News , Guide

Σκόνη, 30άρια και βροχές στο "μενού" του καιρού

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαΐου 2023

Αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός ενώ από το απόγευμα στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα βόρεια και στα δυτικά παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, μετά τη διάλυση της τοπικής χαμηλής νέφωσης, ο καιρός θα καταστεί σύντομα κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά. Από το απόγευμα και μετά, στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς μέχρι 3 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά θαλάσσιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα βόρεια και στα δυτικά παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και αργότερα κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις και αναμένεται να σημειωθούν τοπικές, ελαφρές κυρίως, βροχές, ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη κατά διαστήματα. Τη Δευτέρα, αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι την Κυριακή και μικρή πτώση την Δευτέρα, για να κυμανθεί κοντά και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close