Δημοσιεύτηκε στις 22 Μαΐου 2023
Τα Μελισσοχώρια της Ορεινής Λάρνακας ετοιμάζονται για 5η φορά να τιμήσουν αυτόν το θησαυρό της φύσης με το φεστιβάλ Μελιού και Μελισσοκομίας το οποίο φιλοξενείται σε ένα από τα μελισσοχώρια της περιοχής, στο γραφικό χωριό της Οδούς, το οποίο είναι και το πιο ορεινό χωριό των μελισσοχωριών.
Το φεστιβάλ επιστρέφει και φέτος αναβαθμισμένο και οι διοργανωτές υπόσχονται ότι οι επισκέπτες θα περάσουν μία υπέροχη μέρα χαράς και διασκέδασης αφιερωμένη, αποκλειστικά, στο μέλι και τις θαυματουργικές του ιδιότητες. Θα μάθουν για τη μέλισσα και το μέλι ενώ θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων τα οποία έχουν ως βάση το μέλι και τα υπόλοιπα προϊόντα της μέλισσας (γύρη, βασιλικός πολτός, κερί, πρόπολη). Τέλος, όσοι το επισκεφτείτε θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε το πανέμορφο χωριό της Οδούς και να ανακαλύψετε την ομορφιά και τη μαγεία του!
Στο φεστιβάλ Μελιού και Μελισσοκομίας λαμβάνουν μέρος πέραν των 25 εκθετών με Μέλι και προϊόντα μελιού, από όλη την Κύπρο ενώ θα υπάρχει μια τεράστια γκάμα προϊόντων Γαστρονομίας, ομορφιάς και ευεξίας καμωμένα από μέλι.
Το φεστιβάλ ανοίγει τις πύλες του στις 10:30. Eκεί, θα υπάρχουν εργαστήρια για παιδιά και μεγάλους, κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μουσική και χορούς και φυσικά μπόλικο φαγητό.
Μια μελένια οικογενειακή απόδραση, σε ένα πανέμορφο χωριό όπου θα περάσετε αξέχαστες στιγμές διασκέδασης αλλά και γνώσης!
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 99130092.
Σχετικά
Οι Locomondo έρχονται στη Λεμεσό για το 5ο Off Road Festival All Star
Ένα διήμερο γεμάτο αδρεναλίνη, εντυπωσιακά shows, αγωνιστική δράση, μουσική και ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους.
Weekend Agenda: 25 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Συναυλίες, φεστιβάλ, χοροεσπερίδες, θερινό σινεμά και ένα ολόλευκο πάρτι μέσα στη φύση
Μουσική και αστροπαρατήρηση κάτω από το φεγγάρι του Οξύρρυγχου
Το Αρχαίο Ωδείο Πάφου υποδέχεται την αυγουστιάτικη πανσέληνο με μπουζούκια, αφηγήσεις και ξενάγηση στον έναστρο ουρανό.
Δωρεάν εργαστήρια κεραμικής στους Αγίους Βαβατσινιάς
Η Terra Arte CY και ο κεραμίστας Ανδρέας Φασουλίδης προσκαλούν το κοινό να γνωρίσει βιωματικά την τέχνη του πηλού μέσα από το πρόγραμμα «Technergos».
Ετοιμαζόμαστε για νυχτερινή πεζοπορία στο βουνό με τους Cyprus from Air
Ακολουθώντας αστρικό φως, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την ομορφιά του δάσους από μια διαφορετική οπτική
Γιώρκος και Σαής τραγουδούν κάτω από τα αστέρια στο Sandy Beach
Μια ατμοσφαιρική μουσική βραδιά δίπλα στη θάλασσα, γεμάτη ένταση, συναίσθημα και αγαπημένες επιτυχίες
«Beyond the Game»: Μια διαδραστική βραδιά πέρα από τα στερεότυπα στην Πλατεία Ελευθερίας
Έκθεση, βιωματικά εργαστήρια, αθλητικές δραστηριότητες και ανοιχτή συζήτηση με ελεύθερη είσοδο
H ανακοίνωση (και η αφίσα) για τη Γιορτή του Κρασιού στη Λεμεσό
64 χρόνια ιστορίας γιορτάζει φέτος η Γιορτή του Κρασιού, με εντυπωσιακές τελετές έναρξης και λήξης, αλλά και αναβαθμισμένο πρόγραμμα γεμάτο δημοφιλείς παραστάσεις και δεκάδες καλλιτέχνες από Κύπρο και Ελλάδα
Πεζοπορία στο Κάβο Γκρέκο, από το ηλιοβασίλεμα μέχρι την πανσέληνο
Μια βραδινή διαδρομή έξι χιλιομέτρων με εντυπωσιακές εικόνες, φωτογραφικές στάσεις και κέρασμα με κρασί
Δες την πρώτη ανατολή με… pilates και μουσική
Ένα διαφορετικό ξημέρωμα στη Ριβιέρα του Πρωταρά
Οι «Μέρες Ξηρολιθιάς» έρχονται στο Γούρρι
Ένα τριήμερο αφιερωμένο στην πανάρχαια τέχνη της πέτρας, με δράσεις που αναδεικνύουν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου
[Screenings] on the Side: Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού "ταξιδεύει" στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
Η τελευταία Κυριακή του μήνα στη Λευκωσία, είναι διαφορετική