10 June 2023
Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

To Σάββατο, θα "ταξιδέψουμε" σε άλλη διάσταση με... εξωγήινους, ακροβατικά και εργαστήρια

Με αφορμή τα ανοιχτά εγκαίνια του Πλανηταρίου, κάτι "δυνατό" μάς περιμένει

Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιουνίου 2023

Τις εντυπωσιακές οθόνες και το θόλο του προς όλο το κυπριακό κοινό άνοιξε την Κυριακή 4 Ιουνίου το Πλανητάριο Κύπρου, στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής.

Με έμφαση στους νέους και στις επιστήμες, το Πλανητάριο δίνει την ευκαιρία σε όλους να μυηθούν στα μυστήρια του σύμπαντος...

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο, το Πλανητάριο διαθέτει ένα θόλο με διάμετρο 21 μέτρα, εξ ου και πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα της Ανατολικής Μεσογείου, και ένα από τα πιο υπερσύγχρονα σε όλη την Ευρώπη. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πέρα από τη μαγεία του διαστήματος, ντοκιμαντέρ για τη φύση, τα ζώα και το περιβάλλον, στις κινηματογραφικές αίθουσες, ενώ διαθέτει επίσης αίθουσες εικονικής πραγματικότητας (virtual reality) και εκθεσιακούς χώρους. Επιπλέον, πέρα από αυτά, το Πλανητάριο διαθέτει και αστεροσκόπιο και τηλεσκόπιο και ηλιοσκόπιο.

Μάλιστα, το Σάββατο 10 Ιουνίου με αφορμή τα ανοιχτά εγκαίνιά του δίνουμε ραντεβού στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα και των Αγίων Πάντων στην Μητρόπολη Ταμασσού, από τις 11:00 έως τις 22:00. Εκεί θα ζήσουμε έναν ολόκληρο κοσμικό γαλαξία διασκέδασης και γνώσης! Ακόμα, θα απολαύσουμε παραστάσεις από νέους καλλιτέχνες, παιχνίδια με εξωγήινους εμψυχωτές, εργαστήρια για όλες τις ηλικίες και συναρπαστικά προγράμματα εκπομπών με Tesla, φωτιά, φυσαλίδες neon, ακροβατικά και πολλά άλλα!

Διάσημα συγκροτήματα και σύνολα όπως οι Giorgalletou Serenaders, το τρίο Astoria Violin Show, η χορωδία Al'Singers και πολλά άλλα στη σκηνή!

Θα υπάρχουν παιχνίδια, τραμπολίνο και φανταστικές φωτογραφικές ζώνες για τα παιδιά, εξασφαλίζοντας αξέχαστες αναμνήσεις. Και φυσικά, λιχουδιές που μας περιμένουν!

Ελάτε μαζί μας καθώς η βραδιά κορυφώνεται με μια φαντασμαγορική συναυλία από το συγκρότημα Ontour, με πυροτεχνήματα.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close