Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαρτίου 2014
H ώρα αλλάζει, η μέρα μεγαλώνει και μαζί τους δημιουργείται η όρεξη να κάνουμε περισσότερα πράγματα με τους φίλους μας. Η διάθεση όλων είναι διαφορετική και πολλοί είναι αυτοί που διάλεξαν να οργανώσουν μια ξεχωριστή βραδιά στο σπίτι με τους φίλους τους, παρέα με το διάσημο σκωτσέζικο ουίσκι.
Μέσα από ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ‘Home Mentoring’ το διάσημο σκωτσέζικο ουίσκι σας προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε τα μυστικά και τη μαγεία του Johnnie Walker, χωρίς κανένα δικό σας κόστος. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε στο σπίτι από 6 μέχρι 12 φίλους σας, οποιαδήποτε μέρα και ώρα εσείς θέλετε. Τότε, ο ambassador του Johnnie Walker θα σας επισκεφτεί για μία ώρα, που είναι η διάρκεια του προγράμματος, και θα σας μάθει όλα τα μυστικά παραγωγής του σκωτσέζικου ουίσκι και την καταπληκτική του ιστορία, βοηθώντας σας να ανακαλύψετε τις γεύσεις και τα αρώματά του, με ένα μοναδικό τρόπο.
Γίνετε ειδήμονες του ουίσκι και περάστε μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη εκπλήξεις με την παρέα σας! Μπορείτε να στείλετε την αίτησή σας μέσω facebook ή να καλέσετε στο 96400805 για περισσότερες πληροφορίες και τότε ο ambassador του Johnnie Walker θα αναλάβει τα υπόλοιπα.
Επίσημος αντιπρόσωπος του Johnnie Walker στην Κύπρο είναι η εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ.
Σχετικά
Η πλατεία Ζουχούρι θα γεμίσει και φέτος τα Χριστούγεννα με γεύσεις και μουσική
Το Larnaca Christmas Market επιστρέφει τα Χριστούγεννα του 2026
Fun Day στο χωριό, δραστηριότητες, φαγητό και διασκέδαση
Μια μέρα αφιερωμένη σε μικρούς και μεγάλους
Μια παράσταση σύγχρονου χορού στη Λάρνακα με δωρεάν είσοδο για μαθητές χορού
Το Αμφίδρομο Χοροθέατρο παρουσιάζει το «Foggy, hanging on a dream» στη Λάρνακα
Ο Σταύρος Ξ. Πέτρου παρουσιάζει δημόσια performance art σε τέσσερις γλώσσες
Πέτρες, σχοινιά, σώμα και μικρόφωνο συνθέτουν ένα ζωντανό ποιητικό γεγονός
Halloween στη Λεμεσό με κολοκύθες, κυνήγι θησαυρού και μαγικά
Η Limassol AGORA ετοιμάζει ένα απογευματινό πάρτι για παιδιά, γεμάτο παιχνίδια, μεταμφιέσεις και εκπλήξεις, την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου.
«Περπατώ με τους Ρευματοπαθείς» στη Λάρνακα
Στέλνουν ένα δυνατό μήνυμα στήριξης, αλληλεγγύης, αποδοχής και κατανόησης της καθημερινότητάς τους
Mάθαμε πότε θα γίνει η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Λεμεσό
H Λεμεσός ετοιμάζεται από τώρα για τις γιορτές
Το μεγαλύτερο παζαράκι μεταχειρισμένου βιβλίου, επιστρέφει (για καλό σκοπό)
Ανακαλύψτε χιλιάδες βιβλία και απολαύστε ένα καφεδάκι στο «Υφαντουργείο The Workplace»!
Limassol Art Walks: 19 χώροι ανοίγουν τις πόρτες τους στο ιστορικό κέντρο της πόλης
Εκεί θα δεις εκθέσεις, performances και έργα που δημιουργήθηκαν ειδικά για συγκεκριμένους χώρους και σημεία της πόλης
Μια βραδιά για ρεμπέτες σε ένα οινοποιείο στο χωριό
Ρεμπέτικο, κρασί, ζιβανία και φαγητό σε μία υπέροχη αυλή στο χωριό
Week Agenda: 14 προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Ο Γιώργος Νταλάρας, το αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο, ο Κώστας Χατζής και ενδιαφέρουσες θεατρικές και χορευτικές προτάσεις γεμίζουν την ατζέντα μας
«Φρέαρ»: Σύγχρονος χορός και ζωντανή μουσική στην Αξιοθέα
Η παράσταση σε χορογραφία της Μαρίας Καμπέρη παρουσιάζεται στις 7 Οκτωβρίου, με τη Νατάσα Φραντζή και τον Δημήτρη Γιασεμίδη σε έναν διάλογο κίνησης, ήχου και μνήμης.