Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαρτίου 2014
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου και ο Κυπριακός Σύνδεσμος Παιδικού Νεανικού Βιβλίου με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου διοργανώνουν τελετή απονομής των βραβείων Διαγωνισμού Παιδικής – Νεανικής Λογοτεχνίας 2013 που προκηρύσσει ο Σύνδεσμος και αθλοθετεί το Πολιτιστικό Ίδρυμα. Η εκδήλωση περιλαμβάνει: χαιρετισμό από τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστα Καδή, μουσική παρέμβαση από το Μουσικό Σχολείο Λάρνακας, ανάγνωση του φετινού μηνύματος της ΙΒΒΥ (Διεθνούς Οργάνωσης Βιβλίων για τη Νεότητα), ομιλίες για τα 40χρονα του Κυπριακού Συνδέσμου Παιδικού Νεανικού Βιβλίου και τα 37 χρόνια αθλοθέτησης του διαγωνισμού από το Συγκρότημα Τράπεζας Κύπρου και Κυπριακού Συνδέσμου Παιδικού Νεανικού Βιβλίου, ανακοίνωση αποτελεσμάτων και ανάγνωση σκεπτικών βράβευσης, απονομή βραβείων διαγωνισμού 2013 και τέλος, αντιφώνηση βραβευμένων.
-
Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου
07 Απριλίου 2014
Σχετικά

To Nicosia Book Fest θα γιορτάσει φέτος τα 10χρονά του
Mια επετειακή διοργάνωση, με συγγραφείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, με θεματικά αφιερώματα, παρουσιάσεις, εκπαιδευτικές δράσεις και πλήθος εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες.

Διεθνής Έκθεση Σκύλων: Κι όμως υπάρχει έκθεση με σκυλιά ράτσας και θα γίνει τον Μάιο στην Αγία Νάπα
Διεθνής Έκθεση Σκύλων Αγίας Νάπας: Μια γιορτή κυνοφιλίας διεθνούς κύρους στην καρδιά της Αγίας Νάπας.

Για 9η χρονιά η Μαρίνα Λεμεσού υποδέχεται το Limassol Boat Show
Με υπερπολυτελή σκάφη και towboats, μέχρι είδη αναψυχής και εξοπλισμό κατάδυσης

Σεμινάριο με τίτλο «Θετική γονεϊκότητα & επικοινωνία με τους εφήβους» από τον ΘΟΚ
Με τον ψυχολόγο Κώστα Πετρίδη

Οι δρόμοι του Παραλιμνίου θα πλημμυρίσουν μουσική και χορό
Πατινάδα στους κεντρικούς δρόμους του Παραλιμνίου την Κυριακή του Θωμά, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παραδοσιακού Πολιτισμού “Φωνές τζιαι Θύμησες”

Μεγάλο παζάρι παλαιών ελληνικών κόμικς στην Λεμεσό
Ο παράδεισος για τους φίλους του κόμικ

45 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Mε επιλογές για κάθε γούστο

Οι Two Little Chefs "ροκάρουν" τη Λευκωσία
Οι vegan chefs οργανώνουν ένα ολοήμερο αυστηρά χορτοφαγικό τσιμπούσι στην παλιά πόλη!

“Χόρεψε - Χόρεψε στην γειτονιά”: Εργαστήρια παραδοσιακού χορού ανοικτά προς το κοινό
Για όλες τις ηλικίες, παιδιά και ενήλικες

Διαγωνισμός Μαγιάτικου στεφανιού σε μια γραφική πλατεία
Ένα έθιμο που συμβολίζει την άνοιξη και την αναγέννηση της φύσης

Την Τετάρτη γιορτάζουμε το κυπριακό κρασί στο σπίτι του κυπριακού αμπελώνα
Δοκιμάζουμε κρασιά από πέντε παραγωγούς

Η τρίτη βραδιά Nostalgia Quiz έρχεται στη Λευκωσία – Μια βραδιά γνώσης και διασκέδασης
Διεκδίκησε δώρα μαζί με την παρέα σου