Δημοσιεύτηκε στις 27 Απριλίου 2023
Το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου, για παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις και το Σωματείο «Παρνασσός Στροβόλου», διοργανώνουν φιλανθρωπική αθλητική ημερίδα με την ονομασία «Μπάτμιντον Ζωής».
Μια ημέρα αφιερωμένη στον αθλητισμό και την προσφορά, γεμάτη δραστηριότητες και φυσικά αγάπη και φως.
Το Σάββατο 29 Απριλίου 2023 στις 11:00, στην Αίθουσα Αθλοπαιδιών «Κυριάκος Πίσσης» στον Παρνασσό Στροβόλου.
Στον χώρο θα υπάρχουν δραστηριότητες για παιδιά, θα διεξαχθεί ο συναρπαστικός αγώνας μπάτμιντον μεταξύ του Spider-man και Bat-man και θα γίνουν επιδείξεις χορών.
Στην εκδήλωση θα πωλούνται φαγητό και ποτό.
Είσοδος ελεύθερη.
Όλα τα έσοδα της ημερίδας θα διατεθούν στο Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου για παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις.
Το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου, για παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις, συστάθηκε το 2021, εις μνήμη του Αλκίνοου Αρτεμίου ο οποίος πέθανε από καρκίνο στις 9 Δεκεμβρίου 2020.
Παρά το γεγονός ότι οι σκοποί του Ιδρύματος Αλκίνοος Αρτεμίου είναι ευρείς, αποστολή του Ιδρύματος είναι να βοηθήσει στην ποιοτικότερη, πιο ευχάριστη, πιο ανακουφιστική διαβίωση και φροντίδα των οικογενειών και των παιδιών που νοσηλεύονται σε ογκολογικές – αιματολογικές κλινικές στην Κύπρο και το εξωτερικό.
Φάρος σε αυτή την προσπάθεια, η δύναμη του Αλκίνοου.
Το Ίδρυμα είναι εγγεγραμμένο στον Έφορο Σωματείων και Ιδρυμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας δυνάμει του περί Σωματείων και Ιδρυμάτων και άλλα συναφή θέματα Νόμου και φέρει τον αριθμό μητρώου ΛΕΥ/Ι/21.
Σχετικά
Η INQUIRY FUSE ετοιμάζει ένα καλοκαίρι γεμάτο STEAM, τεχνολογία και και καινοτόμες εκπαιδευτικές εμπειρίες
4 θεματικά εργαστήρια που απευθύνονται σε παιδιά, εφήβους και οικογένειες
Το Φεστιβάλ Λάρνακας μάς προσκαλεί σε 7 ξεχωριστές καλοκαιρινές βραδιές
Στον Ρυθμό της Σκάλας: Η Λάρνακα σε προσκαλεί να ζήσεις ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική, θέατρο, χορό και μοναδικές καλλιτεχνικές εμπειρίες
Έχεις μια δημιουργική ιδέα ή ένα πρότζεκτ, αλλά νιώθεις πως έχεις κολλήσει;
To MAKE IT LAB by Yasemin Collective σού δίνει τη λύση
10 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτήν την εβδομάδα στην Κύπρο
Φτιάξαμε την ατζέντα με όλα όσα θα συμβούν στο νησί
Οι Πλάτρες έφτιαξαν πρόγραμμα για το καλοκαίρι
Στο χωριό τον Αύγουστο θα πάμε για σινεμά, μουσική, τόμπολα κ.ά.
Το 27ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού Κύπρου κάνει φινάλε με την παράσταση TEMPO από τη Φινλανδία
Mια διεθνή συμπαραγωγή που εξερευνά την έννοια του χρόνου, την αίσθηση της διάρκειας, την επιτάχυνση, την επιβράδυνση και την παύση του.
20+1 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Όλα όσα θα συμβούν στο νησί και δεν πρέπει να τα χάσεις
Βραδιά αστροφωτογράφισης στην Πέτρα του Ρωμιού
Κάτω από τον Γαλαξία: Μια μοναδική φωτογραφική εξόρμηση
Η πιο εντυπωσιακή δωρεάν προβολή του καλοκαιριού γίνεται στην καρδιά της Λευκωσίας
Ένα καθηλωτικό ταξίδι διάρκειας 17 λεπτών μέσα από σημαντικούς σταθμούς της ιστορίας της πρωτεύουσας.
Κοιτάξτε ψηλά: Το σπάνιο «ραντεβού» Αφροδίτης και Δία φωτίζει απόψε τον κυπριακό ουρανό
Ένα μαγευτικό αστρονομικό φαινόμενο ορατό απόψε από την Κύπρο
Χάρισε ένα βιβλίο… και άφησε το μήνυμά σου στον επόμενο αναγνώστη!
Δράση ανταλλαγής βιβλίων στην Ερήμη
Μάθαμε πότε θα στηθεί το Πανηγύρι του Κρόμμυ στο χωριό
Αν ξέρεις προς τα πού πέφτει η Γιόλου, ακολούθησέ μας!