Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαρτίου 2014
Ο Δήμος Στροβόλου σε συνεργασία με τον Ελληνικό Πνευματικό Όμιλο Κύπρου (Ε.Π.Ο.Κ.), διοργανώνουν εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου. Στην εκδήλωση θα αναγνωστεί το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, ο Κώστας Γιωργαλλίδης, Πρόεδρος του Ε.Π.Ο.Κ., θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό, θα απαγγελθεί το υμνογράφησα "Του Αγίου Πορφυρίου του Μίμου" (προστάτη των ηθοποιών), της φιλόλογου, συγγραφέα και κριτικού Λογοτεχνίας Χρυσοθέμιδος Χατζηπαναγή, ενώ συνάμα θα παρουσιαστεί και το βιβλίο του Δρα Ελλάδιου Χανδριώτη "Απάνθισμα του Ευριπίδειου Λόγου", από τη Χρυσόθεμι Χατζηπαναγή. Ακόμα θα διαβαστούν αποσπάσματα από τραγωδίες του Ευριπίδη (από τις Μήδεια Χάννα, Μαρούσα Αβρααμίδου, Άγγελο Κοτσώνη και Δρ Ελλάδιο Χανδριώτη), και θα γίνει αντιφώνηση από το συγγραφέα Δρα Ελλάδιο Χανδριώτη. Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει η Δέσπω Μασούρεκκου (Βιβλιοθηκονόμος). Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Στροβόλου, την Πέμπτη, 27 Μαρτίου, στις 19.30.
Σχετικά

To Nicosia Book Fest θα γιορτάσει φέτος τα 10χρονά του
Mια επετειακή διοργάνωση, με συγγραφείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, με θεματικά αφιερώματα, παρουσιάσεις, εκπαιδευτικές δράσεις και πλήθος εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες.

Διεθνής Έκθεση Σκύλων: Κι όμως υπάρχει έκθεση με σκυλιά ράτσας και θα γίνει τον Μάιο στην Αγία Νάπα
Διεθνής Έκθεση Σκύλων Αγίας Νάπας: Μια γιορτή κυνοφιλίας διεθνούς κύρους στην καρδιά της Αγίας Νάπας.

Για 9η χρονιά η Μαρίνα Λεμεσού υποδέχεται το Limassol Boat Show
Με υπερπολυτελή σκάφη και towboats, μέχρι είδη αναψυχής και εξοπλισμό κατάδυσης

Σεμινάριο με τίτλο «Θετική γονεϊκότητα & επικοινωνία με τους εφήβους» από τον ΘΟΚ
Με τον ψυχολόγο Κώστα Πετρίδη

Οι δρόμοι του Παραλιμνίου θα πλημμυρίσουν μουσική και χορό
Πατινάδα στους κεντρικούς δρόμους του Παραλιμνίου την Κυριακή του Θωμά, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παραδοσιακού Πολιτισμού “Φωνές τζιαι Θύμησες”

Μεγάλο παζάρι παλαιών ελληνικών κόμικς στην Λεμεσό
Ο παράδεισος για τους φίλους του κόμικ

45 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Mε επιλογές για κάθε γούστο

Οι Two Little Chefs "ροκάρουν" τη Λευκωσία
Οι vegan chefs οργανώνουν ένα ολοήμερο αυστηρά χορτοφαγικό τσιμπούσι στην παλιά πόλη!

“Χόρεψε - Χόρεψε στην γειτονιά”: Εργαστήρια παραδοσιακού χορού ανοικτά προς το κοινό
Για όλες τις ηλικίες, παιδιά και ενήλικες

Διαγωνισμός Μαγιάτικου στεφανιού σε μια γραφική πλατεία
Ένα έθιμο που συμβολίζει την άνοιξη και την αναγέννηση της φύσης

Την Τετάρτη γιορτάζουμε το κυπριακό κρασί στο σπίτι του κυπριακού αμπελώνα
Δοκιμάζουμε κρασιά από πέντε παραγωγούς

Η τρίτη βραδιά Nostalgia Quiz έρχεται στη Λευκωσία – Μια βραδιά γνώσης και διασκέδασης
Διεκδίκησε δώρα μαζί με την παρέα σου