουσική, να χορέψετε και να ενημερωθείτε για τις δράσεις οργανισμών που αντιπροσωπεύονται από πρόσφυγες και μετανάστες ή που ασχολούνται ενεργά με τα θέματα αυτά.
Το Φεστιβάλ απευθύνεται σε όλους στέλνοντας μηνύματα αποδοχής, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.
Συμμετέχουν: UNHCR Cyprus, Hope for Children, Caritas Cyprus, Dignity Centre, European University, CSI, Generation For Change, KISA, LGBTQI+ Africa, MIGS, Accept, Nicosia Municipality Multifunctional Centre, Oasis/All4Aid, Queer Collective Cyprus, Queer Cyprus, , Cyprus Stop Trafficking, Cardet, Emphasys Centre, Synthesis.
Είσοδος Ελεύθερη.
Σχετικά
Halloween στη Λεμεσό με κολοκύθες, κυνήγι θησαυρού και μαγικά
Η Limassol AGORA ετοιμάζει ένα απογευματινό πάρτι για παιδιά, γεμάτο παιχνίδια, μεταμφιέσεις και εκπλήξεις, την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου.
«Περπατώ με τους Ρευματοπαθείς» στη Λάρνακα
Στέλνουν ένα δυνατό μήνυμα στήριξης, αλληλεγγύης, αποδοχής και κατανόησης της καθημερινότητάς τους
Mάθαμε πότε θα γίνει η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Λεμεσό
H Λεμεσός ετοιμάζεται από τώρα για τις γιορτές
Το μεγαλύτερο παζαράκι μεταχειρισμένου βιβλίου, επιστρέφει (για καλό σκοπό)
Ανακαλύψτε χιλιάδες βιβλία και απολαύστε ένα καφεδάκι στο «Υφαντουργείο The Workplace»!
Limassol Art Walks: 19 χώροι ανοίγουν τις πόρτες τους στο ιστορικό κέντρο της πόλης
Εκεί θα δεις εκθέσεις, performances και έργα που δημιουργήθηκαν ειδικά για συγκεκριμένους χώρους και σημεία της πόλης
Μια βραδιά για ρεμπέτες σε ένα οινοποιείο στο χωριό
Ρεμπέτικο, κρασί, ζιβανία και φαγητό σε μία υπέροχη αυλή στο χωριό
Week Agenda: 14 προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Ο Γιώργος Νταλάρας, το αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο, ο Κώστας Χατζής και ενδιαφέρουσες θεατρικές και χορευτικές προτάσεις γεμίζουν την ατζέντα μας
«Φρέαρ»: Σύγχρονος χορός και ζωντανή μουσική στην Αξιοθέα
Η παράσταση σε χορογραφία της Μαρίας Καμπέρη παρουσιάζεται στις 7 Οκτωβρίου, με τη Νατάσα Φραντζή και τον Δημήτρη Γιασεμίδη σε έναν διάλογο κίνησης, ήχου και μνήμης.
Από τους δρόμους της Νέας Υόρκης στο Κάστρο της Πάφου
Το Joanna Sophia Fun Run/Walk Around the World in 5K επιστρέφει στην Κύπρο για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την Επιληψία και τον Αιφνίδιο Απροσδόκητο Θάνατο στην Επιληψία (SUDEP)
Κυπριακά τραγούδια και παραμύθια για το φθινόπωρο στο Μουσείο Χαμπή
Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στις 19:00, η Νικολέττα Δημητρίου, η Χριστίνα Πολυκάρπου και ο Συμεών Μερκούρης μάς προσκαλούν στη Λευκωσία για μια βραδιά μουσικής, ποίησης και αφήγησης, με ελεύθερη είσοδο και απαραίτητη κράτηση.
Lidl Wellness Camp 2026: Αυτοί είναι οι ομιλητές και οι experts που θα μας εμπνεύσουν στο φετινό διήμερο ευεξίας
Το 7ο κατά σειρά θεσμικό πια διήμερο καλής ζωής της Lidl Κύπρου, επιστρέφει τον Νοέμβριο στη Λεμεσό
Weekend Agenda: 50 υπέροχα πράγματα για να κάνεις στην Κύπρο το πρώτο σαββατοκύριακο του Οκτώβρη
Φεστιβάλ στα χωριά, μεγάλες συναυλίες, θέατρο, stand-up comedy και οικογενειακές βόλτες γεμίζουν την ατζέντα μας για το τριήμερο 2–4 Οκτωβρίου.